Zdravím.
Vzhledem k tomu že jsem byl tento týden král(08.01.2018-14.01.2018) a neměl jsem možnost tu být odpoledne kvůli práci tak jsem se setkal s tím že mi bylo napsano že jsem špatný král že jsem přes tyden nepouštěl bonusy. Jsou tu nekteří jedinci kteří nechápu co to slovo práce znamená. Nejde tu ted přímo o mě ale o celkový KS. Ačkoliv je většina ekury studujících tak někteří ne. Takže bych navrhoval aby si král mohl naplanovat puštění bonusů na nasledující den.
Vzhledem k tomu že jsem Youtuber kde ta mžonost naplanovat si video je tak si myslím že by byla fajn i zde. Určitě by jí X králů využilo.
Král - plánování
Pravidla fóra
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
- MostEVILEK
- Lv.31

- Dal poděkování: 334 poděkování
- Dostal poděkování: 309 poděkování
Král - plánování
Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

-
Mithra
- Čestný člen

- Dal poděkování: 94 poděkování
- Dostal poděkování: 1047 poděkování
Re: Král - plánování
Dobrý návrh,
přidal jsem do naší sekce k plánovaným úpravám KS.
Díky
přidal jsem do naší sekce k plánovaným úpravám KS.
Díky
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl