Rozšírený inventár
- tyranka
- Lv.26
- Dal poděkování: 262 poděkování
- Dostal poděkování: 254 poděkování
Re: Rozšírený inventár
Rozšíření inventáře by sice nebylo až tak od věci, ale asi více bych uvítala rozšíření skladu aspoň o jeden vzhledem k tomu, že se začínají rozšiřovat nepřendatelné věci mimo účet.
Na hlavním účtu mám hned 3 dropery a neustálé přehazování je tak na 2 věci.
Na hlavním účtu mám hned 3 dropery a neustálé přehazování je tak na 2 věci.
Majitelka cechu a pozemku DragonForce.
![]() | fixi | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Full | 2xP | P | 2xP | G3+ |
-
- Lv.8
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
Za mne rozhodně ANO konečně bych neměl starost s tím co jsem zapoměl nebo ne ve skladu nebo podpůrných postavách když jdu vylepšovat,dropovat z jedné mapy do druhé , nemuset se několikrát vracet při tavení rudy , prostě neustále kontrolovat a redukovat místo na postavě když někam jdu protože dnes když chodíte dropovat musíte sebou tahat i pvp výbavu hafo elíků a portů. A co teprve rokle to by bylo něco )) . Myslím si že Ti co chodí enta to jistě také ocení. Máš můj hlas )) a s tím že by se rozšíření aktivovalo po splnění určitých úkolů jako Uriel to vůbec není špatný hráči se zas zabaví a také se svobodně rozhodnou jestli si inventář rozšíří či nikoliv.
P.S. Těch co remcaj že je to na nic a hned vše odsuzují si nevšímej , ono je to snazší než s něčím přijít sám nebo se zapojit
P.S. Těch co remcaj že je to na nic a hned vše odsuzují si nevšímej , ono je to snazší než s něčím přijít sám nebo se zapojit
- Compucion
- Lv.9
- Dal poděkování: 106 poděkování
- Dostal poděkování: 23 poděkování
Jsem PROTI
Byla by to dobrá vychytávka, ale jak tu padlo, nikdo by se nešel vysypat a tím uvolnit místo někomu jinému.
Pro redukci multi acc bych zvolil spíše rozšíření skladu. Viz můj už nějakej ten týden neschválený návrh.
Edit: Co se toho nějakej ten týden neschváleného návrhu týče, byl zamítnut už před nějakým tím dnem s následujícím odůvodněním:
/Avery
Edit: Nikde jsem si toho nevšiml, díky za info.
Byla by to dobrá vychytávka, ale jak tu padlo, nikdo by se nešel vysypat a tím uvolnit místo někomu jinému.
Pro redukci multi acc bych zvolil spíše rozšíření skladu. Viz můj už nějakej ten týden neschválený návrh.
Edit: Co se toho nějakej ten týden neschváleného návrhu týče, byl zamítnut už před nějakým tím dnem s následujícím odůvodněním:
Zdravím návrhů na rozšíření skladu zde již bylo několik. Další vlákno na podobné téma není nutné. Obsah návrhu jsem zkopíroval do GM sekce, pro případnou inspiraci. Díky.
/Avery
Edit: Nikde jsem si toho nevšiml, díky za info.
- Ade
- Lv.14
- Dal poděkování: 87 poděkování
- Dostal poděkování: 27 poděkování
Rozhodně jsem PRO !
Ano někteří si budou myslet, že to je hloupost ale když se svou hlavní postavou stále něco podnikáte tak nemáte čas a náladu stále běhat do skladu nebo logovat další skladovací účet a z něj si složitě přehazovat výbavy. Já osobně u sebe nosím neustále krumpáč, prut, pvp výbavu, elíky a kosti do války a několik podpůrných ryb do válek, několik řádků houbiček a jiné pro mě potřebné věci ke hraní.
A určitě si myslím, že by nebylo na škodu přidat několik úkolů od nějakého NPC podobně jako úkoly od Uriela. Ve městech je plno nevyužitých NPC a vymyslet několik úkolů si myslím, že by nebylo až takový problém i zde by se našli lidé, kteří by to hravě zvládli.
Ano někteří si budou myslet, že to je hloupost ale když se svou hlavní postavou stále něco podnikáte tak nemáte čas a náladu stále běhat do skladu nebo logovat další skladovací účet a z něj si složitě přehazovat výbavy. Já osobně u sebe nosím neustále krumpáč, prut, pvp výbavu, elíky a kosti do války a několik podpůrných ryb do válek, několik řádků houbiček a jiné pro mě potřebné věci ke hraní.
A určitě si myslím, že by nebylo na škodu přidat několik úkolů od nějakého NPC podobně jako úkoly od Uriela. Ve městech je plno nevyužitých NPC a vymyslet několik úkolů si myslím, že by nebylo až takový problém i zde by se našli lidé, kteří by to hravě zvládli.
-
- Lv.9
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Už jsem sice "ANO" psal, ale je tu dost lidí, kteří jsou proti, takže se zkusím jen malinko rozepsat.
Keri -> Pokud někdo jde do keri, tak si tam často vodí několik postav. Při rozšířeném inv. nebude muset, ale pokud si je tam vezme, tak tam bude o to dýl, takže zde se ohánět, snížením cen, je nesmysl.
Swamp -> Místo aby se chodil člověk několikrát vysypat, tak s rozšířeným inv. může dropit vesele dál.. Zde bych se o místa také nebál.. Neprodlouží se čas ve swampu, takže se místa budou uvolňovat pořád stejně a drop bude také stejný (max budete mít 2-3 min k dobru místo prodeje prutů, ale to nemá šanci rozházet ekonomiku ..
Rokle -> Myslím si, že ani zde nebude roz. inv. problém. Když tam člověk jde, tak tam třeba půjde místo 2x do týdne jen 1x, protože toho nadropí více (myslím boty).. Dál asi problém nebude.. A skoro si myslím, že kdyby to bylo tak strašně neúnosné a nikdo by se tam nemohl x dní dostat, že nějaké malé časové omezení by se dalo udělat..
HG -> Myslím si, že se budu opakovat.. Místo 2x tam člověk zajde 1x a je spokojen. Také nevidím důvod, proč by HG mělo bránit rozšíření inv..
Závěrem -> Možná někde silné argumenty nejsou, ale nenapadá mě, co tam chce kdo najít.. Ekonomiku nemůže rozházet více místa, když drop a čas zůstává stejnej.. Jestli jsem něco opomenul, tak to napište a já to zkusím nějak obhájit.. Nelze se pořád odvolávat na "rozházení ekonomiky", protože to by sem už nikdy nic nemohlo být přidáno a pokud to píší jen lidé, kteří už mají max. lvly a teď je to štve, že to někdo bude mít snažší, tak já taky tenkrát expil bez věcí s talismany, bez barevných elixírů L+ a chytal jsem ryby bez novinek, jako jsou dnes.. Hra musí jít dopředu, jinak nemá smysl jí hrát a provozovat.. A upřímně (teď myslím metin2 všeobecně) udělat ze hry, kde je 5-6 spellů a 4 (někde 5 postav) něco fakt záživného není tak lehké a proto můžeme bejt rádi, že se sem novinky přidávají a že to má šanci nalákat i nové hráče.
Keri -> Pokud někdo jde do keri, tak si tam často vodí několik postav. Při rozšířeném inv. nebude muset, ale pokud si je tam vezme, tak tam bude o to dýl, takže zde se ohánět, snížením cen, je nesmysl.
Swamp -> Místo aby se chodil člověk několikrát vysypat, tak s rozšířeným inv. může dropit vesele dál.. Zde bych se o místa také nebál.. Neprodlouží se čas ve swampu, takže se místa budou uvolňovat pořád stejně a drop bude také stejný (max budete mít 2-3 min k dobru místo prodeje prutů, ale to nemá šanci rozházet ekonomiku ..
Rokle -> Myslím si, že ani zde nebude roz. inv. problém. Když tam člověk jde, tak tam třeba půjde místo 2x do týdne jen 1x, protože toho nadropí více (myslím boty).. Dál asi problém nebude.. A skoro si myslím, že kdyby to bylo tak strašně neúnosné a nikdo by se tam nemohl x dní dostat, že nějaké malé časové omezení by se dalo udělat..
HG -> Myslím si, že se budu opakovat.. Místo 2x tam člověk zajde 1x a je spokojen. Také nevidím důvod, proč by HG mělo bránit rozšíření inv..
Závěrem -> Možná někde silné argumenty nejsou, ale nenapadá mě, co tam chce kdo najít.. Ekonomiku nemůže rozházet více místa, když drop a čas zůstává stejnej.. Jestli jsem něco opomenul, tak to napište a já to zkusím nějak obhájit.. Nelze se pořád odvolávat na "rozházení ekonomiky", protože to by sem už nikdy nic nemohlo být přidáno a pokud to píší jen lidé, kteří už mají max. lvly a teď je to štve, že to někdo bude mít snažší, tak já taky tenkrát expil bez věcí s talismany, bez barevných elixírů L+ a chytal jsem ryby bez novinek, jako jsou dnes.. Hra musí jít dopředu, jinak nemá smysl jí hrát a provozovat.. A upřímně (teď myslím metin2 všeobecně) udělat ze hry, kde je 5-6 spellů a 4 (někde 5 postav) něco fakt záživného není tak lehké a proto můžeme bejt rádi, že se sem novinky přidávají a že to má šanci nalákat i nové hráče.
- Compucion
- Lv.9
Měním názorCompucion píše:Jsem PROTI

Jsem PRO

Zjistil jsem, že tahat v inventáři elíky na PvM, PvM výbavu, int výbavu, porty, elíky na PvP, kosti, PvP výbavu. Není úplná hračka ve dvou inventářích. Ale přesto si myslím, že rozšířit sklad by bylo lepší.

- Compucion
- Lv.9
A mně už skoro nestačí tohle.surals píše:Mám založený jeden učet kde to mam ako sklad a bohate mi to stačí. Už sa chytáš ?

A nejsou zde účty, které mám na jiném mailu.

Spoiler:

-
- Lv.2
- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Souhlasím, 2 invy jsou málo, když už i na ofiku je možnost i inventář rozšířit a to už je co říct.
Možnost rozšířit by mohla být třeba podmíněna těmi věcmi na rozšíření skladu a maximálně klidně o jednu stránku i to by byl značný rozdíl, který by potěšil. 

Akine 

- Akemos
- Lv.21
- Dal poděkování: 100 poděkování
- Dostal poděkování: 142 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
není potřeba máme velké sklady naco u sebe tahat 10 výbav....místa na eliky a drop je dost.Akine píše:Souhlasím, 2 invy jsou málo, když už i na ofiku je možnost i inventář rozšířit a to už je co říct.Možnost rozšířit by mohla být třeba podmíněna těmi věcmi na rozšíření skladu a maximálně klidně o jednu stránku i to by byl značný rozdíl, který by potěšil.
P.S odpovídat na rok stará témata je asi zbytečné

-
- Lv.3
- Dal poděkování: 37 poděkování
- Dostal poděkování: 11 poděkování
Podle mě je zbytečné, rozšiřovat inventář.. máme sklad kde je podle mého názoru až dost místa, na uložení věcí... sám nosím v inventáři jen to nejdůležitější, což jsou elíky, výbava, zbytek leží ve skladu 

![]() | Elfentlle | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Mentální boj | Jinno | Chizfen | 145 | P | G4 | 15 | Complete |
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Mionix « pát 7:34 am »

@
Borda91 « čtv 3:09 pm »

@
Borda91 « čtv 2:21 pm »

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »