Nevím jestli je to narážka na můj příspěvek, pokud ano tak sem pouze reagoval na komentáře nademnou tím, že zkrátka hra umožňuje (bez jakýchkoliv hacku, třetích stran apod.) se dostat na místa, na která se běžny hráč nedostane. Sice to chvíli trvá ale je možný se dostat téměř kamkoliv. Ale opravdu nemám zapotřebí k vůli dýni, kterých si myslím že je požehnaně jak ve swampu, tak i třeba SD2 či Chrámu utrapy někomu "vyžírat" dýně abych si je mohl otevírat a dropit z nich elíky. Jasně, když se vedle mě spawne Fantom tak ho rád utlouču k smrti a vezmu si těch par dýní abych ozdobil Ohnivou zemi a pomohl členům z cechu k nějakým těm bonusům.
Halloween event 2017
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- GiVeMeLoVe
- Lv.16
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 43 poděkování
Re: Halloween event
-
- Lv.13
- Dal poděkování: 49 poděkování
- Dostal poděkování: 108 poděkování
To ja bych dynaku jeste ubral,aby si je lidi museli krast mezi sebou a vyvolavaly by se tim vetsi konflikty.vzhledem k tomu ze jdou dyne koupit tak nevidim duvod travit hodiny ve swampu a pak se citit jeste urazen kdyz nekdo veme dynaka u ktereho ani nevim ze by mel byt muj.
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Ne na tebe ne, poukazoval jsem na človíčka, který mě obdařil ve hře svou návštěvou.GiVeMeLoVe píše: ↑pon 30. říj 2017 9:47:01Nevím jestli je to narážka na můj příspěvek, pokud ano tak sem pouze reagoval na komentáře nademnou tím, že zkrátka hra umožňuje (bez jakýchkoliv hacku, třetích stran apod.) se dostat na místa, na která se běžny hráč nedostane. Sice to chvíli trvá ale je možný se dostat téměř kamkoliv. Ale opravdu nemám zapotřebí k vůli dýni, kterých si myslím že je požehnaně jak ve swampu, tak i třeba SD2 či Chrámu utrapy někomu "vyžírat" dýně abych si je mohl otevírat a dropit z nich elíky. Jasně, když se vedle mě spawne Fantom tak ho rád utlouču k smrti a vezmu si těch par dýní abych ozdobil Ohnivou zemi a pomohl členům z cechu k nějakým těm bonusům.
wojta - ale vůbec ne, ve swampu to je většinou na pohodu, když jsem tam v sobotu byl, tak jsem napsal človíčkovi, máš tam dýňáka, tak si ho ztluč, aby ti ho někdo nevzal. On poděkoval a napsal mi, ať si ho klidně vezmu já. Poděkovali jsme si navzájem a jeli po svém.
Tady se jedná o to, že někteří vychytralí jedinci s vyšším levelem nad 100, asi líní, objíždějí mapy pro menší postavy, dropery a násilím si bez kousku cti a slůvka berou to, co jim nepatří. Také jsem se již zařídil a vše skládám na jedno kouzlo a již ani nic druhému nepíši. Jak oni mně, tak já jim. Je jen zajímavé, že jak je složím, tak se jim nad hlavou najednou objeví mnoho a mnoho hvězdiček, najednou se rozepíší.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Lv.14
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 15 poděkování
Vysvetlí mi nekdo prosím jak se dá dostat tam hore?:D Vydel sem to už víc x a nikdy sem nato neprišel:(
Samozrejme souvisí to s eventem
hore byla dýne jen asi není videt.
Samozrejme souvisí to s eventem

Podpis smazán administrátorem fóra pro porušení pravidel.
-
- Lv.27
- Dal poděkování: 350 poděkování
- Dostal poděkování: 461 poděkování
Jako každý rok jsou některé dýně mimo mapu k vůli ozdobě,alespoň loni nebo předloni to bylo týmem takhle vysvětleno a myslím,že letos tomu není jinak prostě je tam jen na ozdobu:)
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
-
- Lv.14
To ano, ale podivej se na tu samanku jak leze na tu skálu a bere tu dýni co je hore. Delala to vic x za tu dobu co sem sekal metiny a pokazde ji vzala na jakemkoliv miste. Tak mne zajima jestli to jde nebo je to vyuzivani nejake chyby...rudlaninja píše: ↑pát 03. lis 2017 6:09:42 Jako každý rok jsou některé dýně mimo mapu k vůli ozdobě,alespoň loni nebo předloni to bylo týmem takhle vysvětleno a myslím,že letos tomu není jinak prostě je tam jen na ozdobu:)
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Hádám, že ji tam kolega zarazil přes souboj, v podstatě se jedná o bug. Tohle se stávalo na ofiku, kdy jsi sekal z koně třeba devítiocase, zaražený mezerník a devítiocas tě odházel za kraj mapy, následnou změnou postavy tě to hodilo na začátek mapy.Beer98 píše: ↑pát 03. lis 2017 7:34:53To ano, ale podivej se na tu samanku jak leze na tu skálu a bere tu dýni co je hore. Delala to vic x za tu dobu co sem sekal metiny a pokazde ji vzala na jakemkoliv miste. Tak mne zajima jestli to jde nebo je to vyuzivani nejake chyby...rudlaninja píše: ↑pát 03. lis 2017 6:09:42 Jako každý rok jsou některé dýně mimo mapu k vůli ozdobě,alespoň loni nebo předloni to bylo týmem takhle vysvětleno a myslím,že letos tomu není jinak prostě je tam jen na ozdobu:)
Edit: Aha, tak asi vrtací kůň, co projíždí i skalou.

Naposledy upravil(a) Cepino dne pát 03. lis 2017 9:21:22, celkem upraveno 1 x.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Lv.14
Cepino ale ta šamanka tam normálne vybehla, nikdo ji tam nijakým bugem nedostal. Jak rikám sedla na kone a jen tak si vyjela nahoru.. Proto se ptám jestli to jde a nebo je to využívaní nejaké chyby či bugu a mám to ohlásit na tiket ...Cepino píše: ↑pát 03. lis 2017 8:43:52Hádám, že ji tam kolega zarazil přes souboj, v podstatě se jedná o bug. Tohle se stávalo na ofiku, kdy jsi sekal z koně třeba devítiocase, zaražený mezerník a devítiocas tě odházel za kraj mapy, následnou změnou postavy tě to hodilo na začátek mapy.Beer98 píše: ↑pát 03. lis 2017 7:34:53To ano, ale podivej se na tu samanku jak leze na tu skálu a bere tu dýni co je hore. Delala to vic x za tu dobu co sem sekal metiny a pokazde ji vzala na jakemkoliv miste. Tak mne zajima jestli to jde nebo je to vyuzivani nejake chyby...rudlaninja píše: ↑pát 03. lis 2017 6:09:42 Jako každý rok jsou některé dýně mimo mapu k vůli ozdobě,alespoň loni nebo předloni to bylo týmem takhle vysvětleno a myslím,že letos tomu není jinak prostě je tam jen na ozdobu:)
PS: aby sme riešili aj event tak ma zaujíma ako vyrobím sviečku ..

-
- Lv.27
- Dal poděkování: 350 poděkování
- Dostal poděkování: 461 poděkování
svíčka-10 vosků na výheň
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Celkem by mě zajmalo proč cechy Renegat / Mrkvicky má místo šanci na drop z dyní šanci na yangy ..
Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hakan « úte 6:14 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:20 pm »

@
Azaril « úte 5:17 pm »

@
Hakan « úte 4:47 pm »