nevím, ale přijde mi, že modré karmy padají dobře, aspoň mě - včera za půl hodiny 15 modrých.... to se mi zase tak málo nezdá
Bonusy fungují, ale přijde mi, že musíš zapnout postavu až poté, co jsou spuštěné, jinak to je jak kdybys neměla ani premko.. Nebo aspoň tak mě to přijderudlaninja píše: ↑pon 20. srp 2018 11:49:35 Já se nemůžu zbavit pocitu,že nefungují bonusy z války ani od krále.Psala jsem opět ticket s žádostí ať se na to někdo mrkne a bylo mi opět jen odpovězeno,že se žádná oprava nedělala a ticket uzavřen.Jestli se na to někdo mrkne o tom ani zmínka.
To samé s píšťalou dnes mi padá u savaskona zabila sem jich minimálně 200 už a nikdy mi tam nepadla a najednou padá?
Taky mi to tak pripada. Postavy vzdy relognu (vypnu a zapnu) po spusteni bonusu.faerczec píše: ↑pon 20. srp 2018 12:16:56Bonusy fungují, ale přijde mi, že musíš zapnout postavu až poté, co jsou spuštěné, jinak to je jak kdybys neměla ani premko.. Nebo aspoň tak mě to přijderudlaninja píše: ↑pon 20. srp 2018 11:49:35 Já se nemůžu zbavit pocitu,že nefungují bonusy z války ani od krále.Psala jsem opět ticket s žádostí ať se na to někdo mrkne a bylo mi opět jen odpovězeno,že se žádná oprava nedělala a ticket uzavřen.Jestli se na to někdo mrkne o tom ani zmínka.
To samé s píšťalou dnes mi padá u savaskona zabila sem jich minimálně 200 už a nikdy mi tam nepadla a najednou padá?![]()