Halloween event 2017

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
budaso20
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 95 poděkování
Dostal poděkování: 39 poděkování

Re: Halloween event

Příspěvek od budaso20 » ned 05. lis 2017 19:47:38

Nahoda co jim zrovna vyslo pri prvnim zasazeni, potom uz jen prodluzuji trvani

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 334 poděkování
Dostal poděkování: 309 poděkování

Příspěvek od MostEVILEK » ned 05. lis 2017 20:36:42

budaso20 píše: ned 05. lis 2017 19:47:38 Nahoda co jim zrovna vyslo pri prvnim zasazeni, potom uz jen prodluzuji trvani
To si uplně nemyslím,když to mají jen 3 cech z 50ti?
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

MagSham
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 415 poděkování
Dostal poděkování: 126 poděkování

Příspěvek od MagSham » pon 06. lis 2017 14:43:27

Cepino píše: ned 29. říj 2017 21:11:55 A opět se ve hře vyrojilo mnoho parazitů, kteří sami nic nedokáží a objíždějí mapy, kde jiným vyžírají naspawnované. Já jim gratuluji. Asi je to jejich životní krédo. :up:
Třeba hráč z cechu UltraViolet
a budu sem dodávat další, aby si hráči dali pozor. :)

K našemu cechu, myslím že takových lidí co si někde někomu seknou dýňáka je víc, osobně jsem jich viděla několik. Cítíš se dotčen, že ti dotyčný nenapsal? Je to každého volba jak hraje, máš stejnou možnost jako on. Za sebe nemám nejmenší potřebu ani jiní lidé z cechu ti lézt na píseček a obrat tě o tak cenné dýně. Pokud máš problém jmenuj konkrétního hráče nikoliv cech, který se snaží všem pomáhat a chovat slušně :heart:
:pm:

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 868 poděkování
Dostal poděkování: 1230 poděkování

Příspěvek od Cepino » pon 06. lis 2017 14:57:50

MagSham píše: pon 06. lis 2017 14:43:27
Cepino píše: ned 29. říj 2017 21:11:55 A opět se ve hře vyrojilo mnoho parazitů, kteří sami nic nedokáží a objíždějí mapy, kde jiným vyžírají naspawnované. Já jim gratuluji. Asi je to jejich životní krédo. :up:

K našemu cechu, myslím že takových lidí co si někde někomu seknou dýňáka je víc, osobně jsem jich viděla několik. Cítíš se dotčen, že ti dotyčný nenapsal? Je to každého volba jak hraje, máš stejnou možnost jako on. Za sebe nemám nejmenší potřebu ani jiní lidé z cechu ti lézt na píseček a obrat tě o tak cenné dýně. Pokud máš problém jmenuj konkrétního hráče nikoliv cech, který se snaží všem pomáhat a chovat slušně :heart:
Šaman se jménem MaxxBuff a včera asi se svým BM vytloukal vše žluté po celé přitažlivce. MaxxBM 101, tak soudím, že to bude stejný hráč. Prý zabíjíme jeho dropíky, tak se mstil všem ostatním. Napsal jsem mu, ať se už jde léčit. A když jsem logl velkou postavu, tak utíkal až se za ním prášilo. Tak jsem na hodiny vypnul hru a pak jsem již od něm měl pokoj.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

MagSham
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 415 poděkování
Dostal poděkování: 126 poděkování

Příspěvek od MagSham » pon 20. lis 2017 16:43:53

Cepino píše: pon 06. lis 2017 14:57:50
MagSham píše: pon 06. lis 2017 14:43:27

Šaman se jménem MaxxBuff a včera asi se svým BM vytloukal vše žluté po celé přitažlivce. MaxxBM 101, tak soudím, že to bude stejný hráč. Prý zabíjíme jeho dropíky, tak se mstil všem ostatním. Napsal jsem mu, ať se už jde léčit. A když jsem logl velkou postavu, tak utíkal až se za ním prášilo. Tak jsem na hodiny vypnul hru a pak jsem již od něm měl pokoj.
Vidíš jak sis krásně poradil s problémem a zvládl jsi tu úplně sám :inlove: Max je svůj, bohužel, bohudík, každý jsme nějaký .. Pouze se mi nelíbilo tyto skutky jednoho hráče házet na cech ;)
:pm:

Odpovědět