Ninja do zaniklé
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- malamira
- Lv.7

- Dal poděkování: 25 poděkování
- Dostal poděkování: 11 poděkování
Ninja do zaniklé
Zdravím, když bych si chtěl teoreticky udělat ninju do zaniklé na bose (lvl 80) co ideálně zvolit za talíky ? Schop schop příšera nebo prům prům příšera, a jak je to s bonusem 75/10 ? funguje v proměně nebo ne?

![]() |
Bjarni | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
549 | 6 | 13 | 17 | P |
-
disaster1591
- Lv.21

- Dal poděkování: 59 poděkování
- Dostal poděkování: 70 poděkování
Re: Ninja do zaniklé
S ninjou to bude sranda,dobry napad
75/10 pokial viem v premene nefunguje tam treba 10/8sila ale nvm skorej by som isiel s dykami bez premeny, a taliky,pocitam ze budes aj dost kuzlit pokial to neni archer, tak 1xprum+2xprisera prisera funguje na sek tak aj na kuzlo
- Seamus
- Lv.8

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 32 poděkování
V tomto ti poradím, mal som 80tku a bola to topka do zaniklej. Dýky lv 70, talíky prum,prum,priš, full 75/10 a najlepšie ak natočíš 100neu / 100dabel. Dagger dokáže naelikovany hodiť 200k na flus + 20k dávaš na seky čiže boss je hneď dole. Samozreme zb/ prevzít zb je výhodou ale keď máš dmg ako som písal, tak nemáš problémy zabiť žiadného bossa. Píšem to z vlastnej skúsenosti, dokonca i teraz mam lv 70 nato a ide to dole jak nič. Každopádne nevol chakrami, sú na nič keď chceš spellovať aj sekať, čiže dýky lv 70 najlepšia možnost.
- malamira
- Lv.7

- Seamus
- Lv.8

No jasné že áno, tie čo majú v základe príšery. čiže 53% dokážeš mať na príšery len z dýk
- malamira
- Lv.7

Jo tydle dýky, děkuji moc, tím že je neni skoro vidět o nich nemám ani tucha že jsou, teď jsem projel předměty na stránkách a už vím co myslíš

![]() |
Bjarni | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
549 | 6 | 13 | 17 | P |
- Seamus
- Lv.8

Keď ich nájdeš tak do 500kk, pri tom ľudia nevedia aký potencionál tie dýky majú
- malamira
- Lv.7

Už jsem jedny dropl v zaniklé, vyšla mi druhá příšera +6 takže šutr tam je, ještě natočit 75/10
v pvm mám 20 neu 10 dábel +nic použitelného a hodil jsem je na +9
druhé možná časem, teď potřebuju sehnat kapitál na dotočení výbavy - někde nahnat stun a musim koupit helmu a boty
![]() |
Bjarni | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
549 | 6 | 13 | 17 | P |
- Seamus
- Lv.8

Ešte by som určite volil účes prišery,neu,dabel,hodnota utoku, magicka hodnota utoku. Prečo MHU? Lebo flusanecmalamira píše: ↑čtv 27. pro 2018 11:22:59 Už jsem jedny dropl v zaniklé, vyšla mi druhá příšera +6 takže šutr tam je, ještě natočit 75/10v pvm mám 20 neu 10 dábel +nic použitelného a hodil jsem je na +9
druhé možná časem, teď potřebuju sehnat kapitál na dotočení výbavy - někde nahnat stun a musim koupit helmu a boty
Keď chceš docieliť krásny dmg tak útok v skupine s buffkou, eliky, ryby, účes, bio výhodou. Nedavaj prunik ale návrat.
Osobne som šperky manželství a heal neriešil lebo toho bossa sundáš jak nič aj tak
Každopádne ak chceš poradiť, píš mi tu
PS: v téme obchody mám nejakú helmu aj boty, ktoré by sa ti možno zišli.
- malamira
- Lv.7

Tak výbava je jakž takž komplet, je co zlepšovat, na to že jsem to sešil horkou jehlou celkem dobrý výsledky s tímto
Helma 400 kk, Boty 1,5kkk, Brnění 150kk, Štít - vyhrabán ve skladu a přetočen (kupován kdysi dávno asi za 1,4kkk) náušnice, náramek, náhrdlo - sklad a dotočeny pwm bonusy, Siamský nůž - vlastní výroba, z +8 na +9 1x rup jinak ok, vyšla mi pátá příšera, čtvrtej průnik a první návrat + točeny bony
jinak účes na příšery, ďábly a Hodnotu útoku + trofej, byl jsem s tim chvilku v zaniklé a většinu bosů lvl 70 dávám v pohodě
děkuji všem za pomoc, ninja na sekání je opravdu zábavný 
Spoiler:
![]() |
Bjarni | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
549 | 6 | 13 | 17 | P |