Georgiew a General, smesne!!!
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Re: Georgiew a General, smesne!!!
A nenapadlo někoho, že mapa Cidonie je mapou pro bojovníky ve válkách říší a že je to vlastně za odměnu? Co se nad tím zamyslet z tohoto pohledu? A hned nekritizovat, že tam musím s bufem a healem dropovat v PvM. Jinak bufka, heal nemusí pobíhat po mapě, ale může zůstat na respawnu.
Pokud se tohle teda nezměnilo, dlouho jsem tam nebyl.

![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Lv.13
- Dal poděkování: 49 poděkování
- Dostal poděkování: 108 poděkování
ja jako cidonii taky vzdy bral jako odměnu pro pvpkaře.osobně bych tu mapu zmenšil tak o pulku a sebral koně,protoze když uz se tam něco děje,nemyslim hon na dropery a farmeni CB tak je to tam spis jak na dostizích než na bojišti a jen pro představu ja dal s buffkou třikrat krále takže mi nějak unika to proč by nemohla buffka dat par bodu.
-
- Lv.17
- Dal poděkování: 80 poděkování
- Dostal poděkování: 311 poděkování
Tak teda jinak, no 
Kdyz teda vsichni mate za to, ze Cidonie je jen pvp mapou, tak proc tam jsou prisery??? Jsou tam prisery z toho duvodu, aby do te mapy nekdo vubec chodil, protoze pvp hrac tam jde momentalne jen z toho duvodu, aby tam zabijel hrace pri pvm=free Cbcka. Nebo tak to nejak referoval KapkaRosy, kdyz dali tenkrat vstup do Kerindoru ve stare svate, aby tam vubec nekdo chodil nebo ne?
Kdyz se bavite o pvp mape, tak by vam v podstate stacila ta predesla pvp mapa "buzer plac", kam pak uz skoro nikdo nechodil
Kde byli ty lovci CBcek jako jsou Georgiew, StormLord a jimi podobni??? Neni nic snadnejsiho nez zabit nekoho pri pvm, kort kdyz je za to kralovska odmena CBcek, ze? A to, ze se nekdo chlubi poctem CBcek na postavach, ktere si zakoupil a ktere sam nenahral mi prijde usmevne
ale je to soucast hry, ktera to umoznuje, co? 
Takze kdyz vam prijde zvlastni, ze si do Cidonie nekdo bere svoji buffku, tak proc si pvp hraci berou buffky do valek risi??? Valka risi je pvp mapa, takze by tam v podstate, jak sme se dozvedeli, nemeli co delat, ze Santero??? Takze az bude dalsi valka risi, tak doufam, ze Santera by teda byla ochotna buffovat pvp hrace vlastni rise a pak jeste pri tom zabijet hrace z jinych risi.
Porad cekam na nejakou kloudnou diskuzi ohledne tech zmen, ktere jsem popsal v minulem prispevku. Zrejme pro nektere jedince je to az prilis namahave si to precist az do konce a pak se vyjadrit, tak z toho duvodu to sem dam jeste jednou, ok???
1. Zmena systemu ziskavani a ztrat CB v Cidonii:
A) byvaly system - kill +2 CB, smrt -1 CB
B) PVM a PVP vstup do Cidonie
2. Zmena ziskavani CB pro vstup do Cidonie:
A) moznost zakoupeni CB za SD (napr. 20 CB za 20SD)
B) moznost zakoupeni CB za yang (napr. 20 CB za 100kk)
C) moznost transferu CB z jine postavy po zaslani tiketu
Dalsi veci, ktere bych ve valce risi zakazal jsou:
- Mrenky
- Prapory
- Houby
- zakaz strileni sipu z respu
Ted se pokud mozno vyjadrete k tem zmenam a co by popripade mohlo prospet valkam risi, ok??? Doufam, ze to neni moc narocny ukol??
Neos

Kdyz teda vsichni mate za to, ze Cidonie je jen pvp mapou, tak proc tam jsou prisery??? Jsou tam prisery z toho duvodu, aby do te mapy nekdo vubec chodil, protoze pvp hrac tam jde momentalne jen z toho duvodu, aby tam zabijel hrace pri pvm=free Cbcka. Nebo tak to nejak referoval KapkaRosy, kdyz dali tenkrat vstup do Kerindoru ve stare svate, aby tam vubec nekdo chodil nebo ne?
Kdyz se bavite o pvp mape, tak by vam v podstate stacila ta predesla pvp mapa "buzer plac", kam pak uz skoro nikdo nechodil

Takze kdyz vam prijde zvlastni, ze si do Cidonie nekdo bere svoji buffku, tak proc si pvp hraci berou buffky do valek risi??? Valka risi je pvp mapa, takze by tam v podstate, jak sme se dozvedeli, nemeli co delat, ze Santero??? Takze az bude dalsi valka risi, tak doufam, ze Santera by teda byla ochotna buffovat pvp hrace vlastni rise a pak jeste pri tom zabijet hrace z jinych risi.
Porad cekam na nejakou kloudnou diskuzi ohledne tech zmen, ktere jsem popsal v minulem prispevku. Zrejme pro nektere jedince je to az prilis namahave si to precist az do konce a pak se vyjadrit, tak z toho duvodu to sem dam jeste jednou, ok???

- Mrenky
- Prapory
- Houby
Ted se pokud mozno vyjadrete k tem zmenam a co by popripade mohlo prospet valkam risi, ok??? Doufam, ze to neni moc narocny ukol??

Neos

Become one of us and help us to create the most powerful guild on this server !!! -------> click viewtopic.php?f=34&t=97497
- ondra852
- Lv.20
- Dal poděkování: 66 poděkování
- Dostal poděkování: 218 poděkování
To strileni, kouzleni, sekani ze spawnu ve valkach tezce nepobiram proc to neni davno zakazane... takova modra rise tam je 6 hracu ve valce a 5 z nich strili ze spawnu. Udelal bych spawny ve valce stejne jako zony uprostred mesta a bylo by vyreseno.
-
- Lv.16
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 98 poděkování
Nebylo. Tenhle systém tu byl a způsobil jediné. Postavy se chodily schovávat na respawn jiných říší v okamžiku, kdy jim teklo do bot (život na krajíčku). Tam se v klidu doléčily a pak z toho respu vybíhaly a zabíjely. Takže tudy skutečně cesta nevede.ondra852 píše:To strileni, kouzleni, sekani ze spawnu ve valkach tezce nepobiram proc to neni davno zakazane... takova modra rise tam je 6 hracu ve valce a 5 z nich strili ze spawnu. Udelal bych spawny ve valce stejne jako zony uprostred mesta a bylo by vyreseno.
Systém teleportů se neosvědčil. Moc lagů.
Ochranné sloupy šly bez větších problémů obejít a tím pádem se útočník dostal mezi ty jež stáli na respu a než ho sloup zaměřil, stihnul vyzabíjet třeba půlku bufferstva.
Současný systém je přes všechna proti nejspíš to nejlepší co je zatím k mání. A nikdo nenutí bojovníky běhat až na dostřel ze spawnu. Nehledě na skutečnost, že co je špatného na tom, že střelec je schován a střílí zpoza krytu? Ostatně dostřelí jen na 25 metrů. Pokud chce zaútočit na kohokoliv vzdálenějšího, musí z krytu (respu) ven a v tu chvíli se stává snadným cílem. A krom toho je právě tohle příležitost pro ty začínající, jak si s relativně nekvalitním pvp alespoň trochu tu válku užít. A o začínající tu všem přece jde především. Tedy alespoň tak soudím dle diskuzí v několika vláknech, kde se každý právě těmi začínajícími ohání. Nebo, že by to bylo jinak?
EDIT: Nejlepší způsob by byl asi takový, že by systém po smrti hodil postavu na náhodné místo na mapě a dal by jí průchodnost objekty, neviditelnost a nesmrtelnost, přičemž by toto trvalo buď 5 vteřin nebo do prvního útoku. Tím pádem by se mohly zcela zrušit respawny. Každá po smrti se objevivší postava by měla prostor na to, aby zaujala nějakou výhodnou výchozí pozici a začala bojovat. Rovněž by se tím zamezilo onomu střílení a schovávání se na respu a to včetně bufferů. Každá postava účastnící se války by tedy buď bojovala, nebo by dříve či později umřela. Výrazně by se snížily lagy, neboť by to nebylo tak, že na respawnu stojí 20 postav a v poli bojuje 5. Mimochodem by to vyřešilo i čtvrteční koridorovou mapu. Pokud na ní nebude pevně daný respawn modré říše, bude se bojovat na středu. Jó asi by zmizelo takovéto, "v klidu se na respu nabuffuju, zkontroluju elixíry, odešlu do chatu pár hlášek o tom jak ten a ten je to a to a pak se opatrně vydám někam do boje". Ovšem válka je válka.
Naposledy upravil(a) KapkaRosy dne stř 31. kvě 2017 23:07:38, celkem upraveno 1 x.
Jednou žoldák, vždycky žoldák.
Hra je skutečnou hrou teprve ve chvíli, kdy se baví všichni kdo ji hrají. Zkuste na to nezapomínat.
Prý se nehodí aby se bývalý moderátor vyjadřoval z účtu bývalého moderátora. Někdo v teamu chce z Mithry rebela. Tak mu to dopřejeme.
Hra je skutečnou hrou teprve ve chvíli, kdy se baví všichni kdo ji hrají. Zkuste na to nezapomínat.
Prý se nehodí aby se bývalý moderátor vyjadřoval z účtu bývalého moderátora. Někdo v teamu chce z Mithry rebela. Tak mu to dopřejeme.

- Stormik
- Lv.9
- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 40 poděkování
Spoiler:
Neos píše:Tak teda jinak, no
Kdyz se bavite o pvp mape, tak by vam v podstate stacila ta predesla pvp mapa "buzer plac", kam pak uz skoro nikdo nechodilKde byli ty lovci CBcek jako jsou Georgiew, StormLord a jimi podobni??? Neni nic snadnejsiho nez zabit nekoho pri pvm, kort kdyz je za to kralovska odmena CBcek, ze? A to, ze se nekdo chlubi poctem CBcek na postavach, ktere si zakoupil a ktere sam nenahral mi prijde usmevne
ale je to soucast hry, ktera to umoznuje, co?
- Mrenky
- Prapory
- Houby
Neos

A ohledně cb všechny co mám na stormovi nejsou moje no kupoval jsem ho asi s 25k cb ale to nic nemění na tom že jsem to psal na všech postavách co jsem hrál a tam to bude hooodně nad 150k možná i těch 200k

PS: příště ti nenechám ani buffku až tam budeš běhat

-
- Lv.13
- Dal poděkování: 49 poděkování
- Dostal poděkování: 108 poděkování
ja jen nevim proč by se nemohlo střilet z respu,jakožto modrej to budu psat z pozice modreho,pokud ve valce proti nam jde 4 nasobna presila tim myslim ze vzdy jde red i zluta nejdriv na modre a az pak po sobe tak co jako mame delat?nesmyslne vybíhat a nechavat se kilovat?osobně jsem z respu nikdy neutocil,to že protivnici dojdou az tak blizko ze je dokazi lukari sundat z respu prece neni chyba hry a pokud je to jedinej zpusob jak odrazit tuhle prevahu tak proc by se to melo zakazovat,to bych ja mohl zase chtit aby byl ve valce stejny pocet bojovniku a stejny pocet charu protoze jinak je to vuci nam nespravedlive.to že mi vadi mrenky a prapory to jsem jiz psal asi tisickrat,ale strileni z respu neni chyba ale zamer.me treba vic vadi zrusko na minutu a pul,nejde se proti tomu branit a minutu a pul je ve valce strasne dlouha doba a houby te nikdy neudelaj nesmrtelnym ani kdyby ses umackal k smrti
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Neos - všichni netvrdí, že je to jen PvP mapa. Já tvrdím, že je to PvM mapa za odměnu pro bojovníky ve válkách, kteří někoho zabili. A propo, kamarádka fixi, která nijak moc PvP nemiluje, ba naopak, dokázala získat sama s nějakou poskládanou výbavou z jiných charů bez mé pomoci (nehrál jsem) za půl hodiny minulé války 33 CB. Tak že mi řekni, jde to? A to píši jako člověk, který mapu Cidonie nevyužívá.
Swpavny - vůbec nechápu jak někoho může iritovat, že někdo střílí ze spawnu? Vás útočníky někdo nutí jít bojovat přímo metr před cizí ochranou zónu? Vás někdo každou válku nutí běhat před modrý respawn? Čekejte uprostřed mapy, tam bojujte a ti co využívají ochranou zónu za vámi budou muset přijít, pokud budou chtít vyhrát nebo získat nějaké CB. Jednoduché jak facka.
1A - je mi šumák
1B - ne
2A - ne
2B - ne
2C - ne
Dropovat a expit se dá i na jiných mapách, netuším, proč by měli být puštěni do prémiové mapy hráči zadarmo.
Swpavny - vůbec nechápu jak někoho může iritovat, že někdo střílí ze spawnu? Vás útočníky někdo nutí jít bojovat přímo metr před cizí ochranou zónu? Vás někdo každou válku nutí běhat před modrý respawn? Čekejte uprostřed mapy, tam bojujte a ti co využívají ochranou zónu za vámi budou muset přijít, pokud budou chtít vyhrát nebo získat nějaké CB. Jednoduché jak facka.

1A - je mi šumák
1B - ne
2A - ne
2B - ne
2C - ne
Dropovat a expit se dá i na jiných mapách, netuším, proč by měli být puštěni do prémiové mapy hráči zadarmo.
Naposledy upravil(a) Cepino dne čtv 01. čer 2017 9:42:20, celkem upraveno 1 x.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
- Santera
- Lv.10
- Dal poděkování: 17 poděkování
- Dostal poděkování: 56 poděkování
To neos: si taky bereš z příspěvku jenom to co se ti hodí, viď? 
Pro mě, za mě - vem si do Cidonie třeba všechny postavy, který máš, ale nestěžuj si, že na nich nemáš CB a že si je neumíš ochránit.
Cidonie je mapa za odměnu pro postavy, které se aktivně (dokážou aspoň jednou zabít) účastní válek říší a mají za ně CB. To, že neumíš rozlišit postavu a hráče, není chyba systému. To, že máš na nějaké postavě xxx CB nedává "právo vstupu" i pro ostatní tvoje postavy.
Ty příšery, které v Cidonii jsou (respektive drop z nich) jsou právě tím bonusem pro PVP postavy. A že ten drop vůbec není k zahození, o tom žádná.
Postava Santera je healerka a nebyl pro mě problém dát někomu v okolí běžet nebo ho ošetřit. Měla jsem ve válce i svoji dračí šamanku (ano, stála na respu) a pro buff jsem si došla a nebo jsem měla smůlu. Ale rozhodně jsem nešla zakládat na fórum téma, že chci, aby mi buffka běhala pořád za z....ády a ať zakážou její zabíjení nebo tu vypisovat jména jejich "vrahů", aby se styděli, protože to je vůči ní nefér, když to je jenom chudinka buffka bez výbavy....
A k těm návrhům:
1A - je mi to jedno
1B - ne - PvM vstup máš do všech ostatních map
2 A, B - z principu mapy - odměna za PVP, je blbost, koupovat si je a mít vstup bez práce
2 C - v podstatě totéž jako A a B. To, že CB vybojuje jedna POSTAVA, nevidím důvod, proč by z toho měla profitovat POSTAVA jiná. Nehledě na to, že tým má určitě lepší věci na práci než povolovat nebo uskutečňovat transfer CB, který už je tak v pravidlech zakázaný.
Ostatní - Mřenky jsou upravený + další úprava slíbená, ostatní mi neva.

Pro mě, za mě - vem si do Cidonie třeba všechny postavy, který máš, ale nestěžuj si, že na nich nemáš CB a že si je neumíš ochránit.
Cidonie je mapa za odměnu pro postavy, které se aktivně (dokážou aspoň jednou zabít) účastní válek říší a mají za ně CB. To, že neumíš rozlišit postavu a hráče, není chyba systému. To, že máš na nějaké postavě xxx CB nedává "právo vstupu" i pro ostatní tvoje postavy.
Ty příšery, které v Cidonii jsou (respektive drop z nich) jsou právě tím bonusem pro PVP postavy. A že ten drop vůbec není k zahození, o tom žádná.
Postava Santera je healerka a nebyl pro mě problém dát někomu v okolí běžet nebo ho ošetřit. Měla jsem ve válce i svoji dračí šamanku (ano, stála na respu) a pro buff jsem si došla a nebo jsem měla smůlu. Ale rozhodně jsem nešla zakládat na fórum téma, že chci, aby mi buffka běhala pořád za z....ády a ať zakážou její zabíjení nebo tu vypisovat jména jejich "vrahů", aby se styděli, protože to je vůči ní nefér, když to je jenom chudinka buffka bez výbavy....
A k těm návrhům:
1A - je mi to jedno
1B - ne - PvM vstup máš do všech ostatních map
2 A, B - z principu mapy - odměna za PVP, je blbost, koupovat si je a mít vstup bez práce
2 C - v podstatě totéž jako A a B. To, že CB vybojuje jedna POSTAVA, nevidím důvod, proč by z toho měla profitovat POSTAVA jiná. Nehledě na to, že tým má určitě lepší věci na práci než povolovat nebo uskutečňovat transfer CB, který už je tak v pravidlech zakázaný.
Ostatní - Mřenky jsou upravený + další úprava slíbená, ostatní mi neva.
Naposledy upravil(a) Santera dne čtv 01. čer 2017 15:17:38, celkem upraveno 1 x.
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 33 poděkování
Ako jedno zabitie v Cido staci nato, aby sa prerobil cely system? Mas aj ine pvm mapy, nechat buff na spawne, nech ta bufuju ini co maju pvp atd. co pisali ostatni.
Ondra: napr. v utorkovej vojne je miesta pre boj az az. To ze cerveni sli az na modry spawn je chyba systemu hej?

Ondra: napr. v utorkovej vojne je miesta pre boj az az. To ze cerveni sli az na modry spawn je chyba systemu hej?

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »