Další předměty do hry to je na prd... A zbytečně moc složité, když řešení lze udělat jednoduché přehledné, když dojde k implementaci mého návrhuMithra píše: ↑pát 20. dub 2018 0:33:54 Nejake to misto navic pro specialni elixiry se mi zda jeste rozumne rozsireni.
Varianta 2 by mohla byt brasna na pergameny navratu. Tedy neco na zpusob opasku, ale vkladaly by se do toho pergameny. Ty taky zaberou pomerne dost mista, v pripade, ze postava hodne cestuje po ruznych lokacich. Mohla by mit jedno policko vyhrazene pro prazdne pergameny ( treba i jedno na teleportacni manzelsky prsten) + nejaky zaklad a navysovala by se klasicky vylepsovanim. Teoreticky by pak mohla mit i vlastni klavesovou zkratku a tedy by se otevirala nezavisle na inventari. Coz by mohlo byt prilepseni navic. Hrac by pak nemusel otvirat inventar, pokud by chtel postavu presunout na jine misto.
Pro Evilka - Nevím kde jsi vzal, že můj návrh je podobný (nechci hledat ten termín jakým jsi to nazval tak improvizace

Ovšem můj návrh nemusí být taky zrovna vhodné řešení, proto může někdo zkusit navrhnout vlastní systém, nebo nějak doplnit ten můj budu jen rád, když společně uděláme návrh, který by mohl být přidán do hry