JosephShivers - válčil jsem tady nonstop tak zhruba ještě před půl rokem a to po velmi dlouhou dobu a i PvP turnaje. Následně i kvůli chování některých jedinců, jsem přestal. Již mě války neuspokojují, nenaplňují potěšením a jestli tam nyní chodím nebo ne, je jen má vůle, ne tvá a nic ti do toho není. A nesuď herně jiné, které neznáš.
Mithra - víš co, já jsem ten, který se z velké části týmu a jeho činů vesměs zastává, dokáži se vžít jak do strany provozovatele, tak ale i do strany hráče. A i proto mi v zavolat Kerizabiják nadával do řiťolezů, ale je mi to ukradené. Já jsem řiťolez, on je Borec a King jak to o sobě píše, ale chudák se schovává v anonymitě, tak že ho nemohu reálně ocenit.

Vy jste tu nastavili velmi nebezpečný precedens a to, že jste zakročili v Entariánu. Omezili WP, vyportovali Evilovu postavu do města, zavedli nová pravidla pro Entarián. Jak k tomu sakra přijdou ti ostatní, když vy začnete bránit určitou sortu hráčů, velké levely a nyní budete tvrdit, že je to problém komunity, je to soupeření, že si mají pomoci sami. Nezlob se na mě, ale vy jste překročili určitou hranici zásahů do hry, tak jak z toho nyní ven? Já naprosto chápu nyní si stěžující, že pomůžete jedněm a těmto ne, že se cítí ukřivděni?