Tak tak, zvětšením inventáře se nic nepokazí pouze hraní bude příjemnější ať jde o množství věcí, co hráč bude chtít mít v inventáři a nebo naopak při dropování a sběru různých prutů karem a ostatního dropu např. v "Entarianu" by se to hodilo, když si vezmu že jen jednu stránku mi zabírá drop stackovatelný jako jsou enta věci pro vylepšování, mudrcky, kovářky a další drop... a to se nebavím o kostech elixírech barevných jak L tak i L+ + je potřeba hromada elixíru na ZB a MB a místo zkrátka žádné nezbývá v ostatních mapách to relativně v pohodě dá se říci je, ale momentálně s místem v inventáři vidím já osobně, že jsem pomalu více ve skladu, než při samotném hraní podnikání různých výprav podle nálady, tak téměř pokaždé musím do skladu, takhle když by se přidalo další místo navíc do inventáře, tak bych tam nemusel už tak často, mohl bych strávit více času na mapách jako je entarian a takové aniž bych musel jít do města pro potřebné věci (kosti, elixíry apod.) návrh jsem podpořil svým souhlasem, i když mám už zkušenosti, že né vždy anketa je to hlavní o co provozovateli jde... a vždy je zapotřebí uvést důvod na pravou míru a kdo jiný to dokáže posoudit než hráči, kteří pvmka a pvpčka provozují je fajn, že každý návrh se ihned do hry nepřidává, ale je třeba si dát "PRO" a "PROTI" a myslím, že právě tento návrh je jeden z takových návrhu, který by ve hře už nějaký pátek měl být, i když říkat tomu návrh je možná moc, protože samostatná myšlenka vznikla na tom, že autor se dotázal aby pečetě skladu, byly i pečeťě pro inventář, ale všichni dobře víme, že takových pár návrhů tu bylo a vedení usoudilo, že to není zatím potřeba, ale přeci jen hráči ví co je třeba, hrají a zkouší... A když někteří hráči píší, že to zvýší výdělky, tak možná jen tím, že hráč bude moci delší dobu dropovat to lze co tuším pouze v entarianu a kerindoru (není tam omezený čas), ale stejně bude jednou do toho města jít a nakupovat, uklízet drop sice né tak často, ale přesto, takže ten čas ztratí... a málokdo je schopný dropovat od nevidím do nevidím. To je asi tak celé mé vyjádření k tomuto návrhu, každý má právo se vyjádřit, ale když už se někdo bude ohánět tím, že to zvýší úplně mega, rapidně, ohromně, nejvíc a neskutečně výdělky a já nevím co všechno, tak ať uvede důvod, proč si to myslí, některým lidem nebude pomoci ani poté, ale alespoň to tady máme šanci prodiskutovat bez hádek jako normální a vyrovnaní lidé a provozovateli se bude lépe rozhodovat o tom, či má návrh něco do sebe a nebo naopak.