chcel by som vedieť aký máte vy momentálny názor na situáciu v pvp sfére. Je to dostatočné? Vyhovuje vám to takto? Chceli by ste zmeny?
Prečo vôbec zakladám túto tému. Osobne sa už pomaly, ale isto blížim k dokončeniu niakej PvP výbavy, čo mi dalo zabrať, ale pre mna - ako pre pvp hrača je priorita mať a využívať tuto výbavu. No lenže aktuálna situácia na serveri mi to niako moc nedovoľuje. Neviem, či som jediný, ktorý nechápe to, že hráčom nie je sprístupnená možnosť navštíviť cudziu ríšu

Ďalšia vec zrušenie cidonie. Odjakživa tu bola svatá, či už sa využívala či nie, ale tá možnosť tu vždy bola. Teraz je z cidonie len čisto pvm mapa, ktorá je taká, aká je, ale o tom potom..Takže naozaj má byť využitie PvP výbavy 3x do týdžna na jednu hodinku? O tomto je bojová hra ? Dosť ma to mrzí.
Preto chcem apelovať na VÁS, na PVP HRÁČOV, ktorý máte aspoň z časti podobný názor, čo keby sme obnovili boje na začiatku metinlandu, ako tomu bývalo za starých čias, ked už všetky dostupné možnosti sú nám znemožnené? Nemusíte cele dni stáť u zahrádky alebo na námesti, postavte sa tam, možte sa ponaťahovať a aspoň sa zabavíte, o nič viac tam nejde.
PS: Ak tu takéto téma už bolo, tak to kľudne zmažte.