Příspěvek
od Anderson » ned 23. zář 2018 14:05:39
Ja osobne súhlasím s pôvodným návrhom, že by bolo možné odovzdať 3x predmety u biologa a 4x karmu naraz. áno jasné, je to viacmenej uľahčenie, pre ľudí, ktorí odovzdávajú max raz za deň, tak by im to napomohlo veľmi, ale na druhú stranu, už dávno to nie je také, že ten biológ je to, čo tvorí priepasť medzi nováčikom a hráčom čo tu hrá roky. Ten biológ je totiž viacmenej taký úplne najnižší základ, ktorý hráč musí mať aby mohol čo i len vôbec si zmyslieť na niečo také ako PvP, čo sa týka tej karmy, tam možno by to ani nebolo treba, ale myslím si že u toho biológa by to bolo veľmi veľké + a ľudia, ktorých jediný argument je ten, že oni dokázali dokončiť biológa bez toho, aby bolo nejaké takéto uľahčenie, tak to ani neberiem do úvahy, pretože potom ja môžem povedať, že zrušte haegeron, enta, cido, swamp, pretože sú tu ľudia, ktorí dokázali naexpiť (vtedy ešte maximálny lvl) v rokli, tak prečo by ostatní mali možnosť to naexpiť rýchlejšie? Tento argument ani argument nie je, pretože každá novinka je niečo, čo hráči predtým nemali, od toho sa to nazýva novinka. Ako som povedal, minimálne za toho biológa by som bol určite pro (a áno, sám som pár krát biológa dokončil bez toho a aj tak som pro).
ende