Pokud někoho odradí jednostranné vysvětlení problému, aniž by znal věc z druhé strany, a kydání špíny jak je svět nespravedlivý, tak ti lidé asi nemají vlastní názor, úsudek a není jim pomoci. Kde je pravda vědí jen dotyční a tým. Jdu něco hrát ne že mi tam někdo něco jednostranně vykládá, ale dle toho, zda mě to baví, či nebaví, zda je tam dobrá komunita, kamarádi, tým, programátoři. Nedělám si názor na hru z toho co jedna paní povídala, ale dělám si vlastní úsudek z vlastních zkušeností.Spartaa16 píše: Závěrem, hráče co tu chtěli jít to odradilo, hráče z jiných serveru to odradilo, hráči z tohoto serveru to odradilo a Luwexx toho dokonce využil natolik, že si založil vlastní server a přetáhl lidi, takže je to vlastně konkurence serveru a tým ho tu stále nechá.![]()
Ale to není problém hry, serveru, týmu nebo prodejců. To je problém neskutečně zmlsaných hráčů, kteří chtějí to nejlepší za každou cenu. To, co lze ve hře udělat s +4 kameny, s bufem 60%, s průmkou 30%, tak jim to nestačí a chtějí leštěné kameny +6, všude 75/10, všude nejlepší bonusy, všude nejlepší talíky, průmku ve zbrani 50%+. A já se ptám proč, když do začátků nebo na nějaké dropování v přitažlivce to vůbec není potřeba? Osobně moji dva dropeři nemají vůbec žádné talismany a je mi to naprosto šumák, neb má síla je daleko větší než mobů.GiVeMeLoVe píše: Když se kouknete do stánku tak za brnění na dropa už platíte okolo 2kkk a za zbraně téměř taky. Šperky, kameny všechno je neskutečně drahé vůči malým lv a nově příchozím hráčům.
Popravdě jak psal Kapka, nejlepší reklama jsou samotní hráči, kteří budou ať už přes videa na youtube nebo pouhým sdílením na sociálních sítích, všeobecně na internetu a dají o Ekuře dalším potencionálním hráčům povědomí. Moc nevidím efekt platit někde nějakou reklamu v řádech desítek tisíc na hru starou více jak 10 let. Potencionální výdělek by nemusel ani pokrýt náklady.
Hezký den
Cepino