Hanna (2011)
OST Hanna - Container Park (Chemical Bros) Hobit: Neočekávaná cesta (2012)
The Misty Mountains Cold - The Hobbit
Krásné svátky všem

![]() | JoshP | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
400k+ | Shinsoo | 147 | 5xP | Full | G6 | P | P | 30 |
JohnDoe píše: ↑úte 19. pro 2017 13:48:30 Omlouvám se za drobné zdržení, způsobené mým činorodým sousedem a jeho příklepovou vrtačkou - ale buďte klidní, nezabil jsem ho, podmínečně... a že budou ty Vánoce...
Ještě před vyhlášením výsledků vám představím svou novou posilu a také uvidíte, jak takové hodnocení probíhá.
Přijmout posilu bylo nezbytné, protože už víte jak na mne a dojímáte mě tu Morriconem, Zimmerem a dalšími mistry... za což jsem vám neskonale vděčný. Přivítejme tedy Aoidé, jméno má původ v řecké mytologii, Aoidé má jiný vkus a mladší uši než já - takže dostanou šanci i divočiny pro mladé
Teď k průběhu hodnocení: ze dvou soutěžních písniček postupuje jedna a není to vždy snadné rozhodování - občas to odnesou i některé perly, ale to už je život (v případě tří, jako tomu bylo v tomto kole, se ten samý postup aplikuje na první dvě)
pak je na řadě sestavování žebříčku, což obnáší opakovaný poslech a posouvání skladeb nahoru a dolů, podle celkového dojmu, někdy vzpomínek a nesmím zapomenout na momentální náladu - většinou tak od 4-5 místa už jsou rozdíly malé a rozhodování se ztěžuje
v tomto kole tedy pomohla Aoidé a hodnocení mělo probíhat stylem 5+5 (10+10 což se nakonec ukázalo jako velmi rozumný nápad)
to je tak v kostce vše a teď už uvidíte mezivýsledky a to jak jsem se s nimi nakonec popral
snad už jste dostatečně napnutí![]()
Aoidé hodnocení:moje hodnocení:Spoiler:První hudební výherní pětka je rozdělena hlavně podle rozmanitosti, pořadí je pak až druhořadé podle druhu hudby. Někteří z mého žebříčku byli vyřazeni z duplicitního výběru s Johndoe, očíslování ale zůstalo zanecháno.
A také jsem si dovolila kurzívou dopisovat osobní poznámky.
1. Diver - Profesionál (1981) - Ennio Morricone - Chi Mai
Dovolila jsem si pozměnit video za video s autentickými obrázky, obrázek s Jean Reno byl poněkud matoucí. Na hudbu záměna neměla vliv. Druhé video je pouze pro zajímavost, danému songu vypůjčení několika tónů z této skladby zaručeně pomohlo. 2. Lusso - Klub rváčů (1999) - Pixies - Where is my mind
Sebedůvěra s tímhle songem byla oprávněná. Video opět vyměněno tentokrát pouze za funkční, během soutěže prvotní již youtube stihl zablokovat.3. llooovec - Tři oříšky pro Popelku (1973) - Karel Gott - Kdepak ty ptáčku hnízdo mášSpoiler:
Protože z české kinematografie a muziky se sešly jen dva příspěvky a navíc pro tuhle každoročně opakující se pohádku mám slabost. A ne, ještě se mi neomrzela. Přidávám malý hudební bonus navíc. 4. CrashyD - Django (2012) - Anthony Hamilton ft. Elayna Boynton - Freedom
Výborný film a připojuji jednu z oblíbených scén. 5.L0GAN - John Wick (2014) - Le Castle Vania - Shots Fired
Protože pořádná rytmika z filmu tu byla jen jedna.6. TxGaRxT - Slunce, seno a jahody (1983)Spoiler:
Protože ten, kdo si ji někdy aspoň jednou neprozpěvoval i jen v duchu, ať zvedne ruku.7. FluffyHero - Hobit: Neočekávaná cesta (2012) - Ed Sheeran - I see FireSpoiler:
Výborná novodobá táborovka.8. yatchman - Kmotr (1972) - David Davidson - Speak Softly, LoveSpoiler:9. LuXuRy - ip Man (2008) - Kawai Kenji - MaestroSpoiler:
Čaj budu zásadně podávat s tímhle hudebním po(d)kladem. Postuji s metalovým bonusem. 10. AgentPracka - Velký Gatsby (2013) - Lana Del Rey - Young and BeautifulDěkuji všem moc za účast. Bylo to skvělé téma a tudíž velmi náročný výběr vítězů. A také děkuji za možnost hodnocení a podílení se na výherním žebříčku.Spoiler:Spoiler:trošku se stydím, protože tak pěkně zpracované to opravdu nemám
1. mojeproblemy - The Last Samurai - A Way of Life
nečekal jsem, že by něco překonalo Misirlou, ale tohle je prostě lepší
2. CrashyD - Pulp Fiction - MisirlouSpoiler:
otvírací scénu zná nebo by měl znát každý, ale univerzálnost téhle skladby nejlépe ukáže montáž na scénu, kde hrálo něco jiného...
3. L0GAN - Need For Speed - Road UntraveledSpoiler:4. yachtman - Kmotr - co k tomu ještě dodat?Spoiler:
5. FactoorCZ - Piráti z KaribikuSpoiler:6. diver - Profesionál - Chi MaiSpoiler:7. megac - Sucker for PainSpoiler:8. AgentPracka - The Great Gatsby - Young and BeautifulSpoiler:9. Spartaa16 - Far Cry 3Spoiler:10. Xirosa - Me Before You - Not TodaySpoiler:Spoiler:
a nyní tedy konečné výsledky:![]()
![]()
![]()
mimo hodnocení vítězí TxGaRxT - za záludné použití zahajovací písničky lednového kola už teď v prosinci
Spoiler:
a teď už vítězové: 1-5 místo moje pořadí a 1-5 místo Aoidé
1. mojeproblemy - The Last Samurai - A Way of Life2. CrashyD - Pulp Fiction - MisirlouSpoiler:3. L0GAN - Need For Speed - Road UntraveledSpoiler:4. yachtman - KmotrSpoiler:5. FactoorCZ - Piráti z KaribikuSpoiler:1. Diver - Profesionál (1981) - Ennio Morricone - Chi MaiSpoiler:2. Lusso - Klub rváčů (1999) - Pixies - Where is my mindSpoiler:3. llooovec - Tři oříšky pro Popelku (1973) - Karel Gott - Kdepak ty ptáčku hnízdo mášSpoiler:7. FluffyHero - Hobit: Neočekávaná cesta (2012) - Ed Sheeran - I see FireSpoiler:9. LuXuRy - ip Man (2008) - Kawai Kenji - MaestroSpoiler:Spoiler:![]()
![]()
![]()
PMka výhercům začnu rozesílat ještě dnes k večeru.
Všem děkuji za další velmi příjemné kolo, přeju příjemné svátky a budu se na vás těšit zas v lednu.