PvP mentál - nejlepší výbava

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
UweArch
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Re: PvP mentál - nejlepší výbava

Příspěvek od UweArch » čtv 23. lis 2017 11:40:42

Spartaa16 píše: čtv 23. lis 2017 9:55:38
Russian píše: stř 22. lis 2017 23:51:15
Zdravím ..
Ono celkově Mentála nejvíce vystihu jedno " 100 lidí = 100 chutí " co se týče stylu hraní , výbavy , karmy .
Něco málo mám za mentála nahráno .. Tedy pro mě je "Mentál=DMG" a nikdo mi to nevymluví a zatím si stojim .
Takže ...
Karma .. za mě rozhodně ÚTOK ! + nejlépe mít i Mladého lovce
[/size]
Věci.. Klasiku
Meditačku +9 - 10/15 100hů+ ( bohatě stačí 2xschop+hů) když už být trošku "fajnšmekr " tak 200+hů ( 3xSCHOP)
Temnou čepel +9 - Klasiku zase ( 12síla 10krit/12poh 20rk nejlépe 12síla 12 poh 10rk 10/20rk)
Schopku +9 - nejlépe 3x15+1x10 + 20rk (rk u mentála je hodně znát)
Štít - klidně od 61 ( 12síla 12poh 10 lidi stun - 2xschop + hů ) když už být zase trošku "fajnšmekr" klidně okřídlený ( 8/12 síla , stun, lidi - 3xSCHOP)
Náramek - dračí ( 10 15 10) jinak od 110tky není vůbec potřeba ( Já, ho nemám a rozhodně ho ani nepotřebuju)
Náhrdlo - Zd.B.Zlata nejlépe ( 3x15 + 10kritik) stačí i ( 2x15+1x10+10krit) pak ( 3x15+10šíp) ale to už je na tobě
Boty - Extáze nejlépe ( 3x15+10krit)-3xSCHOP ale stačí i ( 2x15+1x10+10krit)-2xschop+hů
Naušky - Zd.Ebenky nejlépe ( 3x15+10lidi) ale stačí bohatě ( 2x15+1x10+10lidi)

Toť k výbavě asi vše ))
Pak to musíš umět za tu postavu to jako ti hodně pomůže při tom zisku CB
Možná se budeš setkávat se zastánci názoru " Mentál= co největší obrany , karmu do obrany " toho neposlouchej ten má " Útoky .. nic neudrží " .
To je sice pravda .. Ale já si osobně myslím , že Mentál je pro zábavu tedy do války lidi s MENTÁLEM chodí pro cbčka,DMG co dokáže ( Alespoň já ) a né proto tam stát v chumlu a mlátit se tam a vydržet tam 30-50 sekund dát 1x 8cb a stejně umřít nebo v lepším případě jen útéct .. Pro mě je lepší tam přijít hodit tam 2 spelly dát 4x8cb či 9cb ne-li více a umřít za 10-15 sekund , a celkově sledovat ten DMG ve válce , protože lidi i s full obranama tam dostávaj přes 20k .
Ale to už je věc názoru :-)

S pozdravem Peaceful :hello:
Zkus to za žlutou, kde jich bylo 6 proti 30-40 červeným poslední válku. ;) Pak si to s tou karmou rychle rozmyslíš. :hello:
Teď se podívej co si napsal za kravinu. Logicky neudrzis 30-40lidi a muzes mít karmu do obrany třeba P10. Takže souhlasím s peacefulem, raději karmu útok než obranu, dnes uz je to většinou o vyzirani a takových věcech, navíc když si kliknes pár těch praporu, proč ne stejně je používá dnes většina hráčů

KostraxD
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 11 poděkování
Dostal poděkování: 132 poděkování

Příspěvek od KostraxD » čtv 23. lis 2017 22:02:06

Rád bych ještě dodal.
Ono je hezké ve válce dát XY cb ale pak jít třeba do cidonie a lehnout na 2 kouzla jak nějaký párek jen proto, že stihnete dát dvě rány už trochu uráží titul krále / vojevůdce.
ObrázekJunkiaTB
Dagger40
☼12/2014
¥ 6/2018
ObrázekVastoLordesObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek ObrázekObrázek
DaggerJinno1454xPP(O/Y)M7PComplete1/5(příšery)

☼1.12.2019

ObrázekDangaiFormObrázekObrázekObrázekTB ObrázekObrázek
BMJinno136M30Complete1/5(příšery)

ObrázekWillySchmiObrázekObrázekObrázekTB ObrázekObrázek
HealerJinno160G50Complete2/5(s/š)

UweArch
Lv.5
Lv.5

Příspěvek od UweArch » čtv 23. lis 2017 22:16:58

KostraxD píše: čtv 23. lis 2017 22:02:06 Rád bych ještě dodal.
Ono je hezké ve válce dát XY cb ale pak jít třeba do cidonie a lehnout na 2 kouzla jak nějaký párek jen proto, že stihnete dát dvě rány už trochu uráží titul krále / vojevůdce.
Tak cidonie je už něco jiného než válka říší, tam to je většinou o minutách a koních aspon co jsem kdy zažil.Málo kdy se mi stalo,že se obě strany dohodly na tom,že se nebudou používat koně. Takže stačí si udělat pár obran, nějaký utoky a jedeš si skill a kůň. Samozřejmě když padne minuta nebo pár pěkných pár stunů za sebou, tak mu ani těch pár obran a kůň nepomůže.
Když se ale obě strany dohodnou bez koní, tak si bud typek s utoky udela obrany a dá se to poměrně dobře držet i s karmou utok, to už pak,ale taky záleží kolik je hráčů na kolik hráčů, samozřejmě když bude buh vi kolik lidi proti jednomu dejme tomu, tak tam by ti nepomohla ani karma obrana teda samozrejmě pokud nemáš autoclicker na houby :-D

Spartaa16
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 215 poděkování
Dostal poděkování: 197 poděkování

Příspěvek od Spartaa16 » pát 24. lis 2017 10:18:27

Spoiler:
UweArch píše: čtv 23. lis 2017 11:40:42
Zdravím ..
Ono celkově Mentála nejvíce vystihu jedno " 100 lidí = 100 chutí " co se týče stylu hraní , výbavy , karmy .
Něco málo mám za mentála nahráno .. Tedy pro mě je "Mentál=DMG" a nikdo mi to nevymluví a zatím si stojim .
Takže ...
[/size]
Věci.. Klasiku
Meditačku +9 - 10/15 100hů+ ( bohatě stačí 2xschop+hů) když už být trošku "fajnšmekr " tak 200+hů ( 3xSCHOP)
Temnou čepel +9 - Klasiku zase ( 12síla 10krit/12poh 20rk nejlépe 12síla 12 poh 10rk 10/20rk)
Štít - klidně od 61 ( 12síla 12poh 10 lidi stun - 2xschop + hů ) když už být zase trošku "fajnšmekr" klidně okřídlený ( 8/12 síla , stun, lidi - 3xSCHOP)
Náramek - dračí ( 10 15 10) jinak od 110tky není vůbec potřeba ( Já, ho nemám a rozhodně ho ani nepotřebuju)
Náhrdlo - Zd.B.Zlata nejlépe ( 3x15 + 10kritik) stačí i ( 2x15+1x10+10krit) pak ( 3x15+10šíp) ale to už je na tobě
Boty - Extáze nejlépe ( 3x15+10krit)-3xSCHOP ale stačí i ( 2x15+1x10+10krit)-2xschop+hů

Toť k výbavě asi vše ))
Možná se budeš setkávat se zastánci názoru " Mentál= co největší obrany , karmu do obrany " toho neposlouchej ten má " Útoky .. nic neudrží " .
To je sice pravda .. Ale já si osobně myslím , že Mentál je pro zábavu tedy do války lidi s MENTÁLEM chodí pro cbčka,DMG co dokáže ( Alespoň já ) a né proto tam stát v chumlu a mlátit se tam a vydržet tam 30-50 sekund dát 1x 8cb a stejně umřít nebo v lepším případě jen útéct .. Pro mě je lepší tam přijít hodit tam 2 spelly dát 4x8cb či 9cb ne-li více a umřít za 10-15 sekund , a celkově sledovat ten DMG ve válce , protože lidi i s full obranama tam dostávaj přes 20k .

Zkus to za žlutou, kde jich bylo 6 proti 30-40 červeným poslední válku. ;) Pak si to s tou karmou rychle rozmyslíš. :hello:
Teď se podívej co si napsal za kravinu. Logicky neudrzis 30-40lidi a muzes mít karmu do obrany třeba P10. Takže souhlasím s peacefulem, raději karmu útok než obranu, dnes uz je to většinou o vyzirani a takových věcech, navíc když si kliknes pár těch praporu, proč ne stejně je používá dnes většina hráčů
Jasně jsem napsal, že záleží i na tom, jaká si říše a na tvém stylu boje, jestli rád používáš mřenky, prapory...
Je jasný, že být v červené tak tam bych to s karmou do útoku i riskl, ale ve žluté proti přesile jednoznačně obrana, ono já měl wara auru a i přes tu karmu obranu P to občas zabolelo od některých charů, když se jim povedl pěkný kritik, u karmy do útoku myslím, že bys šel dolů u chumlu hned a jak říká Junkiák, král/vojevůdce by měl z něj jít respekt a něco vydržet a né lehnout po skillech. :) :)
Navíc zase mentál má dmg obrovskou sám o sobě, on tu karmu do útoku ani nepotřebuje.
P1P097 ©

Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí. :heart: 8-)
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

Spartaa16
Lv.25
Lv.25

Příspěvek od Spartaa16 » pát 24. lis 2017 10:18:27

Spoiler:
Zdravím ..
Takže ...
[/size]
Věci.. Klasiku

Toť k výbavě asi vše ))

Jasně jsem napsal, že záleží i na tom, jaká si říše a na tvém stylu boje, jestli rád používáš mřenky, prapory...
Je jasný, že být v červené tak tam bych to s karmou do útoku i riskl, ale ve žluté proti přesile jednoznačně obrana, ono já měl wara auru a i přes tu karmu obranu P to občas zabolelo od některých charů, když se jim povedl pěkný kritik, u karmy do útoku myslím, že bys šel dolů u chumlu hned a jak říká Junkiák, král/vojevůdce by měl z něj jít respekt a něco vydržet a né lehnout po dvou skillech a všem být pro srandu. :) :)
Navíc zase mentál má dmg obrovskou sám o sobě, on tu karmu do útoku ani nepotřebuje.
P1P097 ©

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

UweArch
Lv.5
Lv.5

Příspěvek od UweArch » pát 24. lis 2017 11:16:41

Spartaa16 píše: pát 24. lis 2017 10:18:27
Spoiler:

Je jasný, že být v červené tak tam bych to s karmou do útoku i riskl, ale ve žluté proti přesile jednoznačně obrana, ono já měl wara auru a i přes tu karmu obranu P to občas zabolelo od některých charů, když se jim povedl pěkný kritik, u karmy do útoku myslím, že bys šel dolů u chumlu hned a jak říká Junkiák, král/vojevůdce by měl z něj jít respekt a něco vydržet a né lehnout po dvou skillech a všem být pro srandu. :) :)
Máš prapory a dokud tu budou nevidím důvod je nepouzit, drzet se dá i s karmou do utoku když na tebe není xy hráčů. At si žlutá, modrá nebo červená je na tobě jakou karmu si zvolis a jaký máš styl boje,ale v dnešní době se jedou převážně útoky, ano mental ma dobrý dmg sám o sobě,ale proc mu ho ještě nezvysit kdyz ta moznost tu je, ale samozřejmě pokud chceš být drzak bud si drzak ale osobně si myslím,že v dnešní době uz to nemá smysl. Jak jsem říkal karma utok u mentala bych jednoznačně volil. Čím větší dmg tím větší šance na vyzrani a samozřejmě pár praporu tam dáš ale kdo je dnes nepoužívá,osobně mi nevadí když je dotyčný chce používat at používá když mu to v jeho stylu boje vyhovuje

Arminius
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 61 poděkování
Dostal poděkování: 33 poděkování

Příspěvek od Arminius » pát 24. lis 2017 11:52:09

Z tohto celeho mas podla mna jasnu odpoved: je to jedno :lol: :lol:

Spartaa16
Lv.25
Lv.25

Příspěvek od Spartaa16 » pát 24. lis 2017 13:51:00

Spoiler:
UweArch píše: pát 24. lis 2017 11:16:41
Spoiler:

Máš prapory a dokud tu budou nevidím důvod je nepouzit, drzet se dá i s karmou do utoku když na tebe není xy hráčů. At si žlutá, modrá nebo červená je na tobě jakou karmu si zvolis a jaký máš styl boje,ale v dnešní době se jedou převážně útoky, ano mental ma dobrý dmg sám o sobě,ale proc mu ho ještě nezvysit kdyz ta moznost tu je, ale samozřejmě pokud chceš být drzak bud si drzak ale osobně si myslím,že v dnešní době uz to nemá smysl. Jak jsem říkal karma utok u mentala bych jednoznačně volil. Čím větší dmg tím větší šance na vyzrani a samozřejmě pár praporu tam dáš ale kdo je dnes nepoužívá,osobně mi nevadí když je dotyčný chce používat at používá když mu to v jeho stylu boje vyhovuje
Nevím sice jméno tvé postavy ve hře, ale dle tvého nicku na fórku soudím, že budeš ninja - dálkař "archer..." , takže vy dálkaři nemáte absolutně žádný ponětí, jaký to je hrát za auru nebo mentála, kde musíte chodit do chumlů a něco ustát. ;)
Ok v červené, kde je mnohonásobná přesila proč ne, ale v ostatních říších bez debat karma do obrany je základ. Náhodou se poměry v říších změní, lidi si tě vytipují, zjistí,že jí máš do útoku a si jasný terč. Ono i v Cido, případně válkách cechů budeš vždy jen fackovací panák, který bude dostávat obrovskou dmg. V dnešní době válčení na Ekuře mít karmu do útoku jsem pro pouze, pokud je to postava do pvm nebo postava útočící na dálku(bm/healer/archer). Navíc dobrý mentál, co to za něj umí a má dobrý věci obsadí první příčky s karmou do obrany bez problému! 8-) 8-) :hello:
P1P097 ©

Russian
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 21 poděkování
Dostal poděkování: 10 poděkování

Příspěvek od Russian » pát 24. lis 2017 14:08:15

Zase ta diskuze je celkem o ničem :D Jak už jsem psal " 100 lidi = 100 chutí " . Každému vyhovuje něco jiného , mě vyhovuje útok , baví mě to více než s obranou a což jsem měl možnost vyzkoušet postavu s karmou do obrany i s dobrýma obranama ..
:think: Nový začatek ? Návrat ? :think:

UweArch
Lv.5
Lv.5

Příspěvek od UweArch » pát 24. lis 2017 14:46:16

Spartaa16 píše: pát 24. lis 2017 13:51:00
Spoiler:
UweArch píše: pát 24. lis 2017 11:16:41
Spoiler:
Nevím sice jméno tvé postavy ve hře, ale dle tvého nicku na fórku soudím, že budeš ninja - dálkař "archer..." , takže vy dálkaři nemáte absolutně žádný ponětí, jaký to je hrát za auru nebo mentála, kde musíte chodit do chumlů a něco ustát. ;)
Ok v červené, kde je mnohonásobná přesila proč ne, ale v ostatních říších bez debat karma do obrany je základ. Náhodou se poměry v říších změní, lidi si tě vytipují, zjistí,že jí máš do útoku a si jasný terč. Ono i v Cido, případně válkách cechů budeš vždy jen fackovací panák, který bude dostávat obrovskou dmg. V dnešní době válčení na Ekuře mít karmu do útoku jsem pro pouze, pokud je to postava do pvm nebo postava útočící na dálku(bm/healer/archer). Navíc dobrý mentál, co to za něj umí a má dobrý věci obsadí první příčky s karmou do obrany bez problému! 8-) 8-) :hello:
Nene pleteš se. Archera už nějakou dobu nemám. Mám spousty postav za které mohu chodit do války měl jsem i možnost vyzkoušet mentala s karmou do útoku a je to o mnoho lepší jak obrana. Ale jak říká "písful" každý preferuje něco jineho a jakmile se mi dodela aurak s karmou utok tak ti mohu ukazat,že i za auraka s karmou utok pujde uhrát krásné místo, troufám si říct že i první bez mřenek a praporů, jinak auraka s obranou jsem měl též, první místo bez problemu.

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ PanNikdo « úte 8:57 pm »
ChunjoKing píše: @PanNikdo, Link na Ekura discord: https://discord.gg/qCE6TGPf
Děkuji ti
@ ChunjoKing « úte 8:38 pm »
@PanNikdo, Link na Ekura discord: https://discord.gg/qCE6TGPf
@ Suko201 « úte 6:43 pm »
ChunjoKing píše: Mne sa zdá, že tie arény sa začali vcelku hojne chodiť ešte týždeň pred zrušením otázok. Vyhajpovalo sa to na discorde. Každopádne, kto vie, aký bude mať dopad na dochádzanie, keď sa otázky obnovia.
přesně tak, vyhypoval to ten typek na dc, jen diky němu se to rozjelo ve velkem
@ PanNikdo « úte 6:34 pm »
I když máš nakliknuté není 100%šance že se dosteněs zaleží na pripojení atd..můžu poprosit o DC ? na ekuru dekuji
@ ChunjoKing « úte 6:22 pm »
Mne sa zdá, že tie arény sa začali vcelku hojne chodiť ešte týždeň pred zrušením otázok. Vyhajpovalo sa to na discorde. Každopádne, kto vie, aký bude mať dopad na dochádzanie, keď sa otázky obnovia.
@ cleo « úte 6:02 pm »
@Mionix,  zdravím, šlo by prosím odstranit z chatu po přihlášení hlášku o testovací válce dne 11.7.
@ Suko201 « úte 5:58 pm »
Vy se zase nezlobte na mě, ale problém určitě nebyl v otázkách, ale v tom, že prostě v létě nejsou lidi a že některé vlny jsou velmi těžké, jelikož když je málo lidí, není dmg a navíc někteří nemají výbavy, takže například takové golemy bych nerfnul a ještě nějaké asi 2-3 vlny. To je problém, nikoliv otázky :D
@ Fakr « úte 5:50 pm »
Ono spousty lidí to mají předem u strážce nakliknuté a tím pádem jsou v aréně rychleji.Takže pokud čekáš na chat až se vyhlasí vstup a pak klikneš na stražce tak je pozdě.
@ Mionix « úte 1:10 pm »
Nezlobte se na mě, ale to je stále dokola. Nedochází se, špatně, udělejte změnu. Dochází se, špatně, udělejte změnu. Ať uděláme cokoliv, pořád je to špatně.
@ Suko201 « úte 7:43 am »
Ok však jen můj názor, pokud je to pro většinu lepší, tak ok :-)
@ Revus « úte 2:40 am »
Je to daleko lepsi nez to bylo predtim
@ gagefranjo « pon 11:02 pm »
@Suko201,  atd. co? Slabší reflexy? XD
@ Suko201 « pon 9:52 pm »
Jako můj názor je ten, že se začala docházet kvůli tomu, že několik lidí bylo ohledně toho dost aktivní na DC a zkoušeli to rozjet a když lidi viděli snahu, tak se chodí pravidelně, nemyslím si, že to zrušení těch otázek přitáhlo lidi a pokud jo, tak 2 z 25ti. Dal bych je tam zpět, jelikož dost ovlivňuje teď, kdo jaký má net atd.
@ PanNikdo « pon 9:26 pm »
já sem něřekl že není něco fer pouze sem se ptal .
@ Revus « pon 9:26 pm »
neni na tom nic co by nebylo fér pro všechny
si moc pomalý no
@ Tomori « pon 9:26 pm »
PanNikdo píše: Chápu jak to myslíte,ale ted jsem se tam dostal jednou ze 4 pokusů a to jen náhodou.Tato změna bude trvalá ?děkuji za odpovědi a přeji hezký zbytek večera :)
Testuje se to. Upravovali se i golemové, jak již hráči psali. A tak dostal jste se 1 z 4, ale došla se ne? Předtím se došla 1 z xy.
čekáš? tak kde je problém
@ PanNikdo « pon 9:25 pm »
čekám tam stejně jako ostatní připravěný to odkliknout tak prosím komenty nefnukej si nechej.
@ Revus « pon 9:23 pm »
Kdo driv prijde ten driv mele, nefnukej
@ PanNikdo « pon 9:18 pm »
Chápu jak to myslíte,ale ted jsem se tam dostal jednou ze 4 pokusů a to jen náhodou.Tato změna bude trvalá ?děkuji za odpovědi a přeji hezký zbytek večera :)
@ Tomori « pon 9:16 pm »
PanNikdo píše:
Tomori píše:
PanNikdo píše: Chci se zeptat proč se odstranily otázky z arény?Stojí to fakt za prd..
Dobrý den, stalo se tak, aby se ozkoušelo zda se budou arénky docházet či ne.
to ano areny se docházeji,ale je problém se tam vubec dostat ted
A předtím byl problém tam někoho vůbec dostat. Nedocházela se i kvůli počtům. Zatím se to zkouší. A uvidí se jak to bude dále.
@ PanNikdo « pon 9:13 pm »
Tomori píše:
PanNikdo píše: Chci se zeptat proč se odstranily otázky z arény?Stojí to fakt za prd..
to ano areny se docházeji,ale je problém se tam vubec dostat ted
@ Tomori « pon 9:09 pm »
@ PanNikdo « pon 9:04 pm »
Chci se zeptat proč se odstranily otázky z arény?Stojí to fakt za prd..
@ Tomori « ned 1:02 pm »
Dobrý den, plán na dnešní večer, jak jsem slíbila, je tedy následující: 20:05 -> Soutěž OX 20:55-> Soutěž „Sběr bylin“ 21:40 (+- po aréně) -> Soutěž „Steeplechase“ A kotlík do každé říše, v průběhu večera.
@ ChunjoKing « sob 6:29 am »
@PanNikdo,  rado sa stalo.
@ ChunjoKing « sob 6:28 am »
@BlowBM,  všetci sme ten problém mali. Už by to malo byť v poriadku. Funguje všetko tak, ako má?
@ PanNikdo « pát 8:52 pm »
ChunjoKing píše: @PanNikdo, posledný patch - odstránenie otázok pri vstupe a ďalšie drobné úpravy arény
děkuji za info
@ BlowBM « pát 6:06 pm »
Ma niekto podobný problém s ekurou? Píše mi to že nelze se spojiť s aktualizačnim serverem… na pc mi neotovori ani web ekury. Takže reinstall nemám ako urobiť.
@ Ashen « pát 4:10 pm »
A kdy půjde arénka?
@ Tomori « pát 3:21 pm »
Dobrý den, chtěla bych vás informovat, že testovací války ve dnech 25. 7. 2025 a 1. 8. 2025 neproběhnou. Místo nich bude jako obvykle spuštěna malá válka, na kterou jste zvyklí. Důvodem je vyhodnocování dotazníku, který jste v posledním týdnu vyplňovali. Velmi děkujeme za vaše odpovědi! Na základě výsledků plánujeme úpravy systému testovacích válek, o kterých vás budeme včas informovat.
@ libast « pát 9:26 am »
Co stím je nelze se připojit k aktuálnímu servru.
@ Tomori « čtv 10:26 pm »
MladejKozel píše: Proč nejde arena ?
Dobrý večer, o problému víme. Již se pracuje na jeho odstranění.
@ ChunjoKing « čtv 9:20 pm »
@PanNikdo, posledný patch - odstránenie otázok pri vstupe a ďalšie drobné úpravy arény
@ MladejKozel « čtv 9:10 pm »
Proč nejde arena ?
@ PanNikdo « čtv 8:17 pm »
Omlouvám se ,ale ono je to teď možné jít bez otázek?
@ ChunjoKing « čtv 7:12 pm »
Také prepnuté BMko sa tam môže napchať tak, či tak, keď bude chcieť.
@ Nonepovideeej « čtv 9:31 am »
A přesně to je ono.. zruší se otázky, nacpe se tam několik takových individuí a pak to takto dopadá, že tam běhá kolem dokola přepnuté BMko a tahá to vše kolem..
@ Grout « čtv 2:27 am »
Spíš aréna v 6 co byla.. nějaký BM to tam tahalo všude možně, jen ne do středu. Padlo to kvůli němu v 17. kole, protože jsme nestíhali běhat za ním a zabíjet to...
@ PanNikdo « stř 9:02 pm »
Co to bylo dneska ta arena 15 vteřin a hned plno a pak bylo teprve vyhlášení zkoušky
@ ChunjoKing « pon 9:38 am »
Ja som tiež minule točil a neznížil sa mi stupeň talizmanov
@ Revus « sob 1:08 pm »
Jinak, jak jsem řešil to točení talismanů +4, ted jsem akorát točil a z 25 toček to ani jednou nezhoršilo.. tak bud mam ultra štěstí a nebo to je upravené že to kvalitu nezhorší
@ Revus « sob 12:40 pm »
.
@ noxforko « pát 10:09 pm »
LittleNessa píše: Ahoj .. chci se zeptat komu se líbilo to dnešní testování střední války ? .. Upřímně zvednout HP skoro o 20K nebo o kolik na úkor dmg z L kouzla které je v horní hranici max 5k mi přijde jako totální ústřel .. To raději zrušit ty Lka ve střední úplně než takové experimenty... Ve finále co se stane při tomhle pokusu .. lidi zruší odolnosti a dají si utoky :-) takže to nebude one shot 25k ale one shot 50 ... Vím, že je to jen pokus, ale tohle je podle mého hodně vedle tolik HP.
Za mě, by lidi s gen více jak 1 stejně neměli mít možnost vůbec být ve středních.
@ Vydesenej « pát 8:01 pm »
LittleNessa píše: Ahoj .. chci se zeptat komu se líbilo to dnešní testování střední války ? .. Upřímně zvednout HP skoro o 20K nebo o kolik na úkor dmg z L kouzla které je v horní hranici max 5k mi přijde jako totální ústřel .. To raději zrušit ty Lka ve střední úplně než takové experimenty... Ve finále co se stane při tomhle pokusu .. lidi zruší odolnosti a dají si utoky :-) takže to nebude one shot 25k ale one shot 50 ... Vím, že je to jen pokus, ale tohle je podle mého hodně vedle tolik HP.
Je to přesně tak jak říkáš :D
@ LittleNessa « pát 7:58 pm »
Ahoj .. chci se zeptat komu se líbilo to dnešní testování střední války ? .. Upřímně zvednout HP skoro o 20K nebo o kolik na úkor dmg z L kouzla které je v horní hranici max 5k mi přijde jako totální ústřel .. To raději zrušit ty Lka ve střední úplně než takové experimenty... Ve finále co se stane při tomhle pokusu .. lidi zruší odolnosti a dají si utoky :-) takže to nebude one shot 25k ale one shot 50 ... Vím, že je to jen pokus, ale tohle je podle mého hodně vedle tolik HP.
@ Vydesenej « pát 7:48 pm »
O tu velkou válku je nějak moc velký zájem mi příjde alespoň v dnešním testování
@ Mionix « pát 7:17 pm »
@Revus,  Budou, chodím na ně s level 160
@ asdis « pát 2:04 pm »
V pohode aj na 120.Akurat ten bordel okolo bude pomenej
@ Revus « pát 1:55 pm »
ty jsi vtipnej, wow...
@ Suko201 « pát 1:53 pm »
Revus píše: Ahoj, budu mi padat mušle v jeskyni vyhnanství 2 i když jsem level 100?
ne, musíš mít max 99lv :(
@ Revus « pát 12:17 pm »
Ahoj, budu mi padat mušle v jeskyni vyhnanství 2 i když jsem level 100?
@ Tomori « čtv 9:36 pm »
Akemos píše: Frkačky jsou zprovozněny schválně? Minule nic,ted jdou.....
Anoo, je to schválně.
@ Akemos « čtv 9:35 pm »
Frkačky jsou zprovozněny schválně? Minule nic,ted jdou.....
@ Tomori « čtv 9:15 pm »
SiriusA píše: Proč byl zrušen kvíz při vstupu do arény ?
Dobrý den, otázky byly dočasně odstraněny z důvodu nižší účasti v aréně, abychom hráčům usnadnili vstup a naplnila se. Věříme, že tento krok pomůže, a budeme sledovat zpětnou vazbu od hráčů.
@ SiriusA « čtv 9:03 pm »
Proč byl zrušen kvíz při vstupu do arény ?
@ Tomori « čtv 6:12 pm »
Dobrý den, na webu najdete nový Vývojový deník #17, který přináší informace o testovacích válkách a obsahuje také dotazník č.2 na téma : směřování PvP na Ekuře. :hello: https://www.click4survey.cz/s4/66638/3c378898
@ Tomori « čtv 5:48 pm »
Shelby2022 píše: nevite nekdo kde vymenit ten amulet za bombon ? :)
Dobrý den, pro výměnu části amuletu z pumy (ať už univerzálního nebo běžného) stačí kliknout pravým tlačítkem na příslušnou část.
@ Shelby2022 « čtv 12:26 pm »
nevite nekdo kde vymenit ten amulet za bombon ? :)

Who is chatting

offline Fogru 
offline Mionix