Vidím ,že táto konverzácia nemá konca tak napíšem ja niečo k tomu.MostEvil má pravdu v tom, že väčšina mojích videí stojí za nič, ale dátum nahratých videí sa viaže k roku 2014.Bolo to dávno a ako písal aj "GiVeMeLoVe" ... veci boli drahšie, ťažko sa zháňali a pre takých amatérov napr. ako som aj ja tak to bolo neskutočne náročne

... Tie moje niektoré staré videa nemajú fakt význam aj by som ich vymazal ale z jedného dôvodu to neurobím.Chcem aby každý sledovateľ (resp. začiatočník čo ma pozerá) videl ako som ja začínal s Ekurou, pretože z ničoho som nemohol získať nejaké skúsenosti s hrou.Musel prejsť určitý časový interval aby som sa aspoň trocha dostal do Ekury ... (Tým mam na mysli ako všetko funguje ... swamp,kerindor,krotenie,dropovanie,kde expiť a podobne...).A osobne čo môžem povedať tieto časy mi najviac prirástli k srdcu.Keď si vezmem ,že v tom čase v METINLANDE nebolo miesto kedy a kde dropovať aj ranné budíky museli byť nastavené k tomu aby som si dropol mapu pokladov (cena mapy bola 350kk) tak zaspomínať si na rok 2014 je super pocit.Závidel som ľudom, ktorí mali výbavu 96% yang a 100%+ buff, tých bolo veľmi malé množstvo...V momentálnej situácii sa dá za necelý mesiac zarobiť na tieto veci pokiaľ začnete hrávať Ekuru naplno.
Radšej by som rozvil problematiku, ktorá nastane, keď dropovacích vecí a celkovo všetkého bude až moc a nebude toľko ľudí aby všetko kúpili / používali.Však po roku som sa vrátil k Ekure a veci 2x int / 2x prumka a podobne klesli s cenou viac ako 35% ... takže moja otázka znie : Ako bude vyzerať ekura po roku / dvoch rokoch ak nezačnú prichádzať noví hráči ?