Táto téma je svojím spôsobom návrh, ale nie úplne návrh, preto som sa rozhodol pridať do diskuze o hře hlavne kvôli tomu aby sa vyjadrili aj ostatní hráči čo si o tom myslia..
Všetci vieme že "nedávno" vznikol konkurenčný server, ktorý je dosť hraný (osobne som ho nehral, neláka ma, ale o tom táto téma nie je) čo som si všimol tak tento server je dosť propagovaný youtubermi (tí čo poznajú, napr. pstruh, a teraz som si všimol, že to propaguje aj peeetaaaTV) občas videá týchto dvoch pozerám a pozrel som teda aj videá z toho serveru a po námku behalo veľké množstvo ľudí. Vsadím sa že je to veľkou časťou aj vďaka tomu, že to propagujú youtuberi a ľudí to zaujme, možno z nostalgie, alebo vďaka tomu ako to daná osoba propaguje. Preto mi napadlo, že by možno nebolo zlé, keby to admini skúsia tiež touto cestou, skúsiť zaujmúť publikum tým, že by navrhli spolupráci nejakým youtuberom. Neviem teda ako sa ekure darí po finančnej stránke a či by si to mohli dovoliť, ale podľa mňa by to za skúšku stálo. Prosím neukameňujte ma, je to len nápad, ktorý mi nedávno trkol tak mi napadlo sa o tom podeliť s vami.
Budem rád za každú správu ktorá prispej do diskusie