Asi se pro modré bude muset do swampu no

Čauko.Rogan píše: ↑stř 05. čer 2019 12:39:04 Chcem sa spýtať, či ste niekto od založenia tejto témy spozorovali zmeny v drope yang... Lebo za posledné 4-6 mesiace pozorujem postupné zmenšovanie sa dropu. Môže to byť spôsobené zmenou lvl bmka? (z lvl 136 na 142). Drop mi padol približne o tretinu. S 50% od kráľa som dával 1,2kkk+, teraz 800-900.
Ďakujem za prípadné postrehy![]()
No lebo s viacej % na yang a vyšším dmg dávam menej yang čo mi nedáva veľký zmyselBoro3 píše: ↑stř 05. čer 2019 21:56:37Čauko.Rogan píše: ↑stř 05. čer 2019 12:39:04 Chcem sa spýtať, či ste niekto od založenia tejto témy spozorovali zmeny v drope yang... Lebo za posledné 4-6 mesiace pozorujem postupné zmenšovanie sa dropu. Môže to byť spôsobené zmenou lvl bmka? (z lvl 136 na 142). Drop mi padol približne o tretinu. S 50% od kráľa som dával 1,2kkk+, teraz 800-900.
Mám taký istý pocit ze menej zarobím za hodku s bmkom. Mám síce 150lvl ale ta všimol som si pokles tak o 200kk/1h.
Rogan píše: ↑čtv 06. čer 2019 0:00:12No lebo s viacej % na yang a vyšším dmg dávam menej yang čo mi nedáva veľký zmyselBoro3 píše: ↑stř 05. čer 2019 21:56:37Čauko.Rogan píše: ↑stř 05. čer 2019 12:39:04 Chcem sa spýtať, či ste niekto od založenia tejto témy spozorovali zmeny v drope yang... Lebo za posledné 4-6 mesiace pozorujem postupné zmenšovanie sa dropu. Môže to byť spôsobené zmenou lvl bmka? (z lvl 136 na 142). Drop mi padol približne o tretinu. S 50% od kráľa som dával 1,2kkk+, teraz 800-900.
Mám taký istý pocit ze menej zarobím za hodku s bmkom. Mám síce 150lvl ale ta všimol som si pokles tak o 200kk/1h.+ tie yangy padajú nejako pomenej ... z 10 mobiek padnú 4x a niekedy ani to. A jediná vec čo to mohla (z mojej strany) zhoršiť je lvl postavy, keďže každý chce napredovať(pvm trn a prumka+9)
Príde mi, že tá mapa je pre tých čo nechodia do premeny zabitá. BM-ká tam striedajú majiteľov ako na bežiacom páse, lebo každý po týždni zistí, že za to úsilie čo tam vynaloží, má menší benefit ako by mal vo Swampe. Chápem, že "tých hore" napadlo znížiť drop yang tak, že znížia frekvenciu ich padania, ale každý to tam nemasakruje po stovkách ...
Ja som si už odswampoval svoje rokyReavers píše: ↑čtv 06. čer 2019 2:24:37Rogan píše: ↑čtv 06. čer 2019 0:00:12No lebo s viacej % na yang a vyšším dmg dávam menej yang čo mi nedáva veľký zmysel+ tie yangy padajú nejako pomenej ... z 10 mobiek padnú 4x a niekedy ani to. A jediná vec čo to mohla (z mojej strany) zhoršiť je lvl postavy, keďže každý chce napredovať(pvm trn a prumka+9)
Príde mi, že tá mapa je pre tých čo nechodia do premeny zabitá. BM-ká tam striedajú majiteľov ako na bežiacom páse, lebo každý po týždni zistí, že za to úsilie čo tam vynaloží, má menší benefit ako by mal vo Swampe. Chápem, že "tých hore" napadlo znížiť drop yang tak, že znížia frekvenciu ich padania, ale každý to tam nemasakruje po stovkách ...
Zrovna jsem prodal Bm do entua udelal samana swampika za 20kkk vybavu vydelam 1-1.5 kkk a muzu jit kdy chci a jediny co me to stoji je krev tam jit. Zadny klice, vybava 100kkk +, pozehy eliky atd atd jako v entu a pak I ten vydelek byl ke konci mensi. Bonuzel na to kolik ten ent stoji je ten vydelek fakt neodpovidajici.. mapa je to na exp Ne na vydelek...Jediny co se driv oplatilo za tak drahou vybavu byla asi cido ale to uz taky neplati.. takze realita je ta, ze swamp je uz tak 5 let nejlepsi mapa na vydelek
![]()
![]()