Event : Čarodějnice a první máj

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
tyranka
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 260 poděkování
Dostal poděkování: 252 poděkování

Re: Event : Čarodějnice a první máj

Příspěvek od tyranka » ned 07. kvě 2017 13:41:23

Lorianne píše:Event byl dobrý, pvm část taky, ovšem u pvp části je to trochu jiné - během začátku již známé řezání májky, což mě ale během pár dní zklamalo, nejen že fungovaly požehy, které tam kde kdo klikal ve velkém, tak hlavně to, že májku NELZE ubránit
Jaký mělo smysl bránit májku, když se neobnovuje hp ani není vymezen žádný čas na zničení (aspoň jsem si nevšiml)? Takhle mohl zničit májku i jeden hráč, jen s trochu delší námahou

/Mevrik

Pokud by si chtěl ubránit májku nebo její obnovu tak by podle mého laického názoru stála májka jen v červené a nikdo ju nesundal.

Jinak za mě velké díky za jeden z povedených eventů na tomto serveru.
Majitelka cechu a pozemku DragonForce.
Obrázek fixi RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázek150Full2xPP2xPG3+

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 334 poděkování
Dostal poděkování: 309 poděkování

Re: Event : Čarodějnice a první máj

Příspěvek od MostEVILEK » ned 07. kvě 2017 13:42:07

tyranka píše:
Lorianne píše:Event byl dobrý, pvm část taky, ovšem u pvp části je to trochu jiné - během začátku již známé řezání májky, což mě ale během pár dní zklamalo, nejen že fungovaly požehy, které tam kde kdo klikal ve velkém, tak hlavně to, že májku NELZE ubránit
Jaký mělo smysl bránit májku, když se neobnovuje hp ani není vymezen žádný čas na zničení (aspoň jsem si nevšiml)? Takhle mohl zničit májku i jeden hráč, jen s trochu delší námahou

/Mevrik

Pokud by si chtěl ubránit májku nebo její obnovu tak by podle mého laického názoru stála májka jen v červené a nikdo ju nesundal.

Uplně by stačilo,kdyby podřezávání májky nechali stejné jako bylo v loni....
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

Odpovědět