Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zdravím, mám otázku - jak nejefektivněji a zároveň nejmíň namáhavěji zvednout body za manželství (na max. hodnotu)?
Předem děkuji za odpovědi
„Perfekcionismus není o skutečném zlepšování sebe samé. Ve skutečnosti jde jenom o to, získat uznání ostatních. Je to snaha nedělat chyby, což člověku snadno zabrání v tom, aby vyzkoušel něco nového, co ještě neumí nebo co mu nedejbože nejde."
Když dropuješ a máš je u sebe tak den dva a máš to full
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
Zkoušel jsem to mít zapnutý v keri, když jsem dropoval, nevylezlo to snad ani o procento, a to jsem tam byl něco přes hodinu.
Když jsem expil šamanku na bažinách, což trvalo taky cca hodinu, tak to vylezlo tak o 3 %, dělám něco špatně?
„Perfekcionismus není o skutečném zlepšování sebe samé. Ve skutečnosti jde jenom o to, získat uznání ostatních. Je to snaha nedělat chyby, což člověku snadno zabrání v tom, aby vyzkoušel něco nového, co ještě neumí nebo co mu nedejbože nejde."
Koupil jsem jí Kytici, Růži a Čokoládu, ale lásku vlastního buffa si člověk holt nekoupí