Jak již všichni víme, je tu pořád na serveru co poupravovat, přidat, vylepšit, ale jednou až přijde ta správná doba, tak přijde i nová mapa s novými věcmi, výzvy - proto by nebylo od věci, aby vše zůstalo při starém, buď dungeon na formu HG, rokle (jen méně časově náročné nežli rokle), a nebo na styl mapy Entarian a mnohé další lokace.
Vyjádření k mapě, co by měla obsahovat 
S tím že by mapa obsahovala bosse, meteory - jak jsme již všichni zvyklý

Tak... věci by se daly vylepšovat pomocí nových surovin "safírů" (černý, purpurový a oranžový) - vypadalo by to stylem že tyto safíry by padaly jen z meteorů a bossů + pruty titánů 50, 100kk + perly a nějaký další drop, aby za to stálo prát se o bosse, meteory

). Z ostatních příšerek co by se na mapě nacházeli by sloužily především k expení, dropu yangů a dropu safírů - ovšem jiných, které by sloužily ke směně buď na safíry (nové NPC, co by tuto možnost nabízelo

) k vylepšovaní věcí a nebo k vytvoření nových PvM kusů výbavy (nejlépe obě možnosti) u stejné NPC u které by se měnily safíry z mobek na safíry co by sloužily k vylepšování výbav.
Co by rozhodně na mapě nemělo chybět
Rozhodně další biolog, aby byla další možnost, jak rozvíjet dále svoji postavičku

.
Dungeon v mapě?
Rozhodně, když by to byla mapa na styl Entarianu (vzhledem k biologovi by být musela), tak přidat přímo do té mapy "Dungeon", v kterém by za úspěšné zdolání padaly nové kusy (PvP) výstroje. Aby jsme se pochopily lokace nové mapy, nikoliv dungeon, by sloužila, tak aby byla schopna zdolat všechny bosse a meteory sólo, ovšem dungeon - tam by bylo zapotřebí už skupina min. 4 lidí (válečník, šaman, sura, ninja) každá postava by tam měla svoji příšerku, pro dropnutí klíče, dungeon by obsahoval 1 patro - 4 brány, kterou by právě otevřeli klíče, každá postava jeden klíč - jedna brána k odemčení (brány perfektně zajištěni proti bugům, aby se přes brány nedalo projít). Todle je asi jediná podmínka (aby vznikalo skupinové hraní

) k tomu dungeonu. Pro vysvětlení, proč jsem zvolil takovouto možnost, v nové lokaci - by si hráči museli nadropovat všechny druhy PvM výstroje, vylepšit je na min. na +6, aby měly vůbec šanci obstát v dungeonu (natočené bonusy, to je snad jasné

).
Dungeon - byly by tam jiné rasy příšer ("rasa = ork, ďábel - to jen pro vysvětlení co myslím tím ,,rasa,,

) než v lokaci, za úspěšné zdolání dungeonu a finálního bosse v něm na konci

, by čekala odměna - 1 kus náhodné PvP výstroje, ovšem jen pro postavy, co by dropnuli klíč, ostatní postavy, by byly bez odměny

- víme jak by to chodilo

) v dungeonu by to expilo, padaly yangy, aby nebylo ukřivděno lidem, na které by odměna nečekala.
Část návrhu je Inspirována jinými servery, které jsem si už zahrál a zaujalo mě to

.
To je vše, smyslem návrhu, proč jsem ho sepsal je jednoduchý - způsob tohoto návrhu, je věc která je serveru cizí (nová), proto to možná je dobrý nápad a možná také ne
Edit by Mithra: Přesunuto ze sekce Návrhy do vhodnější sekce. A to především proto, že se jedná především o úvahu uživatele nikoliv návrh jako takový. Anketu ponechávám.