Perfektní PVP na daggera

Prostor k diskuzi o obratných ninja bojovnících, kteří dovedou hbitě zacházet s dýkami i lukem.
TomasFoxx
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 358 poděkování
Dostal poděkování: 648 poděkování

Re: Perfektní PVP na daggera

Příspěvek od TomasFoxx » úte 08. led 2019 19:11:00

JoMay píše: úte 08. led 2019 19:00:22
LordGabriel píše: úte 08. led 2019 18:32:43 No, určite by som volil Bronzové fénické btoy 4x15 a ZB pre odvrátit, ritířský štít skrz prúniky, a dračí náhrdeník pre obnovu MB :omg: riešiš tu totálne zbytočné veci... niektoré veci na hre ani nie sú natočené :D ale ty by si ich chcel mať v pvp... A ten strieborný náramok je nanič, otvor prievodcu a popozeraj ktorý by mohol byť užitočnejší v tom tvojom "ultra top mega giga PVP"
Jelikož si myslíš, že řeším něco co nikdy nebude, tak je zbytečné odepisovat ne ? Tohle je jen Teoretická část, to že jí někdo převede do praxe a nebude mít 100% účinnost podle výpočtů, je jasné, ale i přiblížení je dobré. A pokud dobře vidím tak jsem na fórum a chci se něco dozvědět a k tomu fórum slouží, to že se někdo na to nezeptal nemůžu.
Jen se ptám na nejlepší kombinaci co může existovat. Na tom není nic špatného. Stačí napsat: Jak jsi to napsal tak je to OK a to mi stačí :)
Tvl tak jasně že nejlepší kombinace jsou všechny Pvp bonusy na max ne? :think:

Uděleno varování za vulgarity. /Damasen
Obrázek

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 335 poděkování
Dostal poděkování: 310 poděkování

Příspěvek od MostEVILEK » úte 08. led 2019 19:24:58

TomasFoxx píše: úte 08. led 2019 19:11:00
LordGabriel píše: úte 08. led 2019 18:32:43 No, určite by som volil Bronzové fénické btoy 4x15 a ZB pre odvrátit, ritířský štít skrz prúniky, a dračí náhrdeník pre obnovu MB :omg: riešiš tu totálne zbytočné veci... niektoré veci na hre ani nie sú natočené :D ale ty by si ich chcel mať v pvp... A ten strieborný náramok je nanič, otvor prievodcu a popozeraj ktorý by mohol byť užitočnejší v tom tvojom "ultra top mega giga PVP"
Jelikož si myslíš, že řeším něco co nikdy nebude, tak je zbytečné odepisovat ne ? Tohle je jen Teoretická část, to že jí někdo převede do praxe a nebude mít 100% účinnost podle výpočtů, je jasné, ale i přiblížení je dobré. A pokud dobře vidím tak jsem na fórum a chci se něco dozvědět a k tomu fórum slouží, to že se někdo na to nezeptal nemůžu.
Jen se ptám na nejlepší kombinaci co může existovat. Na tom není nic špatného. Stačí napsat: Jak jsi to napsal tak je to OK a to mi stačí :)
Hlavně zvony a vějíře viď foxi xd ty jsou nejlepší.
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

LordGabriel
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 127 poděkování

Příspěvek od LordGabriel » úte 08. led 2019 20:14:22

MostEVILEK píše: úte 08. led 2019 19:24:58

Tak akože bude to solídny škrt cez rozpočet až nejaký špekulant urobí šamana na prúniky :sheriff:
ObrázekrhetetopXObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
LosReyes
150
zruško
:heart:
P
P
P

Creatiwe
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 180 poděkování
Dostal poděkování: 72 poděkování

Příspěvek od Creatiwe » úte 08. led 2019 20:27:56

LordGabriel píše: úte 08. led 2019 20:14:22
MostEVILEK píše: úte 08. led 2019 19:24:58

Tak akože bude to solídny škrt cez rozpočet až nejaký špekulant urobí šamana na prúniky :sheriff:
Ajtak šaman so zvonom průnikmi do 0% zvon berie menej než aura s průnikmi do 60meč čiže nebude
GAME OVER
*DARKO*

JoMay
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 9 poděkování

Příspěvek od JoMay » úte 08. led 2019 20:31:17

Položím ti otázku úplně jinak: Jaké předměty by jsi si vybral pro ideální PVP za předpokladu, že každý zvolený předmět by měl ToP bonusy do PVP a maximální danou hodnotu.

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » úte 08. led 2019 20:54:49

Pokud si budeme hrát na roboty, bez vlastních zkušeností, bez vlastního úsudku, bez vlastní touhy něco zkoušet, vymyslet, bez zkušeností takové předměty sehnat, tak pak je toto téma to pravé. Napíšeš z 99% ideální výbavu, ale za A to někdo musí natočit, za B někdo musí prodávat, za C jestli vůbec takové věci dostupné jsou?

Bylo by jednodušší napsat, co konkrétně po ostatních hráčích chceš? Jinak se to tu bude spíše hemžit spamem. :)
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

JoMay
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 9 poděkování

Příspěvek od JoMay » úte 08. led 2019 22:21:28

Cepino píše: úte 08. led 2019 20:54:49 Pokud si budeme hrát na roboty, bez vlastních zkušeností, bez vlastního úsudku, bez vlastní touhy něco zkoušet, vymyslet, bez zkušeností takové předměty sehnat, tak pak je toto téma to pravé. Napíšeš z 99% ideální výbavu, ale za A to někdo musí natočit, za B někdo musí prodávat, za C jestli vůbec takové věci dostupné jsou?

Bylo by jednodušší napsat, co konkrétně po ostatních hráčích chceš? Jinak se to tu bude spíše hemžit spamem. :)
Máš To v prvním textu ... Velké červené písmo + vyjádření k tomu co píšu, jestli je ta kombinace správná a je to TEORETICKÉ. Nic víc nechci. Nezajímá mě jestli to někdo prodává nebo jestli jsou.

Kurinozka
Lv.10
Lv.10
Dal poděkování: 122 poděkování
Dostal poděkování: 50 poděkování

Příspěvek od Kurinozka » úte 08. led 2019 23:02:26

Prakticky sis na vše odpověděl sám, nicméně bych volil tvrzený štít (nejlépe +10odvr. 10lidi + síla), boty nejlépe hněvky a jedny horší extazky (př. 2x schop+hu 3x15).. ve válce nosit hněvky a podle potřeby prohazovat. Když do tebe půjde někdo šípem automaticky přehodit na extazky, jinak primárně hněvky.

🔥
ObrázekRuslanekObrázekObrázekObrázekObrázek
🔥 Healer 🔥Jinno160P (Obrana)Full

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 335 poděkování
Dostal poděkování: 310 poděkování

Příspěvek od MostEVILEK » úte 08. led 2019 23:42:30

Co se týče rozdělení z ENTU tak bych to nechal tak jak to máš napsané. Proč ? Surové chodí furt ať si každej říká co chce ale pokud nemáš yangy tak BM je nejlepší volba na pvp kvůli temné. Šamanů chodí taky dost,je to v podstatě nejlepší na utok( healeři ) a co se týče posledních 2 rozložení war / ninja je to asi jedno. I když je pravda že v poslední době se ujal ,,trend" chodit a průnikovat. Otazka je kdy příjde změna a zase se něco upraví. Nicméně když dáš prvního suru tak nic neskazíš.
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

disaster1591
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 59 poděkování
Dostal poděkování: 70 poděkování

Příspěvek od disaster1591 » úte 08. led 2019 23:44:15

Hm kazdy si predstavuje pod pojmom top vybava nieco ine. Do valky je to jasne co najviav obran,utoku,kritiku popripade spravit aj jeden cisto prumkovy na sekanie,ale keby chces ozaj top vybavu tak 4xset na kazdy char tj. 80/80 utok obrana a budes najlepsi, v istom slova zmysel :D

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí
@ reeenda « stř 4:46 pm »
245/361
@ reeenda « stř 4:29 pm »
Země obrů, kousek od vstupu
@ Mionix « stř 4:27 pm »
@marexanax,  mohu vědět, kde na jaké mapě?
@ reeenda « stř 4:15 pm »
Když konečně najdu čtyřlístek, tak mi nejde zvednou :( a to už je třetí
@ Suko201 « stř 12:07 pm »
marexanax píše: Nejde spawnovat meteory těžké ani bažiny, pravděpodobně žádné
lol, jak se tohle může stát, to mi je opravdu záhadou.
@ marexanax « stř 9:40 am »
Nejde spawnovat meteory těžké ani bažiny, pravděpodobně žádné
@ Vydesenej « stř 7:22 am »
Z technických důvodů bude provedena údržba v čase od 7:30 do 8:00 :D a hra už nejede v 7:00 AU
@ TomasFoxx « úte 11:21 pm »
@Mionix,  jojo ona už mi psala, že po nějaky době pak zmizel, ale nevěděl jsem jestli jsi to byl ty, nebo samo :D každopádně ten ticket tam asi furt je, kdybyste ji chtěli dát náhradu 3:)
@ Mionix « úte 5:28 pm »
@TomasFoxx,  tak že, je to systémem ošetřené, nebudu psát jak, ale nedostupný zmizí sám.
@ qSTRoNgMANp « úte 12:53 pm »
Na to, že Vás tam je 5 a pů, tak se chováte, jak korporát o 500 zaměstnancích. :D
@ Mionix « pon 7:12 pm »
@TomasFoxx,  Je tu zásadní problém. Netuším, co by to udělalo, také se může stát, že se další již nebude spawnovat. A pokud mi to GA nepovolí, tak nemohu.
@ TomasFoxx « ned 10:06 pm »
@Mionix,  mohl bys prosim ticket 94300? jde jen o bugnuty ctyrlistek, tak at muzem hledat dal
@ Mionix « sob 5:34 pm »
Tak že pro info, ti co mi poslali do SZ jméno postavy, tak je quest údajně opraven a můžete jít za Handu UP
@ Mionix « sob 4:59 pm »
Prosím do SZ o dodání jmen postav, kde vám nejde nový věneček. Saggi nahradí.
@ Borda91 « sob 2:11 pm »
Už má někdo ten suvenýr? :D
@ cleo « sob 1:14 pm »
@Nonepovideeej,  ono to prý nejde ani těm co ho ještě nedělali
@ Nonepovideeej « sob 11:47 am »
Pravděpodobně to nejde nám, kteří měli rozdělaný úkol v Dongji, ostatním to šlo, tak nevím..
@ cleo « sob 10:52 am »
@Mionix,  těm co díky předčasnému ukončení eventu se při pokusu o port do dongji rozklikl věneček (a dostali vip) nejde udělat nový, koukněte na to prosím
@ Nonepovideeej « sob 10:46 am »
Mám Smetánku, Sam-zi, Rododendron, Kakikvět, Šeřík a Broskvový květ a nic no, tak nevím :/
@ MrDzenda « sob 10:40 am »
Mě už vyrábí věneček. Odevzdáváš správné? (Houby Tue, Kořen Gango, Datle, "Bodlák" nebere)
@ Nonepovideeej « sob 10:05 am »
Bylinky nejdou stále odevzdat :( Alespoň mně teda..
@ TomasFoxx « sob 9:42 am »
Vydesenej píše: Hlavně už nevypínat :D kdo furt má zapínat ty stánky
:D
@ MrDzenda « sob 9:40 am »
Údržba?
@ Nonepovideeej « sob 9:22 am »
Jak ho můžu znovu vyrobit, prosím? Bylinky mi to dává ty na výrobu elíků
@ Vydesenej « sob 9:00 am »
Hlavně už nevypínat :D kdo furt má zapínat ty stánky
@ libast « sob 8:41 am »
a co ted když sem už přišel o věneček
@ VOJTTANOOO « sob 8:22 am »