Královský systém v Chunjo, daně, pilíře atd.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- cavallerio3
- Lv.9
- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
Re: Královský systém v Chunjo, daně, pilíře atd.
Souhlasím s Cepinem. Systém má hezkou myšlenku ale myslím, že by potřeboval upravit. Každý chce být králem jen z důvodu vlastního obohacení a ne pro to aby reprezentoval svoji říši a udělal ji lepší.
Spoiler:
† In nomine Dei nostri Satanas Luciferi excelsi! †
„Myslím, že jsem někoho zabil.“
-
- Lv.15
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 80 poděkování
A co třeba razantně omezit drop z všeho co spawnou pilíře? Přeci jenom to má být trénink, ne farma.
-
- Lv.21
- Dal poděkování: 186 poděkování
- Dostal poděkování: 147 poděkování
zdravím, systém ani drop by som neobmedzoval, je to cieľová odmena pre tých čo sa snažia byť najlepší v pvp. nikdy som nemal na žiadnej svojej postave viac ako pešiaka ani som nikdy nepúšťal moby zo stĺpov, takže v tomto prípade mi nejde o osobný prospech.ondra852 píše:...
jediné čo by som menil je zrušenie stĺpov na jednom ch, kvôli možnosti plnenia úloh pre menšie levely. tri by ostali bez zmeny.
pre ondra852: Vy na rozdiel odo mňa máte na to aby ste sa dostali na vrchol, možno by ste na to týždeň Vášho času mohli obetovať a potom nám predviesť ako to má podľa Vás vyzerať.ondra852 píše:...
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Janko.Tlcik - byl jsem týden král a přesto, že mám v cechu člena s luxusní výbavou do Cidonie, tak jsem se ke sloupům ani nepřiblížil. Nemáme potřebu ani prodávat yangy za skutečné peníze, ani se obohacovat na úkor ostatních. Každý den v rámci možnosti kasy byl pouštěn nějaký bonus dle přání většiny říše, ve válkách byly použity peníze z kasy na další výhry. A co jsem z kralování měl? Jen starosti a PM o tom, že nevyhovím každému. To je asi to tvé, předvěďte se ostatní. Cegolovo PM je jasným důkazem v podobě obrázku o porušení pravidel ve bránění ve hře. Tak mi x krát bylo týmem psáno, že toto bude tvrdě trestat. Jakékoliv vyhánění někoho od sloupů je proti pravidlům hry. A skutek? Žádný. Sliby, slova se proměnily v prach. Bojuje xy hráčů v každé válce a jednomu se dá neomezená možnost neskutečného výdělku, vlády a zbytku, bez kterých by to nedokázal, se dá odbytné v podobě pár yangů, které ani nepokryjí náklady na jednu válku. To je ten vyrovnaný "Královský systém".
PS: jen můj pohled na hru a jen můj názor, ale v podstatě dnes je mi to již naprosto jedno
PS: jen můj pohled na hru a jen můj názor, ale v podstatě dnes je mi to již naprosto jedno
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
OnOff píše:Toto je normální?Uviděl sem v chatu hlášku, že bude trénink. Tak sem si řekl proč ne. Můžu se tam jet podívat a hned na začátek mi bylo napsáno toto.Spoiler:
Není snad pouštění sloupů pro říši? A ne pouze pro někoho? Jestli to tak není, tak "Královský" systém trošku postrádá smyslu. Protože pak je to "Královský" přínos pouze pro "Krále" celé říše.
Ano... toto je normalní chovaní snad 90% lidí co měli krále. Nicméně není nic lepšího než mít WP v jiné říši a chodit jim třeba rušit buff to by jsi pak koukal jak je to naštve... ( né vůbec nikdy jsem to nedělal a králům bosse nevysekával) :DD
Nicméně takových PM jsem měl dost když jsme ještě s ondrou chodili vysekavat bosse ... a vůbec jsem to neřešil,spíš jsem se tomu dosti smál.
Chápu že do jiné říše přecházet nechceš nebo dělat si WP kvůli tomuhle nebo nemáš odvahu na to jim to jít kazit z důvodu aby jsi měl dobrou pověst ( ačkoliv nechápu proč mít dobrou pověst ve hře no ale okey...)
Takže jakmile uvidíš že nějaký král dropuje na sloupu stačí napsat PM ve hře na Canavaro a když bude čas tak se o ně milerád postarám

Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

-
- Lv.16
- Dostal poděkování: 98 poděkování
Možná je to ve hře běžné, ale v žádném případě to normální není. Nikdo !!!A tím méně král!!! nemá právo kohokoliv od sloupů vyhazovat. Trénink není pro toho kdo ho spustil, ale pro celou říši. Tak je i ve hře systémem oznámeno. Pokud vám tedy kdokoliv tvrdí opak, dopouští se tak jednání proti pravidlům hry!!!OnOff píše:Toto je normální?Uviděl sem v chatu hlášku, že bude trénink. Tak sem si řekl proč ne. Můžu se tam jet podívat a hned na začátek mi bylo napsáno toto.Spoiler:
Není snad pouštění sloupů pro říši? A ne pouze pro někoho? Jestli to tak není, tak "Královský" systém trošku postrádá smyslu. Protože pak je to "Královský" přínos pouze pro "Krále" celé říše.
Já osobně bych tohle poslal na support. Samozřejmě jako kompletní neořezaný screen.
Jednou žoldák, vždycky žoldák.
Hra je skutečnou hrou teprve ve chvíli, kdy se baví všichni kdo ji hrají. Zkuste na to nezapomínat.
Prý se nehodí aby se bývalý moderátor vyjadřoval z účtu bývalého moderátora. Někdo v teamu chce z Mithry rebela. Tak mu to dopřejeme.
Hra je skutečnou hrou teprve ve chvíli, kdy se baví všichni kdo ji hrají. Zkuste na to nezapomínat.
Prý se nehodí aby se bývalý moderátor vyjadřoval z účtu bývalého moderátora. Někdo v teamu chce z Mithry rebela. Tak mu to dopřejeme.

- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
KapkaRosy píše:Možná je to ve hře běžné, ale v žádném případě to normální není. Nikdo !!!A tím méně král!!! nemá právo kohokoliv od sloupů vyhazovat. Trénink není pro toho kdo ho spustil, ale pro celou říši. Tak je i ve hře systémem oznámeno. Pokud vám tedy kdokoliv tvrdí opak, dopouští se tak jednání proti pravidlům hry!!!OnOff píše:Toto je normální?Uviděl sem v chatu hlášku, že bude trénink. Tak sem si řekl proč ne. Můžu se tam jet podívat a hned na začátek mi bylo napsáno toto.Spoiler:
Já osobně bych tohle poslal na support. Samozřejmě jako kompletní neořezaný screen.
Kde je v pravidlech napsano že hráč nesmí napsat : Jdi pryč ?
Navždy legendou...
Už jen forum..

Už jen forum..

-
- Lv.16
"Vy nečetli a přesto rozmrazili? Bystrý národ..."MostEVILEK píše:KapkaRosy píše:Možná je to ve hře běžné, ale v žádném případě to normální není. Nikdo !!!A tím méně král!!! nemá právo kohokoliv od sloupů vyhazovat. Trénink není pro toho kdo ho spustil, ale pro celou říši. Tak je i ve hře systémem oznámeno. Pokud vám tedy kdokoliv tvrdí opak, dopouští se tak jednání proti pravidlům hry!!!OnOff píše:Toto je normální?Uviděl sem v chatu hlášku, že bude trénink. Tak sem si řekl proč ne. Můžu se tam jet podívat a hned na začátek mi bylo napsáno toto.Spoiler:
Napsat může co chce. V tom nikdo nikomu nebrání. Zbytek viz. výše.

- Pajik
- Lv.20
- Dal poděkování: 42 poděkování
- Dostal poděkování: 255 poděkování
Myslím, že napsat může. Vyhánět? ehm to asi taky může, koneckonců je to pvp hra, že.KapkaRosy píše:"Vy nečetli a přesto rozmrazili? Bystrý národ..."MostEVILEK píše:KapkaRosy píše:
Možná je to ve hře běžné, ale v žádném případě to normální není. Nikdo !!!A tím méně král!!! nemá právo kohokoliv od sloupů vyhazovat. Trénink není pro toho kdo ho spustil, ale pro celou říši. Tak je i ve hře systémem oznámeno. Pokud vám tedy kdokoliv tvrdí opak, dopouští se tak jednání proti pravidlům hry!!!
Kdysi jsem řešil obdobný ticket, dostal jsem odpověď, ve které stálo, že nehodlá řešit, kdo tam byl dříve nebo vyhání (je to nějaký ten rok a řešilo se o urážky). Nevím, jestli by to na ticketu uspělo, u jistého bývalého LGM mithry by to dle zkušeností či doslechu zřejmě neprošlo.
Otázka zní, co tak najednou...

Jinak, je jasné, jako hráči jsme sobci, s někým se doslova dělit, je vesměs nemyslitelné, při těchto cenách chce každý za co nejmenší dobu nejvíce (řekl, že to takto platí i v realu), co se týče dělení, neviděl jsem snad mezi více jak 3 hráče. Ani se nedivím, hráči, co zde hrají, někdy je to otřesné, kde kdo pomlouvá, při první beztrestné příležitosti okrást to většina i určitě udělá. Dost jich hraje jen proto, aby otravovala jiné. Sám jsem rozhodnut pomáhat maximálně 6 hráčům.
P.S. Poprosil bych, aby nebyly reakce typu, že nevím, kdo je kdo či tak.

-
- Lv.16
On je totiž dost rozdíl mezi tím, jestli napíšeš "Jdi pryč, to je moje" u meteoru, nebo jestli to napíšeš u minieventu, kterým jsou královské sloupy.Pajik píše:Myslím, že napsat může. Vyhánět? ehm to asi taky může, koneckonců je to pvp hra, že.KapkaRosy píše:"Vy nečetli a přesto rozmrazili? Bystrý národ..."MostEVILEK píše:
Kdysi jsem řešil obdobný ticket, dostal jsem odpověď, ve které stálo, že nehodlá řešit, kdo tam byl dříve nebo vyhání (je to nějaký ten rok a řešilo se o urážky). Nevím, jestli by to na ticketu uspělo, u jistého bývalého LGM mithry by to dle zkušeností či doslechu zřejmě neprošlo.
Otázka zní, co tak najednou...
Jinak, je jasné, jako hráči jsme sobci, s někým se doslova dělit, je vesměs nemyslitelné, při těchto cenách chce každý za co nejmenší dobu nejvíce (řekl, že to takto platí i v realu), co se týče dělení, neviděl jsem snad mezi více jak 3 hráče. Ani se nedivím, hráči, co zde hrají, někdy je to otřesné, kde kdo pomlouvá, při první beztrestné příležitosti okrást to většina i určitě udělá. Dost jich hraje jen proto, aby otravovala jiné. Sám jsem rozhodnut pomáhat maximálně 6 hráčům.
P.S. Poprosil bych, aby nebyly reakce typu, že nevím, kdo je kdo či tak.
Umíš si představit situaci, že GM někam přijde, udělá mobspawn a dorazí tam cech, který začne všechny vyhánět s tím, že tenhle mobspawn si zabírá pro sebe? Asi neumíš že? Tak královské sloupy jsou něco podobného. Jen u toho není GM. Jestliže jsou ovšem výslovně uvedeny v systémovém chatu jako minievent pro všechny, pak nic nikomu nedává právo odtamtud vyhánět postavy ze stejné říše.
PS: Nechápu, proč sem motáš nějaký případ urážek, který s královským sloupy vůbec nesouvisí.

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hiearch « ned 11:28 pm »

@
Tomori « ned 10:59 pm »

@
Relly « ned 10:50 pm »

@
deimos « ned 10:29 pm »

@
OrangEE « ned 10:06 pm »

@
deimos « ned 9:55 pm »