Aréna přežití - lepší odměny, dynamická obtížnost

Prostor pro Vaše nápady na vylepšení hry nebo úpravy již zaběhnutých stálic.
Nutné schválení moderátorem.
Pravidla fóra
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).

Hlasujte

Ano, jsem pro obě možnosti
10
25%
Ano, jsem jen pro jednu možnost napíšu pod téma kterou.
4
10%
Ne, vše mi vyhovuje tak jak je tomu nyní
26
65%

Celkem hlasů: 40

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Re: Aréna přežití

Příspěvek od Cepino » čtv 08. bře 2018 13:20:08

Jen se zeptám, proč by zrovna tento převlek, skin za arénu měl mít možnost dalších bonusů, točení jich a ostatní převleky, skiny z jiných eventů, úkolů ne? Když ano, tak pro všechny, když ne pro všechny, tak pro žádný. Nevidím rozdíly mezi převleky.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 335 poděkování
Dostal poděkování: 310 poděkování

Příspěvek od MostEVILEK » čtv 08. bře 2018 13:40:45

Mithra píše: čtv 08. bře 2018 11:21:16 Mi to přijde Kapitáne,
že se z toho mermomocí snažíš udělat další plnohodnotný kus výstroje.

Smyslem převleků z arény není dodat do hry další předmět s bonusy.
Smyslem je umožnit hráčům, alespoň trochu odlišit své herní postavičky od ostatních. Ten bonus, nebo dva tam jsou opravdu jen jako doplněk. Pro hru je nepotřebuješ. Postava se velmi snadno obejde i bez nich. Takže nevidím žádný důvod, proč by jich v převleku mělo být víc.
Dokonce nevidím žádný důvod, proč by se přidání nebo točení těchto bonusů mělo někomu "vyplatit". Naopak když už něco takového, tak co nejtěžší, případně nejdražší. Právě proto, aby si každý dobře rozmyslel, jestli mu stačí převlek, nebo jestli do toho opravdu potřebuje investovat čas, úsilí, případně peníze za nákup v IS. Takže když v IS tak drahý a neprodejný. Kdo chce certifikát, ať si ho buď koupí za svý, nebo chodí arénu.
A to bych se ještě zamýšlel nad tím, že v případě zavedení takovéto změny, tedy možnosti přidávání a točení bonusů, bych maximální hodnoty viděl tak na 50% toho čeho lze dosáhnout v běžných věcech.

Ačkoliv bych byl rád za možné točení bonusů ve skinu tak dávám NE. Z toho důvodu že je to zbytečný jak už psal Mithra tak to není aby přidal skin DMG nebo víc % na yang buk drop..ale od vzhledu.

FOR MITHRA : Pokud by se měl bonus omezit na 50% z hodnoty normální.bonusu tak by jste ale taky měli vzít potaz na smazání těch skinů co už mají víc jak 50% z možného bonusů.

EDIT by Mithra for MOSTEvilek: Žádný strach. Tohle bychom si 100% ohlídali. Mazat by se nemuselo. Jen by se hodnoty patřičně ponížily.
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

yatchman
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 24 poděkování
Dostal poděkování: 158 poděkování

Příspěvek od yatchman » čtv 08. bře 2018 16:36:58

Ono by bylo možná stejně nejlepší, kdyby ten skin žádný bonus nedával a byl vyloženě jen na okrasu, odlišení. Teď je to tak, že každý radši udělá spoustu skinů ze zbraně malého levelu, protože pravděpodobnost, že bude mít skin např. s 3% na lidi, je tak mnohem větší. Takže to pak vypadá tak, že každá 150 běhá se skinem z meče lvl 5, protože tam má lidi, no a vypadá to hnusně. Nicméně 3%na lidi jsou fajn.

Kdyby se ty bonusy úplně smazaly, hráči by dělali skiny reálně na to, na co byly primárně určeny a nějak by to vypadalo.
Hraju, protože jsem debil...

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 335 poděkování
Dostal poděkování: 310 poděkování

Příspěvek od MostEVILEK » čtv 08. bře 2018 18:26:06

yatchman píše: čtv 08. bře 2018 16:36:58 Ono by bylo možná stejně nejlepší, kdyby ten skin žádný bonus nedával a byl vyloženě jen na okrasu, odlišení. Teď je to tak, že každý radši udělá spoustu skinů ze zbraně malého levelu, protože pravděpodobnost, že bude mít skin např. s 3% na lidi, je tak mnohem větší. Takže to pak vypadá tak, že každá 150 běhá se skinem z meče lvl 5, protože tam má lidi, no a vypadá to hnusně. Nicméně 3%na lidi jsou fajn.

Kdyby se ty bonusy úplně smazaly, hráči by dělali skiny reálně na to, na co byly primárně určeny a nějak by to vypadalo.
Pokud by zrušili bonusy na skinech tak už se aréna nikdy nedokončí úspěšně. Protože by tam ty lidi přestali chodit. Nebo si snad myslíš že ty 150ky tam chodí kvůli skinů bez bonusů ?
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

CaptainFt
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 15 poděkování

Příspěvek od CaptainFt » čtv 08. bře 2018 20:51:56

Přesně tak musím souhlasit s evilkem, jakmile by se zrušily bonusy já osobně bych neztrácel čas nějakými skiny a už bych tam nikdy ani nezapáchal. Tento návrh jsem vytvářel proto aby bylo možné dělat i jiné skiny s tím že to stojí dost certifikátů, tak že když bych si udělal dejme tomu zbraň od 110 a měl bych pořád dokola ji vyrábět, tak budu mít mnohem menší šanci na to aby mi padl bonus, který chci takže prostě nebudu myslet na nějaký vzhled, ale jen na to co mi něco přidá, co se mě hodí a líbí se mi to. Aréna byla tvořena z důvodu odlišení postav a nové výzvy, vzhledem k tomu že tam padají bonusy, které jsou fajn a pomůžou tak hlavně kvůli tomu se ta aréna chodí. Prostě jestli bude momentální systém a nebude nic na točení bonusů nebo přídaní bonusů tak aréna nikdy nebude tím čím byla smýšlena bude tu akorát jedna změna a to, že místo dračích se budou nosit zbraně do 20 úrovně. A u brnění to je něco jiného tam se možná jako doplněk někdo i hecne a udělá nějaké jiné právě kvůli vzhledu, ale zbraň je jasná :).

Borda91
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 32 poděkování
Dostal poděkování: 31 poděkování

Příspěvek od Borda91 » čtv 08. bře 2018 21:01:00

Spoiler:
o
CaptainFt píše: čtv 08. bře 2018 20:51:56 Přesně tak musím souhlasit s evilkem, jakmile by se zrušily bonusy já osobně bych neztrácel čas nějakými skiny a už bych tam nikdy ani nezapáchal. Tento návrh jsem vytvářel proto aby bylo možné dělat i jiné skiny s tím že to stojí dost certifikátů, tak že když bych si udělal dejme tomu zbraň od 110 a měl bych pořád dokola ji vyrábět, tak budu mít mnohem menší šanci na to aby mi padl bonus, který chci takže prostě nebudu myslet na nějaký vzhled, ale jen na to co mi něco přidá, co se mě hodí a líbí se mi to. Aréna byla tvořena z důvodu odlišení postav a nové výzvy, vzhledem k tomu že tam padají bonusy, které jsou fajn a pomůžou tak hlavně kvůli tomu se ta aréna chodí. Prostě jestli bude momentální systém a nebude nic na točení bonusů nebo přídaní bonusů tak aréna nikdy nebude tím čím byla smýšlena bude tu akorát jedna změna a to, že místo dračích se budou nosit zbraně do 20 úrovně. A u brnění to je něco jiného tam se možná jako doplněk někdo i hecne a udělá nějaké jiné právě kvůli vzhledu, ale zbraň je jasná :).
Podle mě aréna byla smyšlena jako eventova mapa na určite odreagování s minimálním ziskem. Zapomíná se na to že hra má být predevsim zábavou což samosebou je. Kde jinde se 3 říše musí spojit a spolupracovat? To že do skinů padají bonusy je zrovna to stejne jako kostým který ti taky náhodně může dát bonus. S tim rozdílem že kostým máš na určitou dobu a skin ti zůstane. Tohle podle mě byl a je účel areny.

Mithra
Čestný člen
Čestný člen
Dal poděkování: 99 poděkování
Dostal poděkování: 1047 poděkování

Příspěvek od Mithra » čtv 08. bře 2018 21:50:25

Cepino píše: čtv 08. bře 2018 13:20:08 Jen se zeptám, proč by zrovna tento převlek, skin za arénu měl mít možnost dalších bonusů, točení jich a ostatní převleky, skiny z jiných eventů, úkolů ne? Když ano, tak pro všechny, když ne pro všechny, tak pro žádný. Nevidím rozdíly mezi převleky.
Zdánlivě převlek jako převlek. Ale pouze zdánlivě. Mám pocit, že eventové převleky lze koupit v IS za pár SD. To u převleků z arény nelze.
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » pát 09. bře 2018 8:09:01

Mithra píše: čtv 08. bře 2018 21:50:25
Cepino píše: čtv 08. bře 2018 13:20:08 Jen se zeptám, proč by zrovna tento převlek, skin za arénu měl mít možnost dalších bonusů, točení jich a ostatní převleky, skiny z jiných eventů, úkolů ne? Když ano, tak pro všechny, když ne pro všechny, tak pro žádný. Nevidím rozdíly mezi převleky.
Zdánlivě převlek jako převlek. Ale pouze zdánlivě. Mám pocit, že eventové převleky lze koupit v IS za pár SD. To u převleků z arény nelze.
Asi máš pravdu, ale jak píší nade mnou a i ty jsi to zmínil, tak skin je dělán na odlišení své postavičky od jiných, ne na to, aby si na tom honili hráči další bonusy, nejlépe do válek. Aréna byla a teď mě Mithro když tak oprav, vymyšlena na zpestření, odreagování od stereotypu a po úspěšném projití, získání skinu. Ne na to, aby tam topky chodili den co den kvůli bonusům do války.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Mithra
Čestný člen
Čestný člen
Dal poděkování: 99 poděkování
Dostal poděkování: 1047 poděkování

Příspěvek od Mithra » pát 09. bře 2018 9:13:07

Cepino píše: pát 09. bře 2018 8:09:01
Mithra píše: čtv 08. bře 2018 21:50:25
Asi máš pravdu, ale jak píší nade mnou a i ty jsi to zmínil, tak skin je dělán na odlišení své postavičky od jiných, ne na to, aby si na tom honili hráči další bonusy, nejlépe do válek. Aréna byla a teď mě Mithro když tak oprav, vymyšlena na zpestření, odreagování od stereotypu a po úspěšném projití, získání skinu. Ne na to, aby tam topky chodili den co den kvůli bonusům do války.
Mno provozovatel má především zájem na tom, aby Aréna byla využívaná. Jestli si tam někdo chodí pro skiny a jiný pro bonusy z nich, to už je každého věc. Já osobně mám na věc ten názor, že pokud něco funguje, tak proč do toho sahat. Je tu spousta jiných věcí, do kterých by se sáhnout mohlo a mělo. Ale když už tu někdo dal návrh, tak jsem se k němu vyjádřil a snažil jsem se hledat nějaké řešení. Taky si všimni, že všechno co jsem napsal je cíleno opět na to, aby si hráč tu arénu musel s postavou odchodit. (Ten IS je tam jen tak okrajově a někde od autora návrhu zmíněná cena 25SD za certifikát je směšná. Odpovídající obtížnosti získání by byla tak desetinásobná.) Bylo by ovšem velkou chybou se domnívat, že jestliže se LGM k návrhu vyjádří jakkoliv pozitivně, že je to vlastně totéž, jakoby návrh byl schválen do hry. O tom co bude nebo nebude přidáno do hry rozhodují především GA. Já mám oproti hráčům jedinou výhodu a to, že jim do toho můžu "žvanit" online.
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl

CaptainFt
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 15 poděkování

Příspěvek od CaptainFt » čtv 15. bře 2018 16:47:39

Tak, napadla mě taková alternativa :) za úspěšně splněnou arénu budou možné vybrat jednu ze 3 odměn. 1. certifikát, 2. přidání bonusu, 3. točení bonusu - vše po 1ks. Nejsem ani proti aby se to přidalo do IS klidně jen za SD :), ale s tím že to bude prodejné na tržnici a cena bude pevná dána od týmu, pak už bude na každém co si vybere. Tento problém vyřeší momentální problém s tím že každý nosí zbraně do 20 úrovně. :) Přece jen chodí se tam hlavně kvůli bonusu, takže tak zní alternativní možnost, která mi přijde fér na všechny strany :).Bonusy zůstanou jen 2x max. jak je tomu nyní.

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ ChunjoKing « pon 10:42 pm »
@redBull21,  zdravím. Za pečenie torty už nemožno získať časť amuletu. Za OX by už,podľa všetkého, nemalo byť možné získať časť talizmanu tak isto. Vlastne, pokiaľ nemáte všetky 4 časti talizmanu, tak už pumu neskompletizujete. Pečenie torty prebiehalo len do polčasu eventu. Potom začali oslavy, kde už časť talizmanu za pečenie nebolo možné získať. Počas pečenia sa dala každý deň upiecť iba jedna časť torty(poleva,korpus,ozdoba atď.). Na získanie amuletu bolo potrebné upiecť každú časť jedenkrát a zároveň na každú časť doniesť väčšie množstvo surovín, než len na splnenie úlohy. Informovala o tom starenka hláškou, že ste doniesli to, čo chcela, ale na bájnu pumu to ešte nestačí. Čiže ste museli doniesť znova to isté, až pokým vám táto hláška o bájnej pume nezmizlia.
@ redBull21 « pon 5:30 pm »
Zdravím, když mám levý horní i dolní amulet + univerzální, bude možnost ještě nějak získat poslední kus ? Nepřišel jsem na to jak získat za pečení dortu když jsem udělal asi jen 16questů tak nejspíše už část pečeti nedostanu že ?
@ Uncut69 « pon 12:04 pm »
chci se zeptat, když mám tu duši na černou pumu, budu si to moc proměnit za jak dlouho budu chtít nebo to časem nepůjde? děkují.
@ Tomori « pon 10:22 am »
inddi píše: ve hře v oznámeni jste psaly, že jste přidělily kousek amuletu za účast na fóru u postavy Purpura jsem bohužel nic nenašla
Dobrý den, je to z toho důvodu, že u Vás vyskočil duplicitní účet vytvořen zde na fóru. Poprosím Vás abyste se na mne obrátila do sz kde to dovyřešíme.
@ ChunjoKing « pon 9:59 am »
@inddi,  netreba si z toho robiť hlavu. Samotná strakatá a aj čierna puma sa dajú zložiť kedykoľvek. Určite dôjde k náprave zo strany tímu a vy svoju časť amuletu dostanete.
@ inddi « pon 5:52 am »
Ano koukala jsem i do IS skladu není nikde.
@ ChunjoKing « pon 12:42 am »
Pozerali ste v IS sklade?
@ inddi « ned 11:55 pm »
ve hře v oznámeni jste psaly, že jste přidělily kousek amuletu za účast na fóru u postavy Purpura jsem bohužel nic nenašla
@ Tomori « ned 9:00 pm »
breberak1234 píše: jen teoreticka, jakto kdyz sem byl v patek na zkusebni velke valce , tak po ukonceni jsem mel knihu misi misto dotazniku a dotaznik se jiz neobjevil. je chyba u me ??
Dobrý den, je možné, že se Vám dotazník neukázal. U některých tento problém nastal. Pokud nám budete chtít poskytnout zpětnou vazbu napište mi sz, nebo zašlete ticket. Mockrát děkuji a omlouvám se za komplikace.
@ breberak1234 « ned 8:53 pm »
jen teoreticka, jakto kdyz sem byl v patek na zkusebni velke valce , tak po ukonceni jsem mel knihu misi misto dotazniku a dotaznik se jiz neobjevil. je chyba u me ??
@ asdis « ned 3:39 pm »
opacne.Levy horní-drop
@ Marph « ned 2:30 pm »
Děkuji
@ Tomori « ned 2:06 pm »
Dobrý den, levý horní = drop, pravý horní= OX, levý dolní= fórum a pravý dolní= pečení dortu.
@ asdis « ned 2:00 pm »
lavy dolny je za Pečení dortu
@ diver « ned 1:53 pm »
@Marph,  z fóra by měl být levý dolní tuším
@ Marph « ned 1:43 pm »
Mám 2 horní, s tím, že levý je z ohnivé a pravý by měl být z OX, které jsem dokončil, ale někdo mi psal, že ten je z fóra
@ Marph « ned 1:41 pm »
Jaký dílek je z fóra?
@ Revus « ned 9:54 am »
Jourdonais nebo tak nějak,dobrej ubožák. Ze žluté, 130 lvl. Přijde zničehonic a nonstop zabijí 20 min v kuse, krade drop.
@ Mionix « sob 6:45 pm »
@Uncut69,  všechny části se dají, daly získat ze hry.
@ Uncut69 « sob 5:44 pm »
děkují, a dá se ten amulet co se dostává z OX získat i jinak neví někdo?, popřípadě poslední OX asi nebude že? :D
@ Tomori « sob 5:29 pm »
Uncut69 píše: dostává se amulet ještě za přání k výročí ?
Do 6. 7. 2025 do 20:00 se může přáníčko posílat.
@ Uncut69 « sob 5:20 pm »
dostává se amulet ještě za přání k výročí ?
@ Mionix « sob 4:55 pm »
@Grout,  Tam se vypisují jen restarty kol ryb. To znamená, když chytnete takovou délku ryby, že dostanete Velkou eventovku a restartuje se kolo.
@ Grout « sob 3:53 pm »
Jak často se na web dopisují statistiky za nejdelší ryby? Včera jsem vylovil dva rekordy a pořád nejsem slavný.. :( :D
@ Mionix « sob 3:52 pm »
@Revus,  Dobrý den, se hrou nic není. Běží. Nyní jsem vypl okno a znova zapl a jsem ve hře. Pravděpodobně budete mít problémy s konektivitou někde na trase do datového centra ve FRA.
@ Revus « sob 2:16 pm »
Nedá se dostat do hry, bud ani nepustí to výběru postav nebo jak vyberu postavu, spadne. Internet mi jde
@ Revus « sob 2:12 pm »
vim o 3 Lidech kterym to nejde a ted uz ani me:D
@ Revus « sob 2:12 pm »
šílený
@ Revus « sob 2:08 pm »
tpc co stou hrou je zase.. :D
@ SELDA « sob 1:42 pm »
Tomori píše: Dobrý den, jak jsem již psala, většinou se čeká na více lidí (např. i ty kteří neuvedli jméno nebo uvedli duplicitní a mají sz) dále se předává i univerzální dílek za soutěžní týden (ten končil včera). Jak je psáno v novince, nemusíte se bát, že dílek nesložíte. Jde to i po eventu. A případně duši lze získat i když nemáte kompletní amulet. V případě dalších dotazů mne neváhejte kontaktovat do sz.
takže i když nemám kompletní amulet, ale mám duši černé pumy - tak mi jí přetvoří na trvalou? :-) díky za info.
@ libast « sob 11:34 am »
Potřebuji levej dolní nebo pravej horní dílek amuletu to už se asi nedá sehnad že ?
@ Tomori « sob 11:27 am »
asdis píše: Ten dielik za tipovacku dostane kazdy za ucast alebo len za vyhru?dakujem
Dílek za tipovačku i přáníčko dostane "každý". S tím, že výhra správného tipu či nejlepšího přáníčka bude vyhodnoceno po eventu.
@ asdis « sob 11:03 am »
Ten dielik za tipovacku dostane kazdy za ucast alebo len za vyhru?dakujem
@ ChunjoKing « sob 10:36 am »
Ďakujeme
@ Tomori « sob 10:34 am »
Ano, půjde změnit strakatá na černou. Vše tak jak je možné teď.
@ ChunjoKing « sob 10:22 am »
Len taká kontrolná otazočka :D
@ ChunjoKing « sob 10:21 am »
@Tomori,  a dá sa po konci eventu aj zmeniť strakata Puma na čiernu, prosím Vás?
@ Tomori « sob 10:11 am »
Dobrý den, jak jsem již psala, většinou se čeká na více lidí (např. i ty kteří neuvedli jméno nebo uvedli duplicitní a mají sz) dále se předává i univerzální dílek za soutěžní týden (ten končil včera). Jak je psáno v novince, nemusíte se bát, že dílek nesložíte. Jde to i po eventu. A případně duši lze získat i když nemáte kompletní amulet. V případě dalších dotazů mne neváhejte kontaktovat do sz.
@ jogurd007 « sob 9:50 am »
Ahoj. Bude o víkendu OX? Docela by se hodila :)
@ SELDA « sob 9:15 am »
ChunjoKing píše: @SELDA,  pozerali ste v IS sklade?
ano.... Koukal jsem a nic tam není :-(
@ asdis « sob 9:13 am »
Niekto dostal a niekto nie a tiez nedokoncil OX.Tak neviem .
@ ChunjoKing « sob 4:53 am »
@SELDA,  pozerali ste v IS sklade?
@ SELDA « pát 11:02 pm »
Ahoj, nezapomněli jste na mě s kouskem amuletu ? :-)
@ D3rmott « pát 7:23 pm »
D3rmott
@ Mionix « pát 7:09 pm »
Na testovací válku prosím chviličku vydržte. GA pracuje na nápravě. A omlouváme se za zdržení.
@ ChunjoKing « pát 11:24 am »
@Mionix,  veľa premýšľania, ale pre istotu tak spravím. Ďakujem za odpoveď:)
@ Mionix « pát 10:58 am »
@ChunjoKing,  ozdobte je nyní a máte po starostech.
@ 07lukasek071 « pát 10:27 am »
silouette
@ ChunjoKing « pát 9:35 am »
daju sa dorty ozdobit aj po evente, prosim vas?
@ Suko201 « čtv 9:40 pm »
A mohli by to udělat třeba jako premka. Že bys mohl mít ten offline stánek na měsíc za třeba 200-300sd, vedení by vydělalo a lidi by byli spokojeni, že prodali pvm či pvp po roce :D
@ Suko201 « čtv 9:38 pm »
Pokud chcete offline stánky, tak na to jít lépe než finančně přes elektriku, například, že v offline stáncích nebude spotřebak, ale jen pvm a pvp hadry, či eliky max. To si myslím, že by šlo.
@ Suko201 « čtv 9:36 pm »
ChunjoKing píše:
Suko201 píše:
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic :-)
veď si napísal, že ti herný PC pri najväčšej záťaži žere 145W, tak ja moc nerozumiem teraz
jo moje chyba, já myslel grafiku, nečekal sem, že zbytek bere kolem 40-50w dalších. Každopádně nové grafiky 40tky ti berou jen kolem 100w a to jsou 8gb, co zvládají full HD :-) takže nemusí to brát tolik, pokud nemáš 90tky verzi, tam už je to jiná, ale reálně ruku na srdce. Na ekuře takovou grafiku má tak 10% lidi, možná ani to ne. Takže ikdyby mu to bralo mnohem víc než mě, třebas 300,tak určitě měsíčně nedá za elektriku víc jak litr a co je litr v dnešní době? Za mě furt levná částka za elektriku.
@ ChunjoKing « čtv 9:14 pm »
Suko201 píše:
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic :-)
veď si napísal, že ti herný PC pri najväčšej záťaži žere 145W, tak ja moc nerozumiem teraz
@ Suko201 « čtv 8:22 pm »
ChunjoKing píše: @Suko201,  150 watov mi žere notebook, tak to nemáš moc herný PC :D na stánky je si dobre kúpiť starší ntb/low PC
nevím no, moje grafika žere víc než 40tky od nvidie a to asi o 1/3, takže nesmysl co píšeš dle mě :D
@ ChunjoKing « čtv 7:47 pm »
@Suko201,  150 watov mi žere notebook, tak to nemáš moc herný PC :D na stánky je si dobre kúpiť starší ntb/low PC
@ Cassper17 « čtv 7:05 pm »
Proism date men medailon na samnaku Tingra dekuji
@ Tomori « čtv 6:43 pm »
libast píše: někde sem čet že při piňatě bude bloknuto PvP a je vydět že nic
Dobrý den, PVP zóna kolem piňat je. Včera se to kontrolovalo skrze námitku jednoho hráče :hello:
@ Suko201 « čtv 6:40 pm »
@ libast « čtv 6:39 pm »
někde sem čet že při piňatě bude bloknuto PvP a je vydět že nic
@ Suko201 « čtv 6:37 pm »
vedení už několkrát řeklo, že offline stánky nechce kvůli ekonomice, takže bohužel.

Who is chatting

offline Azaril 
offline Fogru 
offline Grout 
offline LazyMole 
offline Lenca96 
offline Mionix 
offline Pajjuska 
offline matesWSW 
offline strDK