Nu mě vyřešili ticket ještě ten den

Co na tom nechápeš? Ekura je oproti offiku lepší. To že na offiku přidavají rychleji nové věci je možná ( spíš určitě ) tím že na tom vydělavají nehorázné peníze oproti Ekuře a není jich na to pár ... na offíku je x nových věci a upravených ale co se týče starších věcí tak opravy neřeší... A co se týče například chodu klientu ? Otom se netřeba ani zminovat .. nedávno jsem zapl offík a byl jsem rád že jsem tam zapl 2 okna a takové lagy ti říkám že jsi ještě nezažil ... to byl skoro jako swamp když to trošku víc přemnožíš ... nedovedu si představit jak bych tam logl do věže 20 postav nebo 16 do hg a sekal u toho ... prostě offík co se stability týče absotluně 0/10 oproti ekuře...Diakone píše: ↑čtv 04. led 2018 11:13:55 Já třeba nepochopím vyjádření MOSTEVILKA, který zde uvádí, že ofík je privát a jako jediný konkuruje Ekuře? Naopak Ekura jako jedna z mála konkuruje ofíku. Nicméně to jen tak na úvod. Co se týče mého vyjádření k úbytku hráčů tak to ovlivňuje mnoho faktorů, ale ty hlavní ovlivňující faktory jsou dle mého názoru to, že členové týmu již žádným velice aktivním přístupem nepracují na Ekuře. Rok co rok stejné eventy, drobné změny to ano, ale žádný zásahy do hry jako kdysi, což si myslím, že je škoda. Ono někdo tu napíše, že je rok 2018 (v té době 2017) a že hráči chodí hrát jiné hry, ale to taktéž není tak úplně pravda. Metin jako takový ačkoliv je poměrně starý tak je ještě myslím celkem solidně hratelný, problém nastává v tom, že na České scéně a to zdůrazňuji mluvím jen o České scéně je k dispozici několik vskutku povedených serverů, na kterých hraje dosti hráčů a to nemluvíme o serverech v zahraničí. Jen Polsko disponuje minimálně třema privátama, které by ty naše strčili do kapsy. A ano i když to zní blbě mluvit zde např. o Polsku, Německu tak bohužel Čeští hráči utekly i na tyto zahraniční servery. Co na to více říct, nemyslím si, že za tak razantní úbytek hráčů může to, že je ta hra už stará, ale široká škála dalších privátů (nemluvě o tom, kolik hráčů hraje ofík) a další problém bych řekl, že je ze strany vedení, kteří snad dostaly strach zasahovat do hry nějak razantně nebo pracovat na nových věcech atp.
Inu asi ano, jak jde o důležitou věc. jde to rychle
MostEVILEK píše: ↑čtv 04. led 2018 16:17:07Co na tom nechápeš? Ekura je oproti offiku lepší. To že na offiku přidavají rychleji nové věci je možná ( spíš určitě ) tím že na tom vydělavají nehorázné peníze oproti Ekuře a není jich na to pár ... na offíku je x nových věci a upravených ale co se týče starších věcí tak opravy neřeší... A co se týče například chodu klientu ? Otom se netřeba ani zminovat .. nedávno jsem zapl offík a byl jsem rád že jsem tam zapl 2 okna a takové lagy ti říkám že jsi ještě nezažil ... to byl skoro jako swamp když to trošku víc přemnožíš ... nedovedu si představit jak bych tam logl do věže 20 postav nebo 16 do hg a sekal u toho ... prostě offík co se stability týče absotluně 0/10 oproti ekuře...Diakone píše: ↑čtv 04. led 2018 11:13:55 Já třeba nepochopím vyjádření MOSTEVILKA, který zde uvádí, že ofík je privát a jako jediný konkuruje Ekuře? Naopak Ekura jako jedna z mála konkuruje ofíku. Nicméně to jen tak na úvod. Co se týče mého vyjádření k úbytku hráčů tak to ovlivňuje mnoho faktorů, ale ty hlavní ovlivňující faktory jsou dle mého názoru to, že členové týmu již žádným velice aktivním přístupem nepracují na Ekuře. Rok co rok stejné eventy, drobné změny to ano, ale žádný zásahy do hry jako kdysi, což si myslím, že je škoda. Ono někdo tu napíše, že je rok 2018 (v té době 2017) a že hráči chodí hrát jiné hry, ale to taktéž není tak úplně pravda. Metin jako takový ačkoliv je poměrně starý tak je ještě myslím celkem solidně hratelný, problém nastává v tom, že na České scéně a to zdůrazňuji mluvím jen o České scéně je k dispozici několik vskutku povedených serverů, na kterých hraje dosti hráčů a to nemluvíme o serverech v zahraničí. Jen Polsko disponuje minimálně třema privátama, které by ty naše strčili do kapsy. A ano i když to zní blbě mluvit zde např. o Polsku, Německu tak bohužel Čeští hráči utekly i na tyto zahraniční servery. Co na to více říct, nemyslím si, že za tak razantní úbytek hráčů může to, že je ta hra už stará, ale široká škála dalších privátů (nemluvě o tom, kolik hráčů hraje ofík) a další problém bych řekl, že je ze strany vedení, kteří snad dostaly strach zasahovat do hry nějak razantně nebo pracovat na nových věcech atp.
Nicméně k situaci na ekuře. Udržby pravidelné jsou,pokaždé se tam něco udělá takže na odpověd ze strany týmu že nic nedělají je blbost.
Nejvíc mě dostala tvá věta : další problém bych řekl, že je ze strany vedení, kteří snad dostaly strach zasahovat do hry nějak razantně nebo pracovat na nových věcech atp. Já jsem rád že ekura není přeplacaná kdejakou blbostí viz. officialní server ... běž se tam podívat co tam je za bordel ale to tu rozebírat nebudu. Kdyby se sem přidali všechny ty ,,vymoženosti" co jsou na officialu tak to bude o ničem ... ano je XXX lepších zahraničních serveru ale CZ je prostě CZ tot vše.... Evil svámi!
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |