Umíš si to představit a dáš ano ?disaster1591 píše: ↑sob 16. úno 2019 9:34:46 Aj ked keri nechodim davam ano lebo navrh sa mi zda zmysluplny resp. viem si predstavit ake to je otravne![]()

Umíš si to představit a dáš ano ?disaster1591 píše: ↑sob 16. úno 2019 9:34:46 Aj ked keri nechodim davam ano lebo navrh sa mi zda zmysluplny resp. viem si predstavit ake to je otravne![]()
![]() | qSTRoNgMANp | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
300k+ min Gen 2 109 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | P | P Y/O | G2 | 2 |
![]() | oSoSo | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
3,7k+ min 145 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | G2 |
Chápu, že život je změna.
Jako promin, ale frázi "život je změna" nemůžeš vztahovat ke všemu, to je totální blbost. Aspon kdyby dali nějáký důvod ke změně. Ale nechápu proč zabíjet mapu, která už je tak poloprázdná, já od té doby jsem nebyl kerindor a ani nepůjdu, radši si zajdu do swampu a potom nakoupím střepy jestli budu potřebovat na kování nebo kosti do válek atd atd. Káždý normální člověk se selským rozumem si dá dohromady čísla a dojde k závěru, že když půjde na 2hodiny do swampu tak vydělá víc než kdyby šel do keri. Musíš se tam plahočit, drop je náhodný, vyměnovaní případně prodej zabere nemálo času. Tak mi řekni k čemu to je, lidi to přestane bavit chodit neustále swamp a přestanou hrát, což je můj případ rozprodal jsem věci do keri a udělal si malé pvpcko, protože mě to přestalo bavit.
jako promiň, ale koupit si VIP není dneska problém... a já to, že je změna život beru i z reálu, taky, když majitel něco změní nemůžu mu říct, že je hlupák, že po staru to bylo lepší - i kdyby tisíckrát bylo... je to jeho právo to změnit, zde majitel došel k tomu, že udělá rychlejší výměnu za prachy... máš prostě dvě možnosti - buď si koupit VIP - odklikávat rychle, nebo klikat pomalu a nebo prodat výbavu a jít na jinou mapu - je to prostě jen a jen můj názor...ICEwallowCOME píše: ↑ned 17. úno 2019 0:14:21Jako promin, ale frázi "život je změna" nemůžeš vztahovat ke všemu, to je totální blbost. Aspon kdyby dali nějáký důvod ke změně. Ale nechápu proč zabíjet mapu, která už je tak poloprázdná, já od té doby jsem nebyl kerindor a ani nepůjdu, radši si zajdu do swampu a potom nakoupím střepy jestli budu potřebovat na kování nebo kosti do válek atd atd. Káždý normální člověk se selským rozumem si dá dohromady čísla a dojde k závěru, že když půjde na 2hodiny do swampu tak vydělá víc než kdyby šel do keri. Musíš se tam plahočit, drop je náhodný, vyměnovaní případně prodej zabere nemálo času. Tak mi řekni k čemu to je, lidi to přestane bavit chodit neustále swamp a přestanou hrát, což je můj případ rozprodal jsem věci do keri a udělal si malé pvpcko, protože mě to přestalo bavit.
cleo píše: ↑ned 17. úno 2019 11:50:25jako promiň, ale koupit si VIP není dneska problém... a já to, že je změna život beru i z reálu, taky, když majitel něco změní nemůžu mu říct, že je hlupák, že po staru to bylo lepší - i kdyby tisíckrát bylo... je to jeho právo to změnit, zde majitel došel k tomu, že udělá rychlejší výměnu za prachy... máš prostě dvě možnosti - buď si koupit VIP - odklikávat rychle, nebo klikat pomalu a nebo prodat výbavu a jít na jinou mapu - je to prostě jen a jen můj názor...ICEwallowCOME píše: ↑ned 17. úno 2019 0:14:21Jako promin, ale frázi "život je změna" nemůžeš vztahovat ke všemu, to je totální blbost. Aspon kdyby dali nějáký důvod ke změně. Ale nechápu proč zabíjet mapu, která už je tak poloprázdná, já od té doby jsem nebyl kerindor a ani nepůjdu, radši si zajdu do swampu a potom nakoupím střepy jestli budu potřebovat na kování nebo kosti do válek atd atd. Káždý normální člověk se selským rozumem si dá dohromady čísla a dojde k závěru, že když půjde na 2hodiny do swampu tak vydělá víc než kdyby šel do keri. Musíš se tam plahočit, drop je náhodný, vyměnovaní případně prodej zabere nemálo času. Tak mi řekni k čemu to je, lidi to přestane bavit chodit neustále swamp a přestanou hrát, což je můj případ rozprodal jsem věci do keri a udělal si malé pvpcko, protože mě to přestalo bavit.
PS do keri chodím a úlomky měním... ale na rozdíl od tebe jsem nelenila a koupila VIP
Aha, takže když ti majitel strhne plat na polovinu a neřekne ti proč, tak držíš pec a makáš dál jo? Takhle bych mohl pokračovat dál, tohle je hra a jestli to přirovnáváš k normální práci, tak nevím co si o tobě mám myslet. Ekura jede tím stylem, že se snaží udržet stávající hráče, protože už dávno nemá nováčkům co nabídnout, kdo by ti šel hrát server, kde ti bude trvat udělat biologa a další takové věci přes rok dva? To asi nikdo. A jestli to chceš furt vztahovat k tomu "reálu", tak potom nevím co máš za práci nebo jestli vůbec pracuješ, ale pokud ti něco zaměstnavatel změní a to k horšímu, tak se mi nikdy nestalo, že by někdo držel ústa a krok, vždycky to skončilo tím, že se to vrátilo zpět do starého nebo prostě dali výpověď.cleo píše: ↑ned 17. úno 2019 11:50:25jako promiň, ale koupit si VIP není dneska problém... a já to, že je změna život beru i z reálu, taky, když majitel něco změní nemůžu mu říct, že je hlupák, že po staru to bylo lepší - i kdyby tisíckrát bylo... je to jeho právo to změnit, zde majitel došel k tomu, že udělá rychlejší výměnu za prachy... máš prostě dvě možnosti - buď si koupit VIP - odklikávat rychle, nebo klikat pomalu a nebo prodat výbavu a jít na jinou mapu - je to prostě jen a jen můj názor...ICEwallowCOME píše: ↑ned 17. úno 2019 0:14:21Jako promin, ale frázi "život je změna" nemůžeš vztahovat ke všemu, to je totální blbost. Aspon kdyby dali nějáký důvod ke změně. Ale nechápu proč zabíjet mapu, která už je tak poloprázdná, já od té doby jsem nebyl kerindor a ani nepůjdu, radši si zajdu do swampu a potom nakoupím střepy jestli budu potřebovat na kování nebo kosti do válek atd atd. Káždý normální člověk se selským rozumem si dá dohromady čísla a dojde k závěru, že když půjde na 2hodiny do swampu tak vydělá víc než kdyby šel do keri. Musíš se tam plahočit, drop je náhodný, vyměnovaní případně prodej zabere nemálo času. Tak mi řekni k čemu to je, lidi to přestane bavit chodit neustále swamp a přestanou hrát, což je můj případ rozprodal jsem věci do keri a udělal si malé pvpcko, protože mě to přestalo bavit.
PS do keri chodím a úlomky měním... ale na rozdíl od tebe jsem nelenila a koupila VIP