Navrhuji, aby byl hráč informován v momentě, kdy mu skončí jeho Prsten zkušeností

Edit: Pokud s návrhem nesouhlasíte, rozhodně dejte vědět proč, chtěl bych to vidět i z té druhé strany

Proč?
Je to pár dnů, co jsem opět začal navštěvovat Swamp po čtyřech letech. Naneštěstí se mi často stává jedna věc - uprostřed sekání brutálně namnoženého "chumlu" potvor mi skončí Prsten zkušeností či Zlodějské rukavice a já si toho cca dalších 5-10 minut nevšimnu, což je docela otravná věc. Není to nijak šíleně závažný, ale mít po x minutách po sebou 10 prutů místo 15 či 20 je poměrně nešťastné, stejně tak přijít o 5-10% zkušeností taky není úplný terno.
Z tohohle důvodů se často vyhýbám již použitým zlodějkám, ale hlavně expákům. Když mi po Swampu zůstane 15 minutový expák, s největší pravděpodobností kvůli mojí skleróze skončí na zemi nebo ve skladu nějakýho prcka, kterýho jednou za 100 let budu chtít expit - poněvadž na to nechci zas ve Swampu zapomenout.
Téměř asi jako každý, na hlavní postavě mám

Můžete mi oponovat, že si zkrátka mám držet otevřený inventář či to pravidelně kontrolovat. Bohužel já a moje skleróza máme ve swampu plné ruce práce se sbíráním a množením a zároveň mi můj hardware dovoluje hrát nejlépe ve dvou oknech 1024x768, kde inventář zabírá poměrně velkou část herní plochy. Z toho důvodu to nepovažuji za úplně šťastné řešení

PŘIPOMÍNKY JSOU VŘELE VÍTÁNY!