Keri

Diskuze o velmi členitém území, které dříve bylo velkou říší. Dnes zde zbyl jen zmatek.
Odpovědět
Schyeng1
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 6 poděkování
Dostal poděkování: 29 poděkování

Keri

Příspěvek od Schyeng1 » sob 22. dub 2017 19:08:40

Zdravíčko spoluhráči . Mám dvě "otázky" nebo jak to nazvat.
První je ta, že se strašně často zasekávám když jsem v proměně , nic nesekám o zeď , třeba když mi kamarád dělá stuna nebo cokoliv. Prostě se seknu dozemě a nemůžu chodit, jen sekat. Tím pádem umřu, že .. A proměna pryč, což naštve když se vám to stane 2x - 3x za keri prostě..
A další - co si myslíte o tom sekat královny, nebo cokoliv v keri , jen je sekat bez proměny ? Někde jsem o tom už četl ale vůbec nic o tom nevím , tak kdyby někdo něco , rád si o tom počtu , díky :-)

Itako
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 447 poděkování
Dostal poděkování: 183 poděkování

Re: Keri

Příspěvek od Itako » sob 22. dub 2017 19:58:05

Ahoj :)
1. čo sa týka zaseknutia v premene, je to tým že ti dojdu VB (vytrvalostné body), po ktorých sa musíš zregenerovať a bohužiaľ v premene je to tak že sa prestaneš hýbať len sekať môžeš
2. Ja som si spravil do keri wara sekáča na prvé príšery :) bere im 15k a celkom rýchlo ich seká hoci nedám za 2 hodiny toľko úlomkov ako napríklad ninja v premene ale je to zábavnejšie :)
ObrázekTheItakoObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
102k+ min
Jinno
131
6xP
Hotovo
P
M4
17
P
30
Návrhy:Zrychlené prodávaní,Remake questu "Odplata bažin",Nové úlohy pre knihy misí
Návody:Zoznam PvM výhod,Tabuľkový podpis,Rybaření a vše kolem něj

"Nečakaj na perfektnú chvíľu, sprav každú chvíľu perfektnou" :fight:

Schyeng1
Lv.8
Lv.8

Příspěvek od Schyeng1 » sob 22. dub 2017 20:26:22

Itako píše:Ahoj :)
1. čo sa týka zaseknutia v premene, je to tým že ti dojdu VB (vytrvalostné body), po ktorých sa musíš zregenerovať a bohužiaľ v premene je to tak že sa prestaneš hýbať len sekať môžeš
2. Ja som si spravil do keri wara sekáča na prvé príšery :) bere im 15k a celkom rýchlo ich seká hoci nedám za 2 hodiny toľko úlomkov ako napríklad ninja v premene ale je to zábavnejšie :)
VB to není , mám plné , prostě bug , když mi dojde VB třeba za pěšáka tak chodí pomaličku uplně ale chodí , stane se mi to vždy že stojim seknutý v zemi a prostě nejde chodit a VB mám :-) Jak je třeba možné v tom případě, když jsem sekal bažiny v proměně , rozbil jsem bažinu , zabil příšery VB samozřejmě máš protože neběháš a byl jsem seknutý ? Vysvětli mi v tom příapadě tohle, ten bug se prostě děje a začíná mě štvát :-)

Cyklista
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 63 poděkování
Dostal poděkování: 63 poděkování

Příspěvek od Cyklista » sob 22. dub 2017 20:34:38

pěšák je úplně useless
nejlepší proměny jsou střelec fanatik poddaný pavouček ledový hmyz a ještě by šel žabovoják a myslim že u všech když dojde výdrž tak se zastavíš a jde jen sekat.
pokud to není výdrží tak napiš ticket s podežřením na chybu ve hře

Schyeng1
Lv.8
Lv.8

Příspěvek od Schyeng1 » sob 22. dub 2017 20:37:50

Cyklista píše:pěšák je úplně useless
nejlepší proměny jsou střelec fanatik poddaný pavouček ledový hmyz a ještě by šel žabovoják a myslim že u všech když dojde výdrž tak se zastavíš a jde jen sekat.
pokud to není výdrží tak napiš ticket s podežřením na chybu ve hře
Zkusím to . Dík za názor.

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 334 poděkování
Dostal poděkování: 309 poděkování

Příspěvek od MostEVILEK » sob 22. dub 2017 20:46:25

Je to VB,žádnej bug....

Co se týče sekaní královen i na 147 s luxsní pvm vybavou je problém je ustát... jediná možnost je ta že si koupíš nninju ,udělaš si luk a budeš na ně střílet z dálky... nedavno jsem tuhle metodu viděl u starého známého a můžu potvrdit že to jde krásně i bez buffu....
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

Odpovědět