Event k osmému výročí
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- xMiSax
- Lv.2
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Re: Event k osmému výročí
Podle mě je event super, jediné co mě vážně štve je, že mi to docela často padá když mám postavu v Kazmadanu :/
-
- Lv.26
- Dal poděkování: 72 poděkování
- Dostal poděkování: 129 poděkování
to mne taky, už sa to riešilo v chate, ale gm nejak neragovali, aspoň verejne zatiaľ nie, verím že to spravia
Oxymoron (z gréckeho oxys = ostrý, inteligentný + moros = tupý, pomalý, hlúpy) je spojenie slov protirečiaceho si významu, obyčajne podstatného mena a prídavného mena.
Možností je vždy viac, dôležitá je len naša voľba.
Talízman účesu
Zvýšme rozmanitosť zvierat na Ekure
Talízman účesu
- Ade
- Lv.14
- Dal poděkování: 87 poděkování
- Dostal poděkování: 27 poděkování
Problém stejný jako minulý rok, to že je Kazmadan využíván na vic věcí než jen přímo na event, dochází k tomu, že na mapu je vytvořen velký nápor připojených postav a dochází k následnému "padání hry"
-
- Čestný člen
- Dal poděkování: 99 poděkování
- Dostal poděkování: 1047 poděkování
Nemyslím, že v tomhle je problém. Jednak je server dimenzován na 4000 připojených účtů naráz, navíc kdyby byl přetížen server spadne hra všem, nikoliv jen jednotlivcům. Dnes ráno jsem byl otestovat Kazmadan a žádný problém s pády jsem neměl. A to mám opravdu předpotopní železo a slabé připojení k netu. Skoro začínám mít podezření, že by problém mohl nastat u uživatelů, kteří po údržbě nespustili znovu launcher a nemají ho tedy aktualizovaný.
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl
-
- Lv.26
- Dal poděkování: 72 poděkování
- Dostal poděkování: 129 poděkování
taktiež ma to napadlo, lenže po udržbe ma luncher nepustil sa znova prihlásiť bez toho aby som ho resetoval + ešte bola ta kratka večerná údržba ale aj tak som reštartoval už od vtedy luncher a pád hry nastáva furt, a nesúvisí len s eventovou mapu, vyhadzuje ma aj v opičím dangeonu, a celkovo sem tam aj mimo týchto dvoch lokácií.. neni to často ale približne raz za hodinu kopne nejaký ten účet (myslím to tak že shopov mam na druhom notebooku pustených a sem tam len tak vypíše od tejto poslednej údržby hra ale aj na tomto na ktorom sa pohybujem medzi všetkými mapami sa stane že ho kopne, čiže nedaval by som to za vinu len eventovej mape)Mithra píše: ↑sob 09. čer 2018 11:06:33Nemyslím, že v tomhle je problém. Jednak je server dimenzován na 4000 připojených účtů naráz, navíc kdyby byl přetížen server spadne hra všem, nikoliv jen jednotlivcům. Dnes ráno jsem byl otestovat Kazmadan a žádný problém s pády jsem neměl. A to mám opravdu předpotopní železo a slabé připojení k netu. Skoro začínám mít podezření, že by problém mohl nastat u uživatelů, kteří po údržbě nespustili znovu launcher a nemají ho tedy aktualizovaný.
pri udržbe ste niečo robili aj so sieťovým protokolom, či by problém nemohol byť v tom...
Oxymoron (z gréckeho oxys = ostrý, inteligentný + moros = tupý, pomalý, hlúpy) je spojenie slov protirečiaceho si významu, obyčajne podstatného mena a prídavného mena.
Možností je vždy viac, dôležitá je len naša voľba.
Talízman účesu
Talízman účesu
-
- Čestný člen
- Dal poděkování: 99 poděkování
- Dostal poděkování: 1047 poděkování
Mě to jen tak napadlo. Já nejsem programátor. Pokud nastane jakýkoliv problém u jednotlivců, pak se opravdu těžko hledá. Kdyby padal celý server nebo to kopalo z mapy všechny, bylo by to daleko jednodušší dohledat. To bys musel vzít svoje PC a odvézt ho Scriptovi nebo Saggimu. Vlastně bys spíš musel vzít Scripta nebo Saggiho a dovézt ho k sobě domů. Což je poněkud problematické. A ani to vlastně nezaručuje nějaké řešení.crazy8 píše: ↑sob 09. čer 2018 11:23:37taktiež ma to napadlo, lenže po udržbe ma luncher nepustil sa znova prihlásiť bez toho aby som ho resetoval + ešte bola ta kratka večerná údržba ale aj tak som reštartoval už od vtedy luncher a pád hry nastáva furt, a nesúvisí len s eventovou mapu, vyhadzuje ma aj v opičím dangeonu, a celkovo sem tam aj mimo týchto dvoch lokácií.. neni to často ale približne raz za hodinu kopne nejaký ten účet (myslím to tak že shopov mam na druhom notebooku pustených a sem tam len tak vypíše od tejto poslednej údržby hra ale aj na tomto na ktorom sa pohybujem medzi všetkými mapami sa stane že ho kopne, čiže nedaval by som to za vinu len eventovej mape)Mithra píše: ↑sob 09. čer 2018 11:06:33Nemyslím, že v tomhle je problém. Jednak je server dimenzován na 4000 připojených účtů naráz, navíc kdyby byl přetížen server spadne hra všem, nikoliv jen jednotlivcům. Dnes ráno jsem byl otestovat Kazmadan a žádný problém s pády jsem neměl. A to mám opravdu předpotopní železo a slabé připojení k netu. Skoro začínám mít podezření, že by problém mohl nastat u uživatelů, kteří po údržbě nespustili znovu launcher a nemají ho tedy aktualizovaný.
pri udržbe ste niečo robili aj so sieťovým protokolom, či by problém nemohol byť v tom...
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl
Na niektorych postavach mi Kazmadan ide normalne a na niektorych mi zas dava kriticku chybu, a potom ide jedine debug postavy netušim prečo
-
- Lv.3
- Dal poděkování: 37 poděkování
- Dostal poděkování: 11 poděkování
Od doby co je spuštěn event, mě hra nespadla a žádný problém jsem neměl..
![]() | Elfentlle | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Mentální boj | Jinno | Chizfen | 145 | P | G4 | 15 | Complete |
- xMiSax
- Lv.2
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Lognu si všechny postavy normálně jako vždy ale mimo Kazmadan, když se portnu tam tak mi to z 80% hlásí chybu a kope mě to.
-
- Lv.1
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »