Po niekoľkomesačnej odmlke som sa vrátil k hraniu a chcem zhodnotiť zmenené herbarenie.
Hral som ešte aj vtedy, keď vlastne k tomu prekopaniu herbarenia prišla, avšak ma strašne mrzí, že sa to odvtedy absolútne NEZMENILO.
Na svojej hlavnej postave mám herbarenie na úrovni 15. K hre som sa vrátil cca týždeň a pol dozadu.. čo sa týka herbarenia, snažím sa cca 7-8x denne zasadiť, viac sa mi jednoducho vážne nedá, avšak čo ma na tom mrzí, že za ten týždeň a pol sa mi podarilo nazbierať necelých 400 bodov.. Ruku na srdce, ak človek 10 dní sadí 7-8x denne a urobí 400 bodov, neviem veru kedy sa dopracujem k Mku, nie to ešte ku Gčku a o Pčku sa mi asi môže len zdať..
Pokiaľ sa dobre pamätám tá zmena mala viesť ku vyváženiu a zmenšeniu priepasti medzi začiatočníkom a Pčkarom..Zatiaľ mám ale taký pocit, že sa tá priepasť len prehĺbila. Neviem, či sa tím ešte zapodieva tým herbarkom, avšak moje dojmy sú také, že spravili random úpravu, ktorá mala riešiť určitý problém, ktorý sa ale nevyriešil, kývli rukou a povedali si "šak si zvyknú". Nechcem aby to znelo ako team insult, bohužiaľ takto to na mňa pôsobí.
Bol by som rád ak by aj ostatní hráči písali svoje dojmy, možno to je len u mňa a mám neskutočnú smolu, ale ak to nie je len u mňa bol by som rád ak by sa ozvali aj ostatní.