![]() |
Bjarni | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
549 | 6 | 13 | 17 | P |
![]() | qSTRoNgMANp | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
300k+ min Gen 2 109 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | P | P Y/O | G2 | 2 |
![]() | oSoSo | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
3,7k+ min 145 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | G2 |
Haelku jsem dala na 150 ve swampu přes expertky a to ještě nebyla výhoda VIP tenkrát to dávalo jen náhodné dvě odměny.Za dvě hodiny sem přes mise dala kolem 25%. Ale jela jsem pouze mise plášťováním.malamira píše: ↑čtv 01. úno 2018 17:51:06 ZdravíčkoJedna technická, dá se na bažinách naexpit 150 lvl? za předpokladu nakliklých expert misí? potřebuji naexpit 132 healerku alespoň na 145 lvl, nicméně vim že už do tý 132 to jelo strašně pomalu, takže otázka zní: šlo by to lépe doexpit v cidonii nebo ve swampu? (na HG ani Enta nemám výbavu) díky za rady tipy triky
![]()
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
Tak já naexpil ze 145tky 150tku přes expertky (liché úkoly) ve swampu. Chvilku to trvá, ale mám dojem, že jsem měl za asi 240 miut kolem 50% (je to skoro rok, možná jsem měl i více). Každopádně nemáš to zalagované a díky expertkám i celkem vyděláš, není to jako množení, ale odcházel jsem s 1,3-1,4 přibližně (připomínám, že po 240 minutách = 2 swampy množící). Expertky seženeš v klidu za 3kk (při nejhorším za 3,5kk, takže čistý zisk byl většinou tak 900kk za ty 4 hodinky). A asi také nutno podotknout, že jsem to jel s postavou s karmou na útok s celkem slušným dmgem (může ovlivnit rychlost).malamira píše: ↑čtv 01. úno 2018 17:51:06 ZdravíčkoJedna technická, dá se na bažinách naexpit 150 lvl? za předpokladu nakliklých expert misí? potřebuji naexpit 132 healerku alespoň na 145 lvl, nicméně vim že už do tý 132 to jelo strašně pomalu, takže otázka zní: šlo by to lépe doexpit v cidonii nebo ve swampu? (na HG ani Enta nemám výbavu) díky za rady tipy triky
![]()
Takže VIP, prémko na BZK a dejme tomu 100% na EXP ve věcech a 20% za jeden swamp neni problém ?Cepino píše: ↑čtv 01. úno 2018 18:11:19 Na bažinách to budeš dělat každou misi hrozně dlouho, neb ti lezou různé nestvůry. Já tluču jen dané moby a to přes meteory na misi a za swamp 2h dám na 145 i přes 10% expů. Záleží na druhu misí a na štěstí na naklikávání lichých, ale někdy dám 10 někdy i 15%. Kup VIP, za 1 ti o 0,5h prodlouží swamp, za 2 dostaneš za každou misi 3 odměny (exp, yang, odměna). Pokud budeš jen plášťovat jak píšou nahoře, tak dáš i přes 20.
![]() |
Bjarni | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
549 | 6 | 13 | 17 | P |
Tak jak píše rudla. Stačí VIP. Od 130 ti mobíci již nebudou dávat téměř nic, ani EZO. Tak že ti nebudou padat ani moc pruty ani yangy a expy již vůbec. Proto já to dělám že ve městě nakliknu lichou expertku. Koupím jen VIP, to prodlouží swamp a zajistí všechny odměny z misí. No a pak bud za A pláštovat na místech s velkým výskytem mobů, za B sekat meteory ze kterých lezou daní mobíci. Já dělám verzi B. Sice je to pomalejší, ale zas mám k tomu ještě drop z meteorů. Požehy, magiče, šutry +5 +6, mramory atd. Tak že za swamp dám sice jen něco přes 10% za dvě hodiny, ale zas mám větší výdělek díky dropu z meteorů. K tomu ten co se expí je prázdný a bere jen drop a pruty a další mise mi nosí druhá postava v manželství. Například Bufík seká meteory a BMko je jen plné misí a z něj si po splnění jedné beru další. BMko je skoro pořád ve změněné postavě, loguji jen když z něj beru mise nebo pak na prázdná místa dávám pruty. Dělám jen liché a to nedělám ani poslední na 10 bažin, to je na dlouho a i s mým šamanem i opruz neb má malý dmg. Dostal jsem takhle na pohodu, ale hlavně mě to i baví, zatím ze svých šamanů dva na 145. Plus k tomu ještě sbírám karmu a přes týden odstávám a odevzdávám. Jeden má karmu již asi G5, druhý pozdější má M6. Do swampu chodím jen tak 2x o víkendu.malamira píše: ↑čtv 01. úno 2018 18:18:50Takže VIP, prémko na BZK a dejme tomu 100% na EXP ve věcech a 20% za jeden swamp neni problém ?Cepino píše: ↑čtv 01. úno 2018 18:11:19 Na bažinách to budeš dělat každou misi hrozně dlouho, neb ti lezou různé nestvůry. Já tluču jen dané moby a to přes meteory na misi a za swamp 2h dám na 145 i přes 10% expů. Záleží na druhu misí a na štěstí na naklikávání lichých, ale někdy dám 10 někdy i 15%. Kup VIP, za 1 ti o 0,5h prodlouží swamp, za 2 dostaneš za každou misi 3 odměny (exp, yang, odměna). Pokud budeš jen plášťovat jak píšou nahoře, tak dáš i přes 20.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |