Znemožněný drop?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Rankinek
- Lv.5
- Dal poděkování: 20 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Znemožněný drop?
Zdravím, již několik dní pravidelně pobíhá v keri postava jménem KeriZabiják a úmyslně zabíjí z proměn a znemožňuje hráčům dropování.
Je nějaká možnost s tím něco udělat?
Hraji poměrně chvíli, tak úplně nevím, co se může a co ne. Nicméně něco málo jsem si početl, takže je to vlastně povolené?
Může si postava, primárně vytvořená k zamezení dropu, jen tak pobíhat po keri a zabíjet hráče, kde většina nemá na pvp a jsou odříznutí od kvalitnějšího výdělku? Přeci jen v keri máte jen jedno ch, není těžké si pravidelně probíhat mezi místy dropu, pozabíjet a jít dál.
Díky za každou odpověď.
Je nějaká možnost s tím něco udělat?
Hraji poměrně chvíli, tak úplně nevím, co se může a co ne. Nicméně něco málo jsem si početl, takže je to vlastně povolené?
Může si postava, primárně vytvořená k zamezení dropu, jen tak pobíhat po keri a zabíjet hráče, kde většina nemá na pvp a jsou odříznutí od kvalitnějšího výdělku? Přeci jen v keri máte jen jedno ch, není těžké si pravidelně probíhat mezi místy dropu, pozabíjet a jít dál.
Díky za každou odpověď.
- EboIak
- Lv.5
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Znemožněný drop?
V určité míře si myslím, že to dovolené je, pokuď Tě strašně se*e, tak si hold vyhlídni jiný čas. Nebo se s ním zkus nějak domluvit, ačkoliv on to dělá pro zábavu, takže se s ním asi nedomluvíš, ale zkus napsat na support nebo tady počkej na odpověď. Přeju hodně stěstí, snad se ti to nějak vyřeší ^^
Edit: Uděleno varování za lehké vulgarity.
/Avery
Edit: Uděleno varování za lehké vulgarity.
/Avery
- JosephShivers
- Lv.8
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 27 poděkování
A je tady další brečíci téma. Už fakt nevím, jak nekomu vysvětlit, Ekura je bojova hra a vždy tady boje budou. Dávejte bany i za zabijeni v keri a táto hra už naprosto stratí smysl.
Navždy v našich-vašich srdciach, kráľ všetkých PvP prúnikárov - pán Lejtto.
- Rankinek
- Lv.5
EboIak: Díky moc. Hele, co se týče časů, tak je to fakt těžké. Jednou dojdu odpoledne a v tu chvíli dostanu léčku do zad.
Tak jsem si řekl, že půjdu dnes pozdě večer, že už bude náš přítelíček spát. Jenom jsem došel a už po mně běžel.
Rozhodně jsem si neodřel týdny v metinlandu, abych se tam jednou musel vrátit kvůli někomu nepřejícímu.
Už pár dní zpátky mi pár lidí napsalo, že na support psali, ale asi tam rovněž zavítám. Jinak domluva absolutně neprošla.
JosephShivers: Nenamítám nic proti občasnému sejmutí na mapě, kde máš více CH, ale proč může někdo jen tak přijít na mapu, kde je jedno CH a
zabíjet neustále hráče, kteří jsou vesměs bezbranní?
Tak jsem si řekl, že půjdu dnes pozdě večer, že už bude náš přítelíček spát. Jenom jsem došel a už po mně běžel.
Rozhodně jsem si neodřel týdny v metinlandu, abych se tam jednou musel vrátit kvůli někomu nepřejícímu.

Už pár dní zpátky mi pár lidí napsalo, že na support psali, ale asi tam rovněž zavítám. Jinak domluva absolutně neprošla.

JosephShivers: Nenamítám nic proti občasnému sejmutí na mapě, kde máš více CH, ale proč může někdo jen tak přijít na mapu, kde je jedno CH a
zabíjet neustále hráče, kteří jsou vesměs bezbranní?
- JosephShivers
- Lv.8
Nevim no, ak by chceli GM udelat kerindor na 4ch tak by tak bylo. Hold, je to neco jako entarian.
- Rankinek
- Lv.5
Prostě si myslím, že pokud se na to člověk podívá objektivně, tak už tak je celkem na delší dobu, než se někam z keri většina hráčů vyhrabe.
Hlavně bych to ani neřešil, kdyby dotyčný v keri netrávil tolik času a nečekal si na každého, kdo by si chtěl náhodou vydělat.
Hlavně bych to ani neřešil, kdyby dotyčný v keri netrávil tolik času a nečekal si na každého, kdo by si chtěl náhodou vydělat.
- JosephShivers
- Lv.8
Hej no, Evila to už v ente asi moc nebaví.
-
- Lv.13
- Dal poděkování: 206 poděkování
- Dostal poděkování: 130 poděkování
a je to tady zase.... zase celá hra trpí kvůli jednomu úchylovi. Je třeba postihovat hráče, kteří záměrně škodí, jinak odtud budou lidi odcházet. Pořád dokola to samé....
Spoiler:
-
- Lv.1
- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Výjimečně to evil není, když jsem dropovala tak mě ten šašek taky naháněl a evil ho tam zabíjel, abych mohla dropovat 

- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Jo vše svedte na mě. xD
Ano určitě jsem kerizabijak já a není otom pochyb. V tom případě jsem ale nadčlověk...ničím zároveň metiny s 1postavou buffuju se u toho,chodím s postavou kterou expim,zabijim dropy v keri a ještě si tu postavu s kterou údajně ty dropy zabijim tak ji zabijim s healem..to jsem dobrej co ? ( Pro ty kteří nepochopí tak to je ironie). Většina mě tady nenávidí jsem za to rád.nicmene v tomto sdílím názor s Ondrou. Nevidím důvod proč nějak víc zabíjet dropy v keri ( kteří opravdu ,, začínají" nezabijim ).
Ano určitě jsem kerizabijak já a není otom pochyb. V tom případě jsem ale nadčlověk...ničím zároveň metiny s 1postavou buffuju se u toho,chodím s postavou kterou expim,zabijim dropy v keri a ještě si tu postavu s kterou údajně ty dropy zabijim tak ji zabijim s healem..to jsem dobrej co ? ( Pro ty kteří nepochopí tak to je ironie). Většina mě tady nenávidí jsem za to rád.nicmene v tomto sdílím názor s Ondrou. Nevidím důvod proč nějak víc zabíjet dropy v keri ( kteří opravdu ,, začínají" nezabijim ).
Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »