S čím jsem to sekal jak dlouho to trvalo, jaký byl drop+doporučení:
Výsledek na obrázku

Výdělek yangi s dropem 8,5kkk - 3kkk náklady(nákup bažin) = výsledek čistý zisk 5,5kkk, ano sekání bažin není prodělečné!

Ukázka na obrázku celkového dropu:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Experiment č. 2 - sesekání temného draka a celkový drop z něj
Drop z něj

Zabití draka

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Experiment č. 3 - otevření 200 úlomků ezo/ork/zvíře z Kerri.
Tentokrát trochu změna, je to udělané jako experiment a zároveň návod+přehled a na konec opět závěr(můj názor a doporučení)
Drop z jednotlivých částí Kerrindoru.

Menší návod pro přehled ať už pro zkušené mazáky nebo nováčky.

Můj názor(na drop, ninja v proměně vs bm, kerri jako drop mapa vs ostatní drop mapy v porovnání)
Já osobně mám dropa na orky. Co se týče "proměna vs bm". Rozhodně bych volil bm a šel bych na orky nejlépe na minotaury/ezo. Na bm jednak nepotřebujete bio, protože do lvl 80 není žádný bio, který je pro bm užitečný. Nemusíte utrácet a neustále shánět proměny a co se týče výbavy, tu si namotáte i sami(samozřejmě helmu, štít, boty vše s talíky koupit) a stačí i brnění od 0 se spěchem +6. Neříkám, že není ninja zlý, ale chce to co nejvíce % na stun, hardcore výbavu ideálně full talíky prům či 2*prům+příšera a zbraň ideálně 40+20na moba a pořádný brnění, nehledě na to, že i stuner je potřeba, když to chcete dávat po větším množství. Zkrátka když shrnu všechna pro a proti, bm u mě jasně vytězí. Co se týče Kerrindoru jako takového, je to jeden z těch nejhorších dropů, úlomky prodávate věčnost a po otevření jednou něco vyděláte pak dvakrát velké prd. Kerri je jako chodit do práce, kde jednou dostanete 500 kč za 8 hodin práce a den na to 200 kč za 8h práce. Koho by do té práce bavilo chodit?

Experiment č. 4
1. část
-105%yang, 76%drop vs 96%yang,85%drop

2. část
-jak vydělat 3-4kkk za 2 hodiny množením
-případně pro ty se slabším pc jak maximalizovat zisk na bažinách

Mapa Swampu, kde se nejpohodlněji plášťuje a kde se neustále spawnují meteory bažin.:

Případné nápady, dotazy klidně Pm/ve hře, rád pomůžu/zodpovím/poradím.