Krudan píše: ↑ned 30. čer 2019 11:53:58 Ja nemam problem hrat za ziadnu postavu a nikdy som nemal pretoze proste viem ako funguju. Pre mna je to uplne normalne ale sam si uvedomujem ze tie rozdiely v postavach vyzaduju urcitu davku skillu a treningu. Ze staci spamovat do kola kuzla? Omyl, taky hrac proti mne v zivote nevyhraje duel. Ani raz, jedine zeby bol setak alebo mal velmi silnu utocnu postavu kde by fakt netrebalo mozog ani pouzit. A je tu takych hodne co si myslia ze metin je iba o vybave, nieje.. Tie drobne pohyby pocas boja ktore si myslite ze su uplne irelevantne, z silnych hracov robia skillerov. Aj ked to nieje vidno tak ako na inych hrach. Na priklad wowko, ok tam mas tony spellov ale na koniec aj tak mas 2-3 taktiky ktore pouzivas a opakujes. Koniec.. Strielacky vseliake, ide len o to cvicit ako trafit hlavu a nacvicit reflexy. Tetris, tiez len o tom jak rychlo otocis spravne kocky. Kazda hra, ma zaklad logiky rovnaky.. Ide stale len o to naucit sa ovladat herny mechanizmus. MMORPG hry su hry kde aj slabko moze byt silnejsi vdaka tomu ze ma silnu vybavu. Ale nikdy nie najsilnejsi. Hraci ktory tu su a nieco dokazali chapu co pisem. Mevrik, fox, krasny priklad toho ako sa da naucit hrat, kedysi im to vobec neslo a teraz aj ja co to hrajem roky mam problem sa im dostat niekedy z pod dyk. semipman.. snad jediny mental ktory pochopil jak ta postava funguje tu, NIKDY mi neminul kuzlo za posledne roky co hral.. ci uz v dueli alebo inom boji.. Rumnaris to iste.. ked si da zalezat neminie ani jedno strielanie na draky.. zbytok dracich samanov? ani sa pri nich nezapotim.. to iste humanoid vedel super hrat dracieho.. BM je najlahsia postava.. ale aj tam su veci ktore sa daju dodrbat, na priklad ked hras proti dialkarovy je nutne drzat s nim krok inak duch nedava takmer ziadny dmg lebo vkuse vynechava a celkovy dmg v dueli nedas pomaly ziaden. Vdaka tomu ze toto tu nechape pomaly ziadne BMko, tak som duel s BM neprehral ani nepametam. Nie proti takemu typkovy co to nechapal, ale je tu par BMiek co si dava zalezat a vedia normalne zahrat, nebudem menovat. Lukari na priklad.. nemaju velmi na vyber povedzme si na rovinu proti blizkarom, ked ich chytia neutecu uz ale, ked idu lukari proti dialkovym postavam, je tiez nutne byt uplne blizko aby ten dmg bol maximalizovany.. Kazda postava ma svoje veci a poviete si ze su to drobnosti, niesu.. A cim skusenejsi hrac proti vam hraje tym viac vidno ten rozdiel. Dokonca dnesny auraci maju problem tahat hracov co na to aurak je postava ako stvorena!! Takze znova, ze neviete hrat, neznamena ze tu ten skill, taktiky, nacasovanie a nvm co vsetko netreba.. A najviac si tieto veci nevyzaduje ani dykar, ani mental.. ale WP.. lenze to uz totalne nedokazete pochopit ked tu kazdy hovori jak je WP nanic v pvp.. WP je jedna z naj pvp postav len ju nikto neviete zahrat.
Tot moj nazor, mozte zacat hejtovat, je mi jasne ze vecsina z vas nema paru jak tu funguje pvp ako som uz 100x pisal takze ani sa necudujemTymto aj koncim svoj.. prejav a komentare pretoze vysvetlovat vam ako hrat urcite nemienim..
edit: prave som si zaroven uvedomil ze uz ideme aj dost od temy takze, ospravedlnujem sa za spam, ako som aj pisal, uz sem nebudem pisat, co som chcel som povedal. Prosim drzte sa temy ludkovia bo nam to zablokuju a chcem vidiet kam ta tema bude este viest. Dik
Druhou věcí jsou války, kde ten skill už potřeba je, můžeš i s výbavou o pár set miliard levnější dávat víc CB než lidi, kteří ji mají fakt luxusní, ale zároveň to neumí.
Ale opravdu mi neříkejte, že 1v1 v Metinu je o skillu, protože jestli ano, tak hraje třeba 5 %, a to skutečně mnoho není.