Král říše
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- FASTY84
- Lv.4
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Re: Král říše
za to by ale měl být postih - jako nic proti kdyby to mělo smysl, ale aby naschvál obnovoval co chvíli 5% na 3 hodiny a vyraboval tak bezúčelně královskou pokladnu? já myslel, že tohle zlepšení mělo být ke zlepšení hry.
pokud chcete, aby vám kvůli takovým lidem odcházeli hráči, tak jo, je to vaše hra.
pokud chcete, aby vám kvůli takovým lidem odcházeli hráči, tak jo, je to vaše hra.
FASTY
-
- Lv.27
- Dal poděkování: 350 poděkování
- Dostal poděkování: 461 poděkování
Bohužel to dělat můžou,ale taky tím dokazují své IQ a charakter a jak je známo karma je zdarma a dožene každého.
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
- FASTY84
- Lv.4
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
snad jo, ale víš co, kazí tím hru ostatním a dost se to může podepsat na počtu hráčů na ekuře
FASTY
- qSTRoNgMANp
- Lv.27
- Dal poděkování: 440 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Chápu, že se rozhodne nedat bonusy, to jsem nějak zkousnul, ale tímto krokem pro mě klesl fakt na dno.
![]() | qSTRoNgMANp | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
300k+ min Gen 2 109 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | P | P Y/O | G2 | 2 |
![]() | oSoSo | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
3,7k+ min 145 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | G2 |
-
- Čestný člen
- Dal poděkování: 99 poděkování
- Dostal poděkování: 1047 poděkování
To je problem krale za co utraci sverene prostredky. Byly doby, kdy vsechny yangy z dani mizely jen tak v systemu a nebyly k nicemu. Uvedomte si prosim, ze ty yangy nedostava kral od vas ale od nas. Ty yangy by vase postavy totiz zaplatily jako dan z obchodu tak jako tak. I kdyby zadny kralovsky system nebyl. Jen my jsme se rozhodli, ze je vratime timto zpusobem do obehu. Kazda postava muze byt kralem. I ta vase. Reci, ze to neni mozne jsou lez. Je to jen o tom, kolik toho jste ochotni nebo schopni udelat. Ale chapu, ze je jednodussi vykrikovat na foru jak se vam neco nelibi, nez neco udelat proto, abyste veci zmenili.
Posledni vyjadreni LGM. Kral muze v ramci systemu nakladat s pokladnou jak uzna za vhodne. At totiz utrati yangy jakkoliv, vzdy z toho bude mit uzitek rise.
Posledni vyjadreni LGM. Kral muze v ramci systemu nakladat s pokladnou jak uzna za vhodne. At totiz utrati yangy jakkoliv, vzdy z toho bude mit uzitek rise.
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl
- qSTRoNgMANp
- Lv.27
- Dal poděkování: 440 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Pamatuju si na sloupy, kdy toto neplatilo, takže bych s tímto výrokem byl opatrný.
Dále, je chyba v systému, on stále prodlužoval čas (5% 3h, a odečitalo to yang za 3h, ale čas se prodloužil jen o 5s např. ). Takže zneužival chybu hry, kde mohl utrácet peníze z pokladny tak, že prodlužoval čas o 5s např. a yangy to strhávalo za 3h.

![]() | qSTRoNgMANp | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
300k+ min Gen 2 109 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | P | P Y/O | G2 | 2 |
![]() | oSoSo | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
3,7k+ min 145 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | G2 |
- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Obchodnik799 píše: ↑pon 25. čer 2018 16:13:49
Pamatuju si na sloupy, kdy toto neplatilo, takže bych s tímto výrokem byl opatrný.
Dále, je chyba v systému, on stále prodlužoval čas (5% 3h, a odečitalo to yang za 3h, ale čas se prodloužil jen o 5s např. ). Takže zneužival chybu hry, kde mohl utrácet peníze z pokladny tak, že prodlužoval čas o 5s např. a yangy to strhávalo za 3h.![]()
Sloupy byli veřejné. To že jste tam nikdo nešel to už není problém systému.
Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

-
- Čestný člen
Sloupy byly vzdycky pro vsechny. Spusteni bylo oznameno dopredu verejne v chatu. Takze ten vyrok plati i na sloupy.
To ze se prodlouzi cas neni chyba hry. Znovuspustenim se cas opet doplni na prislusnou hodnotu. Tak je system nastaveny. A jestli se kral rozhodne, ze ho obnovi po 5ti vterinach, pak je to rozhodnuti krale. Stezujte si tedy u nej. Nebo lepe. Budte lepsi a krale ziskaji vase postavy.
To ze se prodlouzi cas neni chyba hry. Znovuspustenim se cas opet doplni na prislusnou hodnotu. Tak je system nastaveny. A jestli se kral rozhodne, ze ho obnovi po 5ti vterinach, pak je to rozhodnuti krale. Stezujte si tedy u nej. Nebo lepe. Budte lepsi a krale ziskaji vase postavy.
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl
- Stormik
- Lv.9
- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 40 poděkování
Spoiler:
Dále, je chyba v systému, on stále prodlužoval čas (5% 3h, a odečitalo to yang za 3h, ale čas se prodloužil jen o 5s např. ). Takže zneužival chybu hry, kde mohl utrácet peníze z pokladny tak, že prodlužoval čas o 5s např. a yangy to strhávalo za 3h. 

A k tomu co psal Mithra teď nevím, jestli budu kecat možná jo a když tak mě opravte, ale mám za to, že dřív se za prodej ve stánku daň neodváděla, takže tvrzení že yangy dřív mizeli, může platit max na ty, co prodávali u obchodnice věci.
-
- Čestný člen
Za prodej ve stanku se dan skutecne neodvadela. Ale i kdybychom ted ten system vypnuli, tak stejne zustane. Navic to neni predmetne. Podstatne je to, ze se odvadely yangy, ze kterych nikdo nic nemel. Ted mate a stejne se to nekterym nelibi. A protoze to je neco, co mi hlava nebere, tak se teto diskuze dal neucastnim. Muj nazor znate, klidne se bavte dal. Za predpokladu, ze tu diskuzi udrzite v mezich pravidel samozrejme.Stormik píše: ↑pon 25. čer 2018 16:36:38To jsem psal i já že to je to zneužití chyby hry, ale bylo mi napsáno, že není, takže takSpoiler:Dále, je chyba v systému, on stále prodlužoval čas (5% 3h, a odečitalo to yang za 3h, ale čas se prodloužil jen o 5s např. ). Takže zneužival chybu hry, kde mohl utrácet peníze z pokladny tak, že prodlužoval čas o 5s např. a yangy to strhávalo za 3h.
A k tomu co psal Mithra teď nevím, jestli budu kecat možná jo a když tak mě opravte, ale mám za to, že dřív se za prodej ve stánku daň neodváděla, takže tvrzení že yangy dřív mizeli, může platit max na ty, co prodávali u obchodnice věci.
Az nekdo zjisti, ze kterykoliv kral jedna v rozporu s platnymi pravidly hry, pak jsem k dispozici na supportu a samozrejme zakrocim.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »

@
Mionix « čtv 5:47 pm »

@
Mionix « úte 7:17 pm »

@
p4tresss « úte 3:56 pm »

@
Suko201 « ned 11:52 am »

@
Bisky « sob 9:44 pm »