Potwora píše:Aby ty komentáře tady nebyli všechny na jedno brdo, říkám, že se mi to nelíbí. Předtím bylo sbírání věcí o skillu, bylo potřeba takticky propracovat plán celého sběru, spočítat úhel a vzdálenost potřebnou pro sebrání jednotlivých předmětů. Teď už vůbec není ve Swampu co dělat...
Navíc moje stovky hodin ve Swampu mi teď nedávají žádnou výhodu v tom jak je bytí tam otrvné vůči nováčkům.
Zkrátka je to další update, který zjednodušuje hru pro ty špatné, což je horší pro ty dobré. Já to říkám furt, tenhle server jde do kytek. Žádná dobrá změna za poslední půlrok... Kappa
chceš aby bol zber predmetov pre teba výzva? tak to si úplne vypni mená a nepomáhaj si ani s Alt aby sa ti na chvíľku objavovali, určite ťa to bude baviť

ja vážne neviem prečo by malo byť zbieranie predmetov taká veda a výzva... to mi chceš povedať, že keby si vysypal na zem vrece s nejakými hračkami a chcel by si si vybrať len 3, tak najskôr vezmeš 20 iných a pohráš sa s nimi, len aby si sa dostal k tým trom? Chceš mi povedať, že by si chodil okolo kopy a určoval si uhol, pod akým to vezmeš? Určite ani jedno...
Toto je dobrá zmena, či sa ti to páči, či nie.
druhý pokus! (prvý vyšiel

)
Vytvorím logo cechu, priehľadné, hocijaké, jedinečné!
WP - ShadyBeast (160)
Buff - Assisie (157)
Šaman - StormEye (160)
Ninja - Arachgar (145)
War aura - QuuDeo (136)
Drak - Quliana (109)
BM -ZhaslaHvezda (136)