Ako na BMko (PvP)

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Anderson
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 72 poděkování
Dostal poděkování: 278 poděkování

Ako na BMko (PvP)

Příspěvek od Anderson » ned 16. zář 2018 10:40:47

Zdravím všetkých :) som tu opäť s novou témou.
Bohužiaľ, hľadanie nie je príliš moja parketa a nepodarilo sa mi nájsť dobrú a relevantnú odpoveď na moje otázky.
Rozhodol som sa teda že si urobím BMko do keri (lvl95)
Postupom času, keď našetrím peniaze a dokončím biologa chcel by som sa posunúť na lvl110 a spraviť si nejaké to PvP aby som si sem tam aj mohol zabojovať.
Moja otázka znie, aké veci by ste mi odporúčali?
Nechystám do toho investovať stovky miliárd, počítal som, že tak okolo 50 max 60kkk, áno samozrejme neočakávam hodnosť krála každý druhý týždeň, ide mi len o to si trocha zabojovať, takže poznámky na toto, že je to málo nepotrebujem.
No ale späť k téme, Nad vecmi som teda rozmýšlal takto-
Helmu predpokladám meditačku+4 2x schopka 1xint
Zbraň asi jaspis, ale nie som si istý, aká schopka by bola dostačujúca.
Brnko shell, neviem ale na aké budem mať financie, či 3x15 a 1x10, alebo 2x15 a 2x10
Botky extázky+9 2x schopka 1x int a 3x15
Štít od 61 2x schopka 1xint, antistun, lidi int čo najviac
náramok od 110 strieborný 10lidi 15 magia
Náušnice, tu si nie som vôbec istý, či zlaté, alebo nebeské
a náhrdelník zlatý
Toto je teda môj názor, aké veci si predstavujem, že by som mal mať, ak sa v niečom mýlim, poprosím Vás aby ste ma opravili, popr. poradili čo sa oplatí viac :)
Ďakujem všetkým za reakcie
ende

Artoria
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 144 poděkování
Dostal poděkování: 359 poděkování

Re: Ako na BMko (PvP)

Příspěvek od Artoria » ned 16. zář 2018 11:11:44

Dobrý den,

našla jsem nějaká témata kde se PvP na BM probíralo, zkuste se mrknout, zda některá rada pomůže :up:

viewtopic.php?f=31&t=119934
viewtopic.php?f=31&t=119929
viewtopic.php?f=31&t=119925
viewtopic.php?f=31&t=119678
viewtopic.php?f=31&t=97707
viewtopic.php?f=31&t=101436
[BA]Artoria
Ekura Team

Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je. Jan Werich

DoSim
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 35 poděkování

Příspěvek od DoSim » ned 16. zář 2018 11:15:14

Výbava sa dá spraviť drahá aj lacná. Ale je na tebe, ako to vieš hrať. Sú ľudia, ktorí maju výbavy za 500kkk a nedajú toľko , čo som dával ja s vecami za 20kkk. Takže sa nemusíš nijako trápiť, že potrebuješ mať TOP TOP veci , aby si niečo dal a ešte k tomu ked budeš mať BMku.

K tým veciam si viac menej trafil všetko. Japis bohate stačí 18%+ , tam su už potom malinke rozdiely ak k tomu budeš mať int/rýchlosť kuzla je to len do plusu ale netreba to.

Shell 3x15 + 10 sa dá zohnať okolo 7-8kkk , ak to je vela stačí kludne aj 2x15 + 2x10 za 2-3kkk.

Naušnice ja osobne som používal ZD.EBENKY (ale mal som 10 lidi). Je tam sice o niečo menší dmg ak nemáš lidi, ale na postave 110 sa mi viac osvedčilo 3500zb naviac.
Pri náramku by som sa rozhodol už podľa finálneho počtu ZB. Ak je dostatok tak by som volil určite zd.nebeský narmok kvoli kritiku, ak by bolo malo tak ten strieborný.

Nemysli si však, že napríklad v chumli to udržíš. Možno chvílku, ale s hubami, takže sa neoplatí fullovať výbavu do maxima kvoli 2 sekundám navyše. nemusíš si robiť tažku hlavu ani z toho , ak máš napríklad odolnost na meč/oboj len 50 , na BM to stačí, no daj si pozor na dýky. Vo war budeš vyhladavaný cieľ pre ninje v zamasku, preto som aj ja musel mať viac % na ninje na ukor ostatných charakterov. Šipy som neriešil, tam som mal len z extázok a nikdy som nemal problém. Kvoli archerom, ktorých spočitam na jednej ruke dávať xykkk naviac sa mi zdalo byť zbytočné.

Ak by ťa ešte niečo zaujímalo, tak sa pýtaj.
Přílohy
war.png
“No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable” - Socrates
Obrázek

LycousOriginal
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 36 poděkování

Příspěvek od LycousOriginal » ned 16. zář 2018 11:23:23

Shell 3x15 1x10 kameny vit, vyhyb a spěch
jaspis 20% + něco int/rk
náramek zd. nebezs. 10/15/1500+ HP
naušnice zd. nebezs. 2x15 1x10 10 lidi
náhrdlo zlaté 3x15
boty extázky 2x15 1x10 + 10 krit talíky 2x schop 1x int
štít 61 12 int "10/15 odvrátit nebo 12 poh", bezv. 10 lidi, 2x schop 1x int
meditace 10/15 30+MHU 2x schop 1x int
Výbava bude dělaná na cbčka na 110 můžeš mít obrany jaký chceš a stejně to nebude stačit proto volba kritiku a lidí je mnohem lepší.

yatchman
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 24 poděkování
Dostal poděkování: 158 poděkování

Příspěvek od yatchman » ned 16. zář 2018 12:15:40

Nebo si třeba dolů dej 50/50 obrana a útok. Sice budeš umírat, ale to na 110 stejně...ale budeš dávat pecky, s trochou umu se k chumlu ani nepriblizis. V tom případě bych udělal zdobeny nebeský s lidma a zdobenej perlak, naramek zdobenej nebeskej. Nebeský 2x15 +10 +10 lidi, perlak 3x 15 + 10 meč/obouruc/dyka, nebeskej 15/10 + zb.
Hraju, protože jsem debil...

Anderson
Lv.26
Lv.26

Příspěvek od Anderson » stř 10. říj 2018 11:29:55

Ahojte :)
Opäť otváram túto tému, lebo mám ešte pár dotazov.
Rozhodol som sa, že si urobím teda to BMko na PvP lvl 110, ale s tým rozdielom, že potom, postupom času by som chcel zvýšiť lvl asi na 132, tým pádom chcem nakúpiť takú výbavu, ktorá by mi vydržala a stačila aj na tom lvl 132 (samozrejme počítam s tým, že meditačka bude musieť byť+9, potom náramok vymeniť za dračí, schopka nahradí shellko atd atd) ale teda ide mi o to, že či by nastali nejaké zmeny v tom, čo ste doteraz napísali..
Zatiaľ som sa k tej PvP výbave až tak veľmi nedostal (predsa len, času málo, lacná záležitosť to nie je a hlavne, blokuje ma biológ)
Ale teda zatiaľ sa mi podarilo zohnať tieto veci
Sokol+9 2x schop 1x int - antistun, 10lidi 12 int
Extázky+9 2xschop 1x int 3x15
zdobený strieborný+9 10/15 (klasika, rozhodol som sa pre tento, pretože na nebeský s 3x15 a ZB rozhodne nemám peniaze)
To je zatiaľ všetko..
Zároveň sa chcem ešte pár vecí popýtať, čo sa týka toho jaspisu, je dôležité, aby som k tej schopke mal aj nejaké bonusy, alebo postačuje len napr. 20% schopka? Samozrejme ide mi o to brať čo najviac, ale na druhú stranu, chcel by som zohnať nejaký jaspis ktorý by ma nevyšiel 10kkk.. najradšej by som zohnal nejaký do 5kkk..
Ďalej mám teda veľký boj medzi ebenkami a teda či už nebeskými, alebo zlatými náuškami.. vo všetkých prípadoch som ochotný ísť max do tých 3,5kkk (teda 3x15) len teda neviem, či mám ísť do toho kritiku, inteligencie, alebo ZB...
čo sa týka prilbice a shellka, tam mám viacmenej jasno.
To by bolo asi zase zatiaľ všetko, budem rád za vaše rady :)
ende

DoSim
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 35 poděkování

Příspěvek od DoSim » stř 10. říj 2018 14:01:06

No dračie budeš meniť zto je od +4 lepšie ak nemáš nejaké luxus shellko. Jaspis stačí kľudne 20% bez ničoho,ale keď máš rozpočet 5kkk voz je dosť len na Jaspis,videl som 20+10kritik alebo 19+12int za okolo 3,5 -4.. ako som písal vyššie,na 110 by som volil ebenky,keď postupis na 132,môžeš vymeniť napr za nebeské nausky, dračie,karma atď ti veľmi pomôže v obrane.
Osobne som to čo máš nakúpené nepochopil, píšeš o striebornom 10/15 predpokladám náramok,ale v zátvorke je 3x15 čo je pre náhrdelník..
“No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable” - Socrates
Obrázek

LordGabriel
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 127 poděkování

Příspěvek od LordGabriel » stř 10. říj 2018 15:07:57

Ono je úplne jedno či má tie ebeny alebo nebeské :) Osobne by som bral nebeské, predsa len je s nimi väčší DMG a toho 3,5k ZB mu je aj tak na 2 veci :D Každý/á z tej healerskej (j)elity ho s útokami vypne na 3 kúzla... takže možno by som sa fakt prikláňal k tej yatchmanovej teórii, urobiť to viac útokové a behať tam ako smrad :)
ObrázekrhetetopXObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
LosReyes
150
zruško
:heart:
P
P
P

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 335 poděkování
Dostal poděkování: 310 poděkování

Příspěvek od MostEVILEK » stř 10. říj 2018 15:23:36

Přesně,ebenky na bmko k ničemum pokud nejseš lv 145 a nechceš toho nejvíc ustát,co se týče bot tak bych sehnal na té lv 132 už hněvy a přemýšlel bych i nad 138 skrz schopku +8,tvrzený štít +9(136) boty hněvu+9 (134). Boty hněvu musíš natočit, ale věř mi je to hodně znát když je máš.
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

Anderson
Lv.26
Lv.26

Příspěvek od Anderson » stř 10. říj 2018 18:21:01

DoSim píše: stř 10. říj 2018 14:01:06 No dračie budeš meniť zto je od +4 lepšie ak nemáš nejaké luxus shellko. Jaspis stačí kľudne 20% bez ničoho,ale keď máš rozpočet 5kkk voz je dosť len na Jaspis,videl som 20+10kritik alebo 19+12int za okolo 3,5 -4.. ako som písal vyššie,na 110 by som volil ebenky,keď postupis na 132,môžeš vymeniť napr za nebeské nausky, dračie,karma atď ti veľmi pomôže v obrane.
Osobne som to čo máš nakúpené nepochopil, píšeš o striebornom 10/15 predpokladám náramok,ale v zátvorke je 3x15 čo je pre náhrdelník..
Prepáč myslel som 10/15+ZB nie 3x15 len už som bol myšlienkami inde, a myslel som na náušnice :D...
Ako tak, videl som aj lacné jaspise za 2kkk alebo tak len tie sa mi zdali väčšinou také, že to je fakt skôr podpriemer ako priemer. A čo sa mi lepšie oplatí? hľadať teda skôr schop+krit alebo schop+int?
A čo sa týka ďalších reakcií, tak som ešte viac zmätený teda, že či radšej tie ebenky, alebo nebeské :D
Len teda chcem dodať, že netvorím postavu preto, aby som čo najviac nahrabal CB, alebo čo, nie som taký honič ega, ktorý si niečo dokazuje tým, že dal za válku toľko a toľko CB, nesnažím sa nikoho "prečurať" len si proste chcem nejako normálne zabojovať a sem tam sa po večeroch odreagovať, samozrejme nejdem tam preto, aby som dal 0CB :D len teda nechcem aby ste to chápali tak, že idem robiť postavu, ktorá ide len huntiť CBčka
ende

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ OrangEE « čtv 12:48 pm »
@TomasFoxx,  tady si všichni všechno pamatají a ví
@ TomasFoxx « čtv 12:46 pm »
LittleNessa píše: Mě by se líbilo, kdyby šla generace zobrazit jinak než 10. Lv 160 např .. kdyby to mohlo být součet všech lvlu generací .. Např. Delian ( 3340 ) :D
mne*
@ LittleNessa « čtv 12:46 pm »
TomasFoxx píše: ty beres vsechno hned agresivne
Neberu ... jen mi moc hlava nebere jak tu někteří reagovali na mojí adresu, přitom to bylo úplně mimo a ukazuje se to ve hře více a více :D
@ LittleNessa « čtv 12:44 pm »
Mě by se líbilo, kdyby šla generace zobrazit jinak než 10. Lv 160 např .. kdyby to mohlo být součet všech lvlu generací .. Např. Delian ( 3340 ) :D
@ OrangEE « čtv 12:40 pm »
bolo to super.. toto je také, že si to človek nevšimne tie hodnosti
@ LittleNessa « čtv 12:39 pm »
Já to někde tuším i psala .. mě se líbilo v úplném počátku hry, kdy byly pvp hodnosti jen textově a byly odlišeny barvou .. to bylo pěkny
@ OrangEE « čtv 12:38 pm »
Vojevudce vošlo :D
@ LittleNessa « čtv 12:38 pm »
Tak nezní to marně úplně .. ale chápu že se to zarazilo v úplném počátku, protože např mít vedle nicku Lepší než Agamemnón .. nevím kam by se to vlezlo :D
@ OrangEE « čtv 12:35 pm »
čo by bolo? Zachránce oblohy lv 3? :D to nedáva nejak zmysel
@ OrangEE « čtv 12:34 pm »
@LittleNessa,  čo ja viem pamätám si len to, že išli z vehlasu a z války.
@ TomasFoxx « čtv 12:34 pm »
ty beres vsechno hned agresivne
@ TomasFoxx « čtv 12:34 pm »
tvl ja v ty dobe snad ani nehral, to chci jen videt, klid
@ LittleNessa « čtv 12:33 pm »
Hned ze začatku co ty výzvy přidali šlo mít čudlaře a další ale nevadí :D tady si všichni všechno pamatují a ví
@ OrangEE « čtv 12:32 pm »
Teším sa
@ LittleNessa « čtv 12:32 pm »
Oka, NP :-D tak odpoledne až budu doma z práce klidně pošlu ..
@ TomasFoxx « čtv 12:32 pm »
@LittleNessa,  uka
@ OrangEE « čtv 12:31 pm »
@LittleNessa,  chcem, pretože keď som hrával predtým to tak nebolo, tak ma to veru zaujíma
@ LittleNessa « čtv 12:30 pm »
Chceš vidět screen jak mám textovou hodnost z první výzvy u rybaření? ty nesmysle ;-)
@ OrangEE « čtv 12:27 pm »
@LittleNessa,  btw hodnosti z výzev boli len grafické, hodnosti z vehlasu a války boli textové. čiže nezmysel :D
@ OrangEE « čtv 12:26 pm »
@LittleNessa,  och, textové som mal radšej než tieto hviezdičky
@ LittleNessa « čtv 11:39 am »
Textové hodnosti už nejdou nějaký ten rok. Myslím, že tenkrát se to zrušilo, protože některé názvy hodností z výzev byly moc dlouhé na to aby byly slovně vedle nicku postavy.
@ Revus « čtv 11:29 am »
Je tu někdo kdo přidával 3 talík skrz raznici? Na kolik pokusu vyšla?DÍk.
@ OrangEE « stř 11:58 pm »
@ChunjoKing,  by malo, maš pravdu :D ale nejde
@ ChunjoKing « stř 10:56 pm »
@OrangEE@OrangEE,  v launcheri hry v nastaveniach by to malo ísť
@ OrangEE « stř 6:37 pm »
Prečo nejdu písomne hodnosti?
@ Revus « úte 10:29 pm »
know how hry?
@ Bisky « pon 6:18 pm »
Vybraným testerům byly do SZ odeslány pozvánky na Discord. :hello:
@ Mionix « sob 7:36 pm »
@Revus,  Nezlobte se na mě, ale některé věci jsou know-how hry a tedy nesdělujeme jak to je. ;-)
@ TomasFoxx « pát 7:27 pm »
@Revus,  asi nikdo nevi kamo
@ Revus « pát 7:06 pm »
dik za odpoved
@ Borda91 « pát 4:31 pm »
Tak jsem si to tu pročetl a dodal bych pár bodů. 1. To že jde krále udělat se 109 ve střední po vyexpení na 110 už bylo hlášeno v době kdy se to stalo poprvé. To jest tuším rok 2021. V té době to ale fungovalo alespoň tak, že postava si udělala cb, zasvěcení a posunula se do velkých (počítáme klikání biologa a karmy). Bohužel se na to po zavedení generací nemyslelo. 2. To že můžeš po generaci hrát svým jménem za všechny chary je pěkné, bohužel v době kdy každý už ty postavy má založené se jménem které si stejně zvolil. 3. Obhajuješ tu sloupy. To že sloupy zničili ekonomiku je fakt a pokud ti přijde normální, že ti hráči to většinově prodali za reál a vydělali si na tom nemalé peníze ti přijde normální? 4. Velké války téměř umřeli. Jednou je více lidi v modré pak zase nejde nikdo. Bohužel na to jak to s PvP jde z kopce se poukazovalo dlouho a nic se nedělo a teď je dost pozdě. Není to tak dávno kdy v modré bylo 10+ a v red a žluté 8 lidi dohromady. 5. Bohužel lidi jako Nessa nepochopili účel středních válek a radši v nich zůstanou navždy. Proč tedy teď neválčíš velké války? Když máš "Plnohodnotné PvP" . Někoho tu osočuješ a tvrdíš lepší časy válek. Jdeš tedy střední válku 2x týdně. Opravdu si nenajdeš čas byť na jednu velkou válku. 6. Proč postavy které mají vše hotové jdou do těch středních? Protože si chtějí zahrát, ale ne do nekonečna tam být. Když se zlepší velké války vrátí se tam s generacemi tak proč by si ty války neužili tam když velké jsou teď jaké jsou. Ale pořád je tam rozdíl toho že oni tam mohou jít kdykoliv zpět. Což se u tebe a jiných dalších řici nedá. Protože pokud si byla za nově vyexpenou postavu, kam ji posuneš což má být účelem celé hry? Uděláš 105 bio skin a budeš dělat zasvěcko do nekonečna.
@ TomasFoxx « pát 3:20 pm »
@Soulicek,  ne ty jsi nejlepsi
@ Soulicek « čtv 10:59 pm »
stara cidonka bola najlepšia mapa ktorú kedy ekura mala tbh kto plakal že sa tam zabijaju PVM hráči bol na hlavu padnutý
@ Revus « čtv 10:05 pm »
Ahoj, ovlivnuje úspěšnost přidávání raznic ( třetí talisman) zručnost? Nebo čistá postava má uplně stejnou uspesnost jak zrucka P, diky
@ TomasFoxx « čtv 9:51 pm »
xdddd
@ Revus « čtv 9:50 pm »
zdegenerovany jsme vsichni az moc xd
@ TomasFoxx « čtv 9:50 pm »
nechce nekdo zgenerovat healera se spellama L? pujcil bych si ho na stredni valku
@ Revus « čtv 9:38 pm »
Ahoj, ovlivnuje úspěšnost přidávání raznic ( třetí talisman) zručnost? Nebo čistá postava má uplně stejnou uspesnost jak zrucka P, diky
@ LittleNessa « čtv 5:43 pm »
Nezajímalo to akorát 3 lidi, kteří si jedou zase to své ve velké war včetně tebe jako PvM hráče, který war nechodí vůbec :-D
@ LittleNessa « čtv 5:42 pm »
Bohužel fórum ekury nevyužívá dostatečný počet lidí, kteří tu střední válku hrají jako já.. Dej mi kontakt :-D ukážu ti screeny z DC i ze hry jak to co jsem tu psala nikoho nezajímá ... mile ráda ;-)
@ Relly « čtv 5:40 pm »
@LittleNessa,  No vidíš, takže něco jako tvůj názor ohledně středních, který se tu snažíš hájit už od úterka.
@ LittleNessa « čtv 5:38 pm »
Nemám tam dál nic, pro mě názor člověka, který používá PvP jen k zabíjení pvm hráčů ať ve staré CIDO nebo nedávno v entu nemá smysl, takže tak ... :-)
@ LittleNessa « čtv 5:37 pm »
To také jak říkáš, ale podle mého se to odebralo kvůli těm bojům, protože lidi co chodili jen war a byly v sobotu na prvním místě byly ohrožení právě tím, že se někdo šel posekat do cido.. Stačilo to udělat 1-2x si jít zabojovat a výsledek tabulky se hned otočil.
@ Relly « čtv 5:37 pm »
Ten drop byl právě kvůli tomu, že se tam loví a člověk riskuje. Já tam kupodivu taky chodil s PVM postavou, divné, co ? Tudíž i já padal na kouzlo. Tak co tam máš dál ?
@ Hakan « čtv 5:34 pm »
Koupě 20CB už je hodně dávná historie. To šlo když dobře hodně na začátku staré cido a taky hodně rychle se to odebralo, právě skrz rigování krále
@ LittleNessa « čtv 5:34 pm »
A jelikož tvojí postavu bohužel dobře znám i herně, vím že ji tam chodil hlavně lovit ... drop nastal až po trýznivém mučení pvmek co to vzali a odešli, protože se pvp hračum nemohli rovat
@ LittleNessa « čtv 5:33 pm »
Určitě si tedy pamatuješ systém jak to fungovalo u velitele šlo koupit 20 CB pro vstup .. takže když si někdo PvM koupil 20CB aby mohl jít dropovat chceš říct, že to byla chyba u nich? Když přijede z ničeho člověk s PvP a zabije je na kouzlo? :-D
@ Relly « čtv 5:30 pm »
S @LittleNessa,  Je zajímavé, že já tam lovil i dropoval. Tak asi někde byla chyba spíš u nich, ne?
@ LittleNessa « čtv 5:29 pm »
V podstatě i kvůli královskému systému, protože král si po sobotní war myslel, že je neohrožený .. a stačilo jít do cidonie kde se vše změnilo během pár hodin, když tam někdo byl ...
@ LittleNessa « čtv 5:28 pm »
Když to byla PvP mapa, proč se musela zrušit kvůli tomu, že opět pár jedinců naznačilo že nemohou v klidu dropovat, že je tam tobě podobní chodili zabíjet? ...
@ Relly « čtv 5:27 pm »
@LittleNessa,  Nebyla cidonie pvp mapa náhodou?
@ LittleNessa « čtv 5:27 pm »
Bohužel si tvoje PvP pamatuji moc dobře, krom zabíjení PvM hráčů v entu a ve staré cidonii taky nevím o žadném lepším výsledku ;-)
@ Relly « čtv 5:26 pm »
@LittleNessa,  Já jsem PVM
@ Relly « čtv 5:25 pm »
Jo, tys dala i ty krále, o kterých nikdo nic neví. Dáváš první místa za vše, což vidět taky není. Tobě je vlastně i jedno ten král, ale bráníš to tu už od úterka. Ačkoliv totálně mimo.
@ LittleNessa « čtv 5:23 pm »
Očividně víš více než já ... divné, že jsem v té střední dala první místo zatím s každým charem :-D .. jo dagger je postava, kterou jsem nikdy nehrála .. a první válku jsem dala 160 CB což není vzhledem k počtu lidí v té war co byla žádná ostuda .. od té doby jsem za Nessu za dagga nebyla já, ale nevadí :D .. čím se pochlubíš ty? řekneš mi jméno postavy abych se mohla oslnit tvýma výkonama? zajímalo by mě co jsi dal ty ,když já za moc nehrála tedy :-D
@ Relly « čtv 5:23 pm »
@LittleNessa, Tady jde vidět, že jsi těch postav moc nehrála. A když už je řeč o daggerovi, že ti to moc nefunguje.
@ LittleNessa « čtv 5:22 pm »
Dobře i hloupý názor je názor :-D promiň, ale tohle je mimo ... mohla bych říkat to samé o daggerech co jsou vidět na par sekund, než dají ranec dmg s full utokama atp... uplně mimo :))) a nejsem zdaleka jediná komu mentál bere takové pecky do obran.. ty irelevantní .. :D
@ Relly « čtv 5:20 pm »
@LittleNessa,  Co to mění? To, že tobě to dá 30k je absolutně irelevantní věc. Ten heal je prostě primitivní oproti ostatním postavám. Já nechápu, že tento fakt nedokážeš příjmout.
@ LittleNessa « čtv 5:19 pm »
Tomuhle se musím smát :-))) co jsi vyplodil nyní ... Tak zvláštní, že v té válce ostatní chary podle tebe nemají dmg ? :-D Proč dostávám tedy od wara 30k prurazem klidně do 60 war 60 zbraně ? ... bože ... :D
@ Relly « čtv 5:17 pm »
@Fogru,  No dobrý, ale teď zkus tyhle obrany dát na fyzickou postavu - mentál, dagger, aurák, klidně i wp. A aby tam každý hrál jeden char je nesmysl. Netvrdím, že s tím taky nejde zahrát, ale ten průběh a pravděpodobně i výsledek bude dost rozdílný. Je jasné, že s bezrukým healem se ty střední dají hrát pomalu bez věcí. Upřímně když jsem byl minulý týden heala sám, tak mi bylo zle z toho dmg, co to má a zároveň je to ještě dálkové. A to se člověk nemusí ani vyloženě snažit.

Who is chatting

offline Compucion 
offline Mionix 
offline Nebiros 
offline Pajjuska 
offline TomasFoxx 
offline Tomori