[Vyhlášení] Hudební soutěž - prosinec

Zkuste štěstí v nějaké soutěži, možná se na vás usměje štěstěna. Nebo nějakou sami uspořádejte!
Probíhající soutěže:
MagSham
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 417 poděkování
Dostal poděkování: 126 poděkování

Re: Hudební soutěž - prosinec

Příspěvek od MagSham » čtv 14. pro 2017 18:07:30

Nooo, jelikož mi sebrali Django :D jsem v pasti nicméně:

Hanna (2011)
OST Hanna - Container Park (Chemical Bros) Hobit: Neočekávaná cesta (2012)
The Misty Mountains Cold - The Hobbit
Krásné svátky všem :heart:
:pm:

Sabousek
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 942 poděkování
Dostal poděkování: 482 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabousek » čtv 14. pro 2017 20:06:37

Ano, soundtracky k filmům od Tarantina jsou často na výbornou :) Mimo soutěž
Kill Bill (2003) a Kill Bill 2 (2004) - pamatuji si dodnes, že jsme s maminkou koukaly na VHSku z videopůjčovny :D
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas

mojeproblemy
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 81 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od mojeproblemy » čtv 14. pro 2017 20:13:25

Statečné Srdce 31. srpna 1995 Poslední Samuraj 19. února 2004
ObrázekJoshPObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
400k+Shinsoo1475xPFullG6PP30
-
-
„Sarkasmus je poslední útočiště těch, kdo prohráli.“ (R. Hoover)

Cyklista
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 64 poděkování
Dostal poděkování: 63 poděkování

Příspěvek od Cyklista » pát 15. pro 2017 2:03:39

soutěžit nechci ale dám sem tohle protože když jsem tu epizodu sledoval poprvé tak jsem celých 15m (cca) během kterých soundtrack hrál seděl nalepenej na obrazovku a s otevřenou pusou jsem zíral na to "wtf is going on" protože podle mě velkolepý uzavření 6. série ačkoliv na tu 7. to nesahá ani po kotníky :inlove:

Sabousek
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 942 poděkování
Dostal poděkování: 482 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabousek » sob 16. pro 2017 19:41:33

Ještě by se to někdo mohl zapojit poslední den ...
Od soumraku do úsvitu (1996)
Spoiler:
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas

JohnDoe
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 186 poděkování
Dostal poděkování: 516 poděkování

Příspěvek od JohnDoe » ned 17. pro 2017 18:18:00

do půlnoci zbývá už jen pár hodin, tak uvidíme, jestli se ještě někdo přidá
všem děkuji za spoustu pěkné hudby :clap:
vyhlášení vítězů proběhne v úterý, předpokládám někdy dopoledne
Hraju si, abych nezlobil...
Temuchin

llooovec
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 20 poděkování
Dostal poděkování: 9 poděkování

Příspěvek od llooovec » ned 17. pro 2017 18:43:52

Tak nejdřív světoznámý Titanic (1997) My Heart Will Go On - Celine Dion A že budou ty vánoce, tak klasiku co opakují každý rok :D Tři oříšky pro Popelku (1973) No Kája Gottů :D Kdepak ty ptáčku hnízdo máš :)
Ninja
Jméno postavy llooovec
Na zemi a barvě nezáleží, je to o lidech....

JohnDoe
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 186 poděkování
Dostal poděkování: 516 poděkování

[Vyhlášení] Hudební soutěž - prosinec

Příspěvek od JohnDoe » úte 19. pro 2017 13:48:30

Omlouvám se za drobné zdržení, způsobené mým činorodým sousedem a jeho příklepovou vrtačkou - ale buďte klidní, nezabil jsem ho, podmínečně... a že budou ty Vánoce...

Ještě před vyhlášením výsledků vám představím svou novou posilu a také uvidíte, jak takové hodnocení probíhá.
Přijmout posilu bylo nezbytné, protože už víte jak na mne a dojímáte mě tu Morriconem, Zimmerem a dalšími mistry... za což jsem vám neskonale vděčný. Přivítejme tedy Aoidé, jméno má původ v řecké mytologii, Aoidé má jiný vkus a mladší uši než já - takže dostanou šanci i divočiny pro mladé :)
Teď k průběhu hodnocení: ze dvou soutěžních písniček postupuje jedna a není to vždy snadné rozhodování - občas to odnesou i některé perly, ale to už je život (v případě tří, jako tomu bylo v tomto kole, se ten samý postup aplikuje na první dvě)
pak je na řadě sestavování žebříčku, což obnáší opakovaný poslech a posouvání skladeb nahoru a dolů, podle celkového dojmu, někdy vzpomínek a nesmím zapomenout na momentální náladu - většinou tak od 4-5 místa už jsou rozdíly malé a rozhodování se ztěžuje
v tomto kole tedy pomohla Aoidé a hodnocení mělo probíhat stylem 5+5 (10+10 což se nakonec ukázalo jako velmi rozumný nápad)
to je tak v kostce vše a teď už uvidíte mezivýsledky a to jak jsem se s nimi nakonec popral :)
snad už jste dostatečně napnutí :D

Aoidé hodnocení:
Spoiler:
První hudební výherní pětka je rozdělena hlavně podle rozmanitosti, pořadí je pak až druhořadé podle druhu hudby. Někteří z mého žebříčku byli vyřazeni z duplicitního výběru s Johndoe, očíslování ale zůstalo zanecháno.
A také jsem si dovolila kurzívou dopisovat osobní poznámky.

1. Diver - Profesionál (1981) - Ennio Morricone - Chi Mai
Dovolila jsem si pozměnit video za video s autentickými obrázky, obrázek s Jean Reno byl poněkud matoucí. Na hudbu záměna neměla vliv. Druhé video je pouze pro zajímavost, danému songu vypůjčení několika tónů z této skladby zaručeně pomohlo. 2. Lusso - Klub rváčů (1999) - Pixies - Where is my mind
Sebedůvěra s tímhle songem byla oprávněná. Video opět vyměněno tentokrát pouze za funkční, během soutěže prvotní již youtube stihl zablokovat. 3. llooovec - Tři oříšky pro Popelku (1973) - Karel Gott - Kdepak ty ptáčku hnízdo máš
Protože z české kinematografie a muziky se sešly jen dva příspěvky a navíc pro tuhle každoročně opakující se pohádku mám slabost. A ne, ještě se mi neomrzela. Přidávám malý hudební bonus navíc. 4. CrashyD - Django (2012) - Anthony Hamilton ft. Elayna Boynton - Freedom
Výborný film a připojuji jednu z oblíbených scén. 5.L0GAN - John Wick (2014) - Le Castle Vania - Shots Fired
Protože pořádná rytmika z filmu tu byla jen jedna. 6. TxGaRxT - Slunce, seno a jahody (1983)
Protože ten, kdo si ji někdy aspoň jednou neprozpěvoval i jen v duchu, ať zvedne ruku. 7. FluffyHero - Hobit: Neočekávaná cesta (2012) - Ed Sheeran - I see Fire
Výborná novodobá táborovka. 8. yatchman - Kmotr (1972) - David Davidson - Speak Softly, Love 9. LuXuRy - ip Man (2008) - Kawai Kenji - Maestro
Čaj budu zásadně podávat s tímhle hudebním po(d)kladem. Postuji s metalovým bonusem. 10. AgentPracka - Velký Gatsby (2013) - Lana Del Rey - Young and Beautiful Děkuji všem moc za účast. Bylo to skvělé téma a tudíž velmi náročný výběr vítězů. A také děkuji za možnost hodnocení a podílení se na výherním žebříčku. :heart:
moje hodnocení:
Spoiler:
trošku se stydím, protože tak pěkně zpracované to opravdu nemám

1. mojeproblemy - The Last Samurai - A Way of Life
nečekal jsem, že by něco překonalo Misirlou, ale tohle je prostě lepší :clap: 2. CrashyD - Pulp Fiction - Misirlou
otvírací scénu zná nebo by měl znát každý, ale univerzálnost téhle skladby nejlépe ukáže montáž na scénu, kde hrálo něco jiného... :) 3. L0GAN - Need For Speed - Road Untraveled 4. yachtman - Kmotr - co k tomu ještě dodat? :) 5. FactoorCZ - Piráti z Karibiku 6. diver - Profesionál - Chi Mai 7. megac - Sucker for Pain 8. AgentPracka - The Great Gatsby - Young and Beautiful 9. Spartaa16 - Far Cry 3 10. Xirosa - Me Before You - Not Today

a nyní tedy konečné výsledky: :clap: :clap: :clap:

mimo hodnocení vítězí TxGaRxT - za záludné použití zahajovací písničky lednového kola už teď v prosinci :)
a teď už vítězové: 1-5 místo moje pořadí a 1-5 místo Aoidé
1. mojeproblemy - The Last Samurai - A Way of Life 2. CrashyD - Pulp Fiction - Misirlou 3. L0GAN - Need For Speed - Road Untraveled 4. yachtman - Kmotr 5. FactoorCZ - Piráti z Karibiku 1. Diver - Profesionál (1981) - Ennio Morricone - Chi Mai 2. Lusso - Klub rváčů (1999) - Pixies - Where is my mind 3. llooovec - Tři oříšky pro Popelku (1973) - Karel Gott - Kdepak ty ptáčku hnízdo máš 7. FluffyHero - Hobit: Neočekávaná cesta (2012) - Ed Sheeran - I see Fire 9. LuXuRy - ip Man (2008) - Kawai Kenji - Maestro :clap: :clap: :clap:
PMka výhercům začnu rozesílat ještě dnes k večeru.

Všem děkuji za další velmi příjemné kolo, přeju příjemné svátky a budu se na vás těšit zas v lednu.
Hraju si, abych nezlobil...
Temuchin

Spartaa16
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 215 poděkování
Dostal poděkování: 197 poděkování

Re: [Vyhlášení] Hudební soutěž - prosinec

Příspěvek od Spartaa16 » úte 19. pro 2017 22:24:19

Spoiler:
JohnDoe píše: úte 19. pro 2017 13:48:30 Omlouvám se za drobné zdržení, způsobené mým činorodým sousedem a jeho příklepovou vrtačkou - ale buďte klidní, nezabil jsem ho, podmínečně... a že budou ty Vánoce...

Ještě před vyhlášením výsledků vám představím svou novou posilu a také uvidíte, jak takové hodnocení probíhá.
Přijmout posilu bylo nezbytné, protože už víte jak na mne a dojímáte mě tu Morriconem, Zimmerem a dalšími mistry... za což jsem vám neskonale vděčný. Přivítejme tedy Aoidé, jméno má původ v řecké mytologii, Aoidé má jiný vkus a mladší uši než já - takže dostanou šanci i divočiny pro mladé :)
Teď k průběhu hodnocení: ze dvou soutěžních písniček postupuje jedna a není to vždy snadné rozhodování - občas to odnesou i některé perly, ale to už je život (v případě tří, jako tomu bylo v tomto kole, se ten samý postup aplikuje na první dvě)
pak je na řadě sestavování žebříčku, což obnáší opakovaný poslech a posouvání skladeb nahoru a dolů, podle celkového dojmu, někdy vzpomínek a nesmím zapomenout na momentální náladu - většinou tak od 4-5 místa už jsou rozdíly malé a rozhodování se ztěžuje
v tomto kole tedy pomohla Aoidé a hodnocení mělo probíhat stylem 5+5 (10+10 což se nakonec ukázalo jako velmi rozumný nápad)
to je tak v kostce vše a teď už uvidíte mezivýsledky a to jak jsem se s nimi nakonec popral :)
snad už jste dostatečně napnutí :D

Aoidé hodnocení:
Spoiler:
První hudební výherní pětka je rozdělena hlavně podle rozmanitosti, pořadí je pak až druhořadé podle druhu hudby. Někteří z mého žebříčku byli vyřazeni z duplicitního výběru s Johndoe, očíslování ale zůstalo zanecháno.
A také jsem si dovolila kurzívou dopisovat osobní poznámky.

1. Diver - Profesionál (1981) - Ennio Morricone - Chi Mai
Dovolila jsem si pozměnit video za video s autentickými obrázky, obrázek s Jean Reno byl poněkud matoucí. Na hudbu záměna neměla vliv. Druhé video je pouze pro zajímavost, danému songu vypůjčení několika tónů z této skladby zaručeně pomohlo. 2. Lusso - Klub rváčů (1999) - Pixies - Where is my mind
Sebedůvěra s tímhle songem byla oprávněná. Video opět vyměněno tentokrát pouze za funkční, během soutěže prvotní již youtube stihl zablokovat. 3. llooovec - Tři oříšky pro Popelku (1973) - Karel Gott - Kdepak ty ptáčku hnízdo máš
Protože z české kinematografie a muziky se sešly jen dva příspěvky a navíc pro tuhle každoročně opakující se pohádku mám slabost. A ne, ještě se mi neomrzela. Přidávám malý hudební bonus navíc. 4. CrashyD - Django (2012) - Anthony Hamilton ft. Elayna Boynton - Freedom
Výborný film a připojuji jednu z oblíbených scén. 5.L0GAN - John Wick (2014) - Le Castle Vania - Shots Fired
Protože pořádná rytmika z filmu tu byla jen jedna. 6. TxGaRxT - Slunce, seno a jahody (1983)
Protože ten, kdo si ji někdy aspoň jednou neprozpěvoval i jen v duchu, ať zvedne ruku. 7. FluffyHero - Hobit: Neočekávaná cesta (2012) - Ed Sheeran - I see Fire
Výborná novodobá táborovka. 8. yatchman - Kmotr (1972) - David Davidson - Speak Softly, Love 9. LuXuRy - ip Man (2008) - Kawai Kenji - Maestro
Čaj budu zásadně podávat s tímhle hudebním po(d)kladem. Postuji s metalovým bonusem. 10. AgentPracka - Velký Gatsby (2013) - Lana Del Rey - Young and Beautiful Děkuji všem moc za účast. Bylo to skvělé téma a tudíž velmi náročný výběr vítězů. A také děkuji za možnost hodnocení a podílení se na výherním žebříčku. :heart:
moje hodnocení:
Spoiler:
trošku se stydím, protože tak pěkně zpracované to opravdu nemám

1. mojeproblemy - The Last Samurai - A Way of Life
nečekal jsem, že by něco překonalo Misirlou, ale tohle je prostě lepší :clap: 2. CrashyD - Pulp Fiction - Misirlou
otvírací scénu zná nebo by měl znát každý, ale univerzálnost téhle skladby nejlépe ukáže montáž na scénu, kde hrálo něco jiného... :) 3. L0GAN - Need For Speed - Road Untraveled 4. yachtman - Kmotr - co k tomu ještě dodat? :) 5. FactoorCZ - Piráti z Karibiku 6. diver - Profesionál - Chi Mai 7. megac - Sucker for Pain 8. AgentPracka - The Great Gatsby - Young and Beautiful 9. Spartaa16 - Far Cry 3 10. Xirosa - Me Before You - Not Today

a nyní tedy konečné výsledky: :clap: :clap: :clap:

mimo hodnocení vítězí TxGaRxT - za záludné použití zahajovací písničky lednového kola už teď v prosinci :)
a teď už vítězové: 1-5 místo moje pořadí a 1-5 místo Aoidé
1. mojeproblemy - The Last Samurai - A Way of Life 2. CrashyD - Pulp Fiction - Misirlou 3. L0GAN - Need For Speed - Road Untraveled 4. yachtman - Kmotr 5. FactoorCZ - Piráti z Karibiku 1. Diver - Profesionál (1981) - Ennio Morricone - Chi Mai 2. Lusso - Klub rváčů (1999) - Pixies - Where is my mind 3. llooovec - Tři oříšky pro Popelku (1973) - Karel Gott - Kdepak ty ptáčku hnízdo máš 7. FluffyHero - Hobit: Neočekávaná cesta (2012) - Ed Sheeran - I see Fire 9. LuXuRy - ip Man (2008) - Kawai Kenji - Maestro :clap: :clap: :clap:
PMka výhercům začnu rozesílat ještě dnes k večeru.

Všem děkuji za další velmi příjemné kolo, přeju příjemné svátky a budu se na vás těšit zas v lednu.
To mí Linkini teda s Transformers moc nezabodovali. :|
Chudák Chester se musí obracet v hrobě. :lol: :lol:
P1P097 ©

Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí. :heart: 8-)
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ LazyMole « čtv 1:42 pm »
nechcete dát prosím nějakej nerf těm ledovým golemům v arénce..? :D se skupinou jsme vyčistili každou vlnu pomalu do 10-15s ale na golemech nedostatek dmg... :D celkem masakr co oni snesou
@ Makarov « čtv 1:17 pm »
Jako myslím, že to "oživí" velké války ...... :-)
@ Vydesenej « čtv 12:50 pm »
To bych asi taky tvrdil kdybych byl v týmu :D až čas ukáže
@ Narsi « čtv 12:37 pm »
Zdravím. Střední války rušit nebudeme. Máme velký zájem na tom, aby se tyto dvě kategorie nadále rozvíjely ke spokojenosti hráčů. Čeká nás teď pár kroků, jak toho docílit a budeme rádi, když se do vývoje zapojí pvp komunita.
@ Vydesenej « čtv 12:29 pm »
Otázka je jestli vůbec má smysl dělat něco do střední. Když by se stalo že do velké nebudou chodit lidi tak někdo zabrečí a zruší se i střední :D :D aby jsme ty lidi prostě přinutili za každou cenu
@ suja97 « čtv 12:28 pm »
Až na to zrušení malé války pro mě jako rekreačního hráče po dlouhé době dobrý a smysluplný update. (y)
@ suja97 « čtv 12:27 pm »
Grout píše: tam se presunou ty s generacema ne? :D A ve středních budou mít šanci i noví hráči.. jsem pochopil
Amen. Chudák Fogru musel dělat 12 generací aby ve střední dával aspoň 200cb a ted mu to zruší :(
@ suja97 « čtv 12:26 pm »
Makarov píše:
tzn ti, co si pracně udělali gen a schopnosti, dělali to kvuli středni valce zbytečněě
však si s tím mužou chodit do velké, Saggi stejně psal že je zajímá jen velká válka a střední a malou dělali jen jako ,,přípravku,,
@ Grout « čtv 12:15 pm »
tam se presunou ty s generacema ne? :D A ve středních budou mít šanci i noví hráči.. jsem pochopil
@ Vydesenej « čtv 12:14 pm »
Rozhodli jsme se zrušit malé války, protože jsou dlouhodobě mimo zájem :D tak doufám že se zruší i velké, když jsou dalo by se říct také už dlouhodobě mimo zájem
@ Makarov « čtv 12:07 pm »
tzn ti, co si pracně udělali gen a schopnosti, dělali to kvuli středni valce zbytečněě
@ Grout « čtv 12:00 pm »
Makarov píše: chtělo by to do IS přidat "vyhledávání" :D
naprostý souhlas!
@ Makarov « čtv 10:36 am »
chtělo by to do IS přidat "vyhledávání" :D
@ Cassper17 « čtv 10:08 am »
Tingra 15
@ ChunjoKing « čtv 6:13 am »
@Revus,  mne tiež kamarát hovoril, že jeho známemu padla v ľadovej zemi. Alebo som počul aj to, že niekomu padla v 2. meste
@ Uncut69 « stř 11:33 pm »
mě padla wifi na ox je možný že dostanu amulet do IS skladu? děkují.
@ Revus « stř 10:42 pm »
Jsem dostal info že ta jedna co má padat v ohnivce dokonce padla i jinde
@ noxforko « stř 10:41 pm »
ahoj, nebyla by možnost udělat ještě poslední OX v sobotu? když probíhá event až do noci ze 6. 7. ?
@ Revus « stř 10:10 pm »
Nekdo treba dostane i za min slov. treba za 30 :D I kdyz to asi ne. ale u kazdyho to je prej jinak. Nahodně.
@ Revus « stř 10:08 pm »
Jeden je z ohnivky, druhy OX, treti forum, 4 bud dort ( už nejde péct) nebo stránky knih, nebo zničení 30 pinat, nebo poskladaní slov 45-60 ( každý to má jinak). a myslím že team přidal i nějaký další možnosti. kdo ví
@ Ezzo95 « stř 10:02 pm »
respektive vim ze jde jeste z ohnivky a jeden za stranky.. ale ten ctvrty?
@ Ezzo95 « stř 10:02 pm »
Ahoj. mam cast amuletu za ox .. daji se nejak ziskat jeste ty zbyle tri?
@ Relly « stř 9:53 pm »
@Azi123,   Na stránkách ekury...herní účet - support. Taky jdu toho Taymena nahlásit. Si dovolil moc.
@ diver « stř 9:46 pm »
@silouette,  Bylo pár dnů zpět řečeno, že hráč musí dojít k 20. otázce, aby dostal amulet
@ Cassper17 « stř 9:40 pm »
Tingra 15
@ silouette « stř 9:38 pm »
Dobrý den, byl jsem na OX - odpověděl jsem sice špatně ale amulet jsem nedostal. Říkali jste, že je potřeba se zúčastnit. Dostanu amulet? Díky za info
@ Azi123 « stř 9:36 pm »
Ahoj, prosím, kde se píše ticket? děkuju :)
@ beautyy « stř 8:49 pm »
Jinno
@ Uncut69 « stř 8:19 pm »
Ahoj chci se zeptat zda půjde udělat černá puma i po skončení eventu ?
@ Revus « stř 4:31 pm »
Dík
@ Tomori « stř 4:28 pm »
Revus píše: Ahoj,chci se zeptat, je nějaký minimální level na OX? Potřebuju dílek na pumu ale nemam žadnej velkej level. jen dropa 40
Dobrý den, hráč musí mít minimálně lvl 50
@ Revus « stř 4:24 pm »
Ahoj,chci se zeptat, je nějaký minimální level na OX? Potřebuju dílek na pumu ale nemam žadnej velkej level. jen dropa 40
@ Tomori « stř 1:44 pm »
Dobrý den, bylo předáno dalších 30 dílků amuletu. :hello:
@ Relly « stř 1:29 pm »
@noxforko,  A v čem, když byly 4 ox ? A to i o víkendech.
@ Nonepovideeej « stř 12:10 pm »
Tohle ale nebyla jediná OX, celkově byly 4
@ noxforko « stř 12:00 pm »
smutne pro ty co maji odpoledni
@ Cassper17 « stř 6:02 am »
Amadori Tingra 15
@ ChunjoKing « stř 2:27 am »
21:00
@ ChunjoKing « stř 2:26 am »
@fenylalanin,  tak posledný len z OX. Dnes, 2.7. v stredu, máš jedinú šancu. Inak pumu neskompletizuješ!!!
@ fenylalanin « úte 8:33 pm »
ten už mám mám i z ohnivky a z forka
@ Janko.Tlcik « úte 7:45 pm »
skús skompletizovať stránky, to dá univerzálny dielik talizmanu
@ fenylalanin « úte 6:38 pm »
ahoj už mám 3ks amuletu a poslední chybějící získám jen z ox a nebo to jde i jinde ?
@ Tsurugi « pon 5:24 am »
Jinno: 142Chunjo: 180 Shinsoo : 60 Tsurugi
@ Zuzzi « pon 1:38 am »
Slova
@ ChunjoKing « pon 12:43 am »
@Ezzo95,  tipovačka už skončila. Pri zapojení sa, buď do tipovačky, alebo do vytvárania priania, získaváš tú istú časť talizmanu. Šancu na získanie amuletu pumy máš už len do 6.7.
@ Ezzo95 « ned 9:51 pm »
ta tipovacka neni potreba?
@ ChunjoKing « ned 9:13 pm »
@Ezzo95,  ahoj, ak prejdeš v stredu OX až do konca a ešte si sa nezapojil do vytvárania priania tu na fóre, tak áno.
@ Ezzo95 « ned 7:48 pm »
Ahoj. Je jeste mozne ziskat pumu do konce eventu?
@ ChunjoKing « ned 4:10 pm »
Zdravím. Už vieme, že sa dajú dorty použiť aj po evente. Ale budú sa dať aj ozdobiť po evente? Ďakujem za odpoveď.
@ ChunjoKing « sob 4:44 pm »
tak ale aspoň pre to prvé nasadnutie na pumu by mohla vyskočiť tabuľka s aktivovaním. Lebo teraz som nechtiac stlačil J a puma už zbytočne odpočítava.
@ noxforko « sob 4:30 pm »
a co udělat mimořádnou OX i ted v neděli? tím by se dostalo na více lidí
@ Grout « sob 1:54 pm »
EDIT na fóru - Event - slova (např. info o tom univerzálním dílku)
@ CrazyBull « sob 1:50 pm »
Grout píše: mam cernou pumu a uz mam dalsi dva univerzalni dilky, nechcete na ne udelat nejake vyuziti, nebo odmenu za ne nejakou nebo tak? :D
Třeba k tomu přidat barvu na vlasy a mohlo by se jezdit třeba na zelený nebo odbarvený by bylo pecka k těm barveným brnkům :D
@ diver « sob 1:48 pm »
@Grout,  Nebo možnost vyměnit univerzální dílek za libovolný, který mu chybí? Jen nápad
@ Grout « sob 1:40 pm »
mam cernou pumu a uz mam dalsi dva univerzalni dilky, nechcete na ne udelat nejake vyuziti, nebo odmenu za ne nejakou nebo tak? :D
@ ChunjoKing « sob 10:33 am »
To mi nejde už pol roka. Odkedy som začal hrať
@ OrangEE « sob 10:13 am »
Prečo nejde textové zobrazenie hodností?
@ matesWSW « sob 9:37 am »
Díky za rozpis, chápu to tedy správně že příští středa je poslední termín kdy bude ox?
@ Tomori « sob 9:34 am »
Dobrý den,
OX probíhá čtyřikrát – proto jsme ji záměrně rozdělili tak, aby se konala dvakrát o víkendu a dvakrát ve všední den. Bohužel se nikdy netrefíme do dne a času, který by vyhovoval všem hráčům. Vstupuje do toho mnoho proměnných – práce na směny, různá zaměstnání, rodinné povinnosti, koníčky, výlety, dovolené apod. 1. OX proběhla v sobotu 7. 6., 2. OX v neděli 15. 6., 3. OX ve čtvrtek 19. 6. a 4. OX proběhne ve středu 2. 7. Jak jsem již psala níže zkuste se pozeptat třeba přátel, zda by nezašel za Vaši postavu.

Who is chatting

offline BlowBM 
offline Dejvosh 
offline Grout 
offline LazyMole 
offline Mionix 
offline MrDzenda 
offline Snuck1 
offline Svatousek 
offline YoyopinX 
offline asdis 
offline libast