Král říše
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.13
- Dal poděkování: 49 poděkování
- Dostal poděkování: 108 poděkování
Re: Král říše
no ja osobně bych viděl větši problem v jiné věci než to jestli král poušti bonusy nebo ne i když ma v pokladně yangy,spíš mi vadí to že král určuje jestli král po něm bude mit z čeho vládnout,to znamená že když aktualni král nastaví malé daně hned v pondělí,do toho vypráska pokladnu timhle zpusobem tak i ten král po něm ty bonusy neda protože nema prostě z čeho.A je to několikrát vyzkoušeno že ani v modre kde podle mě hraje nejvic lidi se to nenaplni prakticky vubec kdyz je dan 3 procenta.takže pro lidi co třeba několik měsicu makaj na tom aby mohli byt kralové,pak se jim to teda jednou povede a zrovna to na tebe padne takhle tak to musi byt pro toho dotyčného hodně velká herni vzpruha 

-
- Čestný člen
- Dal poděkování: 99 poděkování
- Dostal poděkování: 1047 poděkování
Vyborne, konecne konstruktivni kritika. Mas tedy pocit, ze limit minimalniho zustatku je nastaven prilis nizko? Mozna bychom ho mohli zvysit. Tim ale pripravime ty krale co vladnou jinak opet o nejakou tu moznost pustit tech bonusu treba vic.lordwojta píše: ↑pon 25. čer 2018 17:34:30 no ja osobně bych viděl větši problem v jiné věci než to jestli král poušti bonusy nebo ne i když ma v pokladně yangy,spíš mi vadí to že král určuje jestli král po něm bude mit z čeho vládnout,to znamená že když aktualni král nastaví malé daně hned v pondělí,do toho vypráska pokladnu timhle zpusobem tak i ten král po něm ty bonusy neda protože nema prostě z čeho.A je to několikrát vyzkoušeno že ani v modre kde podle mě hraje nejvic lidi se to nenaplni prakticky vubec kdyz je dan 3 procenta.takže pro lidi co třeba několik měsicu makaj na tom aby mohli byt kralové,pak se jim to teda jednou povede a zrovna to na tebe padne takhle tak to musi byt pro toho dotyčného hodně velká herni vzpruha![]()
Pokud jsem si vsimnul tahle cela kauza se toci kolem jednoho cloveka a ten to podle me udelal vicemene jen na truc a nikoliv planovite. Zbytek kralu co tak sleduju vladnul vzdycky tak nejak normalne. Alespon si nikdo nestezoval.
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl
- FASTY84
- Lv.4
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
vážně je to možné? Víš třeba někteří lidé studují, někteří mají práci a nemůžou zde být nonstop, aby byli nakonec tak dobří jako ostatní. jestli myslíš tou ochotou obětovat práci, vzdělání, či život, tak na to ti inteligentní hráči kašlou. Ten zbytek byl zrovna na týden králemMithra píše: ↑pon 25. čer 2018 15:58:16 To je problem krale za co utraci sverene prostredky. Byly doby, kdy vsechny yangy z dani mizely jen tak v systemu a nebyly k nicemu. Uvedomte si prosim, ze ty yangy nedostava kral od vas ale od nas. Ty yangy by vase postavy totiz zaplatily jako dan z obchodu tak jako tak. I kdyby zadny kralovsky system nebyl. Jen my jsme se rozhodli, ze je vratime timto zpusobem do obehu. Kazda postava muze byt kralem. I ta vase. Reci, ze to neni mozne jsou lez. Je to jen o tom, kolik toho jste ochotni nebo schopni udelat. Ale chapu, ze je jednodussi vykrikovat na foru jak se vam neco nelibi, nez neco udelat proto, abyste veci zmenili.
Posledni vyjadreni LGM. Kral muze v ramci systemu nakladat s pokladnou jak uzna za vhodne. At totiz utrati yangy jakkoliv, vzdy z toho bude mit uzitek rise.
co se týče 2. příspěvku - ano my z toho samozřejmě něco máme, když král vyplýtvá tímhle způsobem pokladnu

FASTY
-
- Lv.14
- Dal poděkování: 32 poděkování
- Dostal poděkování: 31 poděkování
Co se týká krále a pouštění bonusů,nestačili by mi prsty na všech možných končetinách co mám,kteří je nepouštějí. A několikrát jsem byl svědkem kdy král ten bonus pustil,ale pustil pouze nejmenší možnou hodnotu bonusu ( a to nepočítam krále,kvůli kterému tato afera vznikla).Mithra píše: ↑pon 25. čer 2018 17:44:52Vyborne, konecne konstruktivni kritika. Mas tedy pocit, ze limit minimalniho zustatku je nastaven prilis nizko? Mozna bychom ho mohli zvysit. Tim ale pripravime ty krale co vladnou jinak opet o nejakou tu moznost pustit tech bonusu treba vic.lordwojta píše: ↑pon 25. čer 2018 17:34:30 no ja osobně bych viděl větši problem v jiné věci než to jestli král poušti bonusy nebo ne i když ma v pokladně yangy,spíš mi vadí to že král určuje jestli král po něm bude mit z čeho vládnout,to znamená že když aktualni král nastaví malé daně hned v pondělí,do toho vypráska pokladnu timhle zpusobem tak i ten král po něm ty bonusy neda protože nema prostě z čeho.A je to několikrát vyzkoušeno že ani v modre kde podle mě hraje nejvic lidi se to nenaplni prakticky vubec kdyz je dan 3 procenta.takže pro lidi co třeba několik měsicu makaj na tom aby mohli byt kralové,pak se jim to teda jednou povede a zrovna to na tebe padne takhle tak to musi byt pro toho dotyčného hodně velká herni vzpruha![]()
Pokud jsem si vsimnul tahle cela kauza se toci kolem jednoho cloveka a ten to podle me udelal vicemene jen na truc a nikoliv planovite. Zbytek kralu co tak sleduju vladnul vzdycky tak nejak normalne. Alespon si nikdo nestezoval.
Co se týká kralů a jejich způsobu kralování,nezbývá nic než si jen zvyknout a neřešit to,záleží pouze na něm a on tu volbu má na svědomí. Co se týká jejich morálních zásad je to jejich věc,když si prostě umíní že bonus nedá,tak ho nepustí,pokud budou lidé protestovat,udělá to tímto způsobem. Je asi nejjednodušší naučit se hrát bez bonusů,ano je to horší,ale jde to. Mě osobně se dříve za aktivní doby taky bonusy hodily,ale když je král takový jaký je,nikdo s tím nic neudělá
-
- Čestný člen
- Dal poděkování: 99 poděkování
- Dostal poděkování: 1047 poděkování
Ale tak to je se vším. Někdo pracuje a studuje a jiný hraje online hry. A u toho stíhá třeba i pracovat a studovat. Je to jen volba toho kterého člověka, co si vybere. Ale systém je nastaven pro všechny postavy stejně. V tom to je. Není tu žádná vrstva privilegovaných herních postav, které by měly něco snažší. Inteligentní hráč tohle pochopí. Ti ostatní se kvůli tomu rozčilují. Toť vše.FASTY84 píše: ↑pon 25. čer 2018 18:21:48vážně je to možné? Víš třeba někteří lidé studují, někteří mají práci a nemůžou zde být nonstop, aby byli nakonec tak dobří jako ostatní. jestli myslíš tou ochotou obětovat práci, vzdělání, či život, tak na to ti inteligentní hráči kašlou. Ten zbytek byl zrovna na týden králemMithra píše: ↑pon 25. čer 2018 15:58:16 To je problem krale za co utraci sverene prostredky. Byly doby, kdy vsechny yangy z dani mizely jen tak v systemu a nebyly k nicemu. Uvedomte si prosim, ze ty yangy nedostava kral od vas ale od nas. Ty yangy by vase postavy totiz zaplatily jako dan z obchodu tak jako tak. I kdyby zadny kralovsky system nebyl. Jen my jsme se rozhodli, ze je vratime timto zpusobem do obehu. Kazda postava muze byt kralem. I ta vase. Reci, ze to neni mozne jsou lez. Je to jen o tom, kolik toho jste ochotni nebo schopni udelat. Ale chapu, ze je jednodussi vykrikovat na foru jak se vam neco nelibi, nez neco udelat proto, abyste veci zmenili.
Posledni vyjadreni LGM. Kral muze v ramci systemu nakladat s pokladnou jak uzna za vhodne. At totiz utrati yangy jakkoliv, vzdy z toho bude mit uzitek rise.
co se týče 2. příspěvku - ano my z toho samozřejmě něco máme, když král vyplýtvá tímhle způsobem pokladnu![]()
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl
- INParadise
- Lv.14
- Dal poděkování: 40 poděkování
- Dostal poděkování: 60 poděkování
Když jsi tak chytrej tak pojď pls kralovat do žluté kde budeš mít místo 20kkk v pokladně 4kkkObchodnik799 píše: ↑pát 22. čer 2018 8:25:39 Taky se mi honila myšlenka, jak by šel sesadit král, tak aby to bylo validní ... Ne nejde to, takto by se mohl sesadit král, který děla vše co má, a sesadili ho jen protože se na něm domluvili.
Spíš se mi honí myšlenka hlavou, že by si král mohl naplánovat, kdy se spustí bonusy. Nebo by mohl spustit veřejné hlasovaní, kde by lidi mohli hlasovat, kdy a jaké bonusy se spustí.
Já chápu, že krále si každý vybojoval, ale pod pojmem král si představuju, že se snaží vyjit vstříc jak lidem, kteří nechodí do válek (protože by tam byli spíš ke škodě, než k užitku), tak i těm, co chodí do válek. A problém některých králů je ten, že si postavu koupili/dostali, takže k ní nechovají žádný vztah a je jim jedno, jaký názor si na tu postavu lidi udělají.
Když jsem měl možnost kralovat za temnyhoblacka, tak jsem se snažil každý den pustit bonusy (a ve svátkách a víkendu 2x denně), člověk by se divil, ale toto zvyšuje opravdu morálku, lidi mají chu hrát, zlepšovat se atd, tím pozdějí mohou posílit války říší, ale momentální situace je taková, že PVM hráči utikaji za bonusy do červené a tím se furt a pomalu navyšuje propast mezi říšema, ale na toto téma bych asi měl založit jiný thread.![]()

- qSTRoNgMANp
- Lv.27
- Dal poděkování: 440 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ted mam možnost kralovat s 17 kkkINParadise píše: ↑pon 25. čer 2018 19:49:20Když jsi tak chytrej tak pojď pls kralovat do žluté kde budeš mít místo 20kkk v pokladně 4kkkObchodnik799 píše: ↑pát 22. čer 2018 8:25:39 Taky se mi honila myšlenka, jak by šel sesadit král, tak aby to bylo validní ... Ne nejde to, takto by se mohl sesadit král, který děla vše co má, a sesadili ho jen protože se na něm domluvili.
Spíš se mi honí myšlenka hlavou, že by si král mohl naplánovat, kdy se spustí bonusy. Nebo by mohl spustit veřejné hlasovaní, kde by lidi mohli hlasovat, kdy a jaké bonusy se spustí.
Já chápu, že krále si každý vybojoval, ale pod pojmem král si představuju, že se snaží vyjit vstříc jak lidem, kteří nechodí do válek (protože by tam byli spíš ke škodě, než k užitku), tak i těm, co chodí do válek. A problém některých králů je ten, že si postavu koupili/dostali, takže k ní nechovají žádný vztah a je jim jedno, jaký názor si na tu postavu lidi udělají.
Když jsem měl možnost kralovat za temnyhoblacka, tak jsem se snažil každý den pustit bonusy (a ve svátkách a víkendu 2x denně), člověk by se divil, ale toto zvyšuje opravdu morálku, lidi mají chu hrát, zlepšovat se atd, tím pozdějí mohou posílit války říší, ale momentální situace je taková, že PVM hráči utikaji za bonusy do červené a tím se furt a pomalu navyšuje propast mezi říšema, ale na toto téma bych asi měl založit jiný thread.![]()
![]()

![]() | qSTRoNgMANp | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
300k+ min Gen 2 109 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | P | P Y/O | G2 | 2 |
![]() | oSoSo | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
3,7k+ min 145 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | G2 |
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Když jsem tu já kdysi apeloval na krále aby byli čestní, poctiví a slušní, tak se mi tu většina komunity vysmívala. Víte jak jsem se zařídil? Naprosto na nějaký královský systém kašlu, neb hra jde naprosto v klidu a úspěšně hrát i bez bonusů. Dnes již mě vůbec nezajímá, kdo je nebo bude král a jestli jsou nebo nejsou nějaké bonusy. Jak kdysi napsal Mithra "Je tu totálně přebonusováno a lidi jsou shnilí cokoliv dělat bez bonusu".
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
- FASTY84
- Lv.4
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
taky netvrdím, že tu taková vrstva je. jen říkám, že pokud si normální člověk nechce zvrtat život, tak tady netráví všechen svůj čas. ano ty rozdíly se tvoří tím, že někdo na tom prostě jede nonstop.Mithra píše: ↑pon 25. čer 2018 19:20:38Ale tak to je se vším. Někdo pracuje a studuje a jiný hraje online hry. A u toho stíhá třeba i pracovat a studovat. Je to jen volba toho kterého člověka, co si vybere. Ale systém je nastaven pro všechny postavy stejně. V tom to je. Není tu žádná vrstva privilegovaných herních postav, které by měly něco snažší. Inteligentní hráč tohle pochopí. Ti ostatní se kvůli tomu rozčilují. Toť vše.FASTY84 píše: ↑pon 25. čer 2018 18:21:48vážně je to možné? Víš třeba někteří lidé studují, někteří mají práci a nemůžou zde být nonstop, aby byli nakonec tak dobří jako ostatní. jestli myslíš tou ochotou obětovat práci, vzdělání, či život, tak na to ti inteligentní hráči kašlou. Ten zbytek byl zrovna na týden králemMithra píše: ↑pon 25. čer 2018 15:58:16 To je problem krale za co utraci sverene prostredky. Byly doby, kdy vsechny yangy z dani mizely jen tak v systemu a nebyly k nicemu. Uvedomte si prosim, ze ty yangy nedostava kral od vas ale od nas. Ty yangy by vase postavy totiz zaplatily jako dan z obchodu tak jako tak. I kdyby zadny kralovsky system nebyl. Jen my jsme se rozhodli, ze je vratime timto zpusobem do obehu. Kazda postava muze byt kralem. I ta vase. Reci, ze to neni mozne jsou lez. Je to jen o tom, kolik toho jste ochotni nebo schopni udelat. Ale chapu, ze je jednodussi vykrikovat na foru jak se vam neco nelibi, nez neco udelat proto, abyste veci zmenili.
co se týče 2. příspěvku - ano my z toho samozřejmě něco máme, když král vyplýtvá tímhle způsobem pokladnu![]()
navíc já se nerozčiluji nad tím, že by tu nějaká privilegovaná vrstva byla. já se rozčiluji nad tím, že tomu člověku projde, aby regulérně kazil hru. vezmi si to tak. když bude opakovaně králem a bude tohle dělat až královská pokladna bude na nule, co myslíš, že se stane. většina hráčů přejde do zbylých 2 a něco málo odejde. nehledě na to, že některé pak naštve, že v jeho říši je málo lidí a zase zvolí buď přestup nebo konec hry. a ten člověk, co to kazí, si půjde do další říše a tam bude dělat zase ten samý bordel.
jako mě ani tak nevadí, že zruinoval pokladnu (já chodím do swampu v noci, když tu nikdo není a bonusy nejsou puštěné), ale s tímto chováním mám plné zuby zkušeností a vyloženě jsem na to alergický. bohužel je to asi moderní trend chovat se jako malej fracek - i když u něj by mě věk dítěte ani nepřekvapil
FASTY
- yatchman
- Lv.19
- Dal poděkování: 24 poděkování
- Dostal poděkování: 158 poděkování
Ne, netvoří. Ty rozdíly se tvoří tím, že to někdo umí nebo se to chce naučit umět. Mezi nejlepšími můžeš být i s minimální investicí času, nulovou investicí peněz a rozhodně bez ohrožení společenského, profesního či studijního života. Stačí to jen umět a to se pláčem na fóru, jak je všechno nefér a ti dobří jsou nefér a skladník je nefér a bonusy nepadají, ostatním jo, opravdu nenauci nikdo.FASTY84 píše: ↑úte 26. čer 2018 11:36:25taky netvrdím, že tu taková vrstva je. jen říkám, že pokud si normální člověk nechce zvrtat život, tak tady netráví všechen svůj čas. ano ty rozdíly se tvoří tím, že někdo na tom prostě jede nonstop.Mithra píše: ↑pon 25. čer 2018 19:20:38Ale tak to je se vším. Někdo pracuje a studuje a jiný hraje online hry. A u toho stíhá třeba i pracovat a studovat. Je to jen volba toho kterého člověka, co si vybere. Ale systém je nastaven pro všechny postavy stejně. V tom to je. Není tu žádná vrstva privilegovaných herních postav, které by měly něco snažší. Inteligentní hráč tohle pochopí. Ti ostatní se kvůli tomu rozčilují. Toť vše.FASTY84 píše: ↑pon 25. čer 2018 18:21:48
vážně je to možné? Víš třeba někteří lidé studují, někteří mají práci a nemůžou zde být nonstop, aby byli nakonec tak dobří jako ostatní. jestli myslíš tou ochotou obětovat práci, vzdělání, či život, tak na to ti inteligentní hráči kašlou. Ten zbytek byl zrovna na týden králem
navíc já se nerozčiluji nad tím, že by tu nějaká privilegovaná vrstva byla. já se rozčiluji nad tím, že tomu člověku projde, aby regulérně kazil hru. vezmi si to tak. když bude opakovaně králem a bude tohle dělat až královská pokladna bude na nule, co myslíš, že se stane. většina hráčů přejde do zbylých 2 a něco málo odejde. nehledě na to, že některé pak naštve, že v jeho říši je málo lidí a zase zvolí buď přestup nebo konec hry. a ten člověk, co to kazí, si půjde do další říše a tam bude dělat zase ten samý bordel.
jako mě ani tak nevadí, že zruinoval pokladnu, ale s tímto chováním mám plné zuby zkušeností a vyloženě jsem na to alergický. bohužel je to asi moderní trend chovat se jako malej fracek - i když u něj by mě věk dítěte ani nepřekvapil

Hraju, protože jsem debil...
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »

@
Mionix « čtv 5:47 pm »

@
Mionix « úte 7:17 pm »

@
p4tresss « úte 3:56 pm »

@
Suko201 « ned 11:52 am »

@
Bisky « sob 9:44 pm »