Nikdo se nebude zabývat programováním něčeho, co přinese "zábavu" 15ti hráčům (a to ještě náhodně vylosovaným) jednou do měsíce na 15 minut.
Líbí se mi, že jsi to oslavování a obdivování vsadil do uvozovek. Protože všichni víme, že k ničemu takovému v téhle komunitě nedojde.
Krom toho unikátní oblek za jedno vítězství? Proč to neudělat častěji, nesbírat body a obleku nedosáhnout za nějaké jejich množství? Máš 15 postav. Tedy můžeš rozdělit body od 1 do 15ti. A oblek dát dejme tomu za 100 dosažených bodů. Někdo ho bude mít za sedm návštěv jiný za sto. Ale bude mít šanci na něj dosáhnout, i pokud zrovna nebude vítěz pokaždé. V takovém případě můžeš udělat arénu klidně po každé válce a pozvat do ní 15 nejlepších bojovníků ze všech říší (nebo 5 nejlepších z každé říše, abych se držel tvé původní myšlenky). Případně pokud by se ti to zdálo příliš často, tak ji nechat třeba pouze po sobotní válce.
Proč někoho omezovat levelem? Nejde jen o level. Ten match making by musel být daleko komplexnější. Nebo bys snad ty sám, jako případný návrhář obdivoval a oslavoval postavu, která by vyhrála turnaj nad postavami o 50 levelů nižšími. A to je věc, která by se velmi pravděpodobně mohla stát, pokud by šlo pouze o náhodný los.
To samé se týká i přehazování výstroje během boje. Tzv. setaři jsou mezi komunitou jedni z nejoblíbenějších. Tedy i obliba takového turnaje by jistě stoupala. O tom, že pokud nahodíš na poslední duel set na jisté povolání, pak je tvá postava prakticky nezabitelná a pokud to učiní i protivník, pak se ze souboje o titul mistra arény stane fraška, která skončí teprve v okamžiku, kdy jeden z hráčů buď přijde o připojení, nebo usne za klávesnicí, ani psát nechci.
Malá Svatá je sice aréna pěkná, ale 15 postav se v ní ztratí (má jít především o boj a ne o hru na honěnou). Nehledě na to, že i do té arény je třeba doběhnout. Tedy je nevyhovující a musela by se stejně předělat.
A poslední. Nebuď vztahovačný. Film jsem nikde nekritizoval. Nebudu přece kritizovat něco co jsem neviděl. Jen jsem napsal, že by ses měl nad svým návrhem lépe zamyslet, než ho pustíš do světa.