Níže popisuji svůj osobní názor a nikoliv žádná fakta. Zároveň nikoho neurážím a nechci urážet, podrývat ničí autoritu, apod.
Přátelé, nerad vás zklamu, ale to zrušení množství vypěstovaných kytek není změna, kterou by tým chtěl přehodnotit

Změna musí totiž být čistě finančně motivovaná, jiný důvod k ní vymyslet nedokážu.
Tím, že je zisk tak malý, motivuje hra více k zakoupení 2 prémiových políček na sázení. Dále - tím, že je zisk tak malý, ale investice velká (40 zasadím, 60 dostanu, případně 25 - 30 třeba), tak je obrovský risk, pokud vám to uschne. Jinak řečeno, VIP je nutnost. To znamená cca 250SD měsíčně na postavu. Samozřejmě i s tímto vším nemáte šanci uživit třeba 3 postavy, neb elixírů je třeba mnoho a vy nemůžete 20x za den kontrolovat zahrádku. To znamená, že těch zahradníků budete potřebovat více. 250SD dneska na BM odpovídá cca 1kkk yang. To někdo utahne, ale někdo také ne.
Nerozumím tomu. Tohle finanční rozhodnutí bych ještě pochopil, kdyby hra začínala a herbaření takto bylo udělané zpočátku. Jenže pokud hra nechá lidi zmlsat se a pak jim potěšení sebere a řekne "zaplať si", tak se dotyčný akorát naštve a půjde pryč. Tuhle cestu bohužel zvolilo hodně finančních týmů spravujících MMORPG hry a naneštěstí toto skoro vždy vede ke zkáze. Tento krok totiž ultimátně vede ke zvýšení zisků, zároveň ale vede ke snížení počtu hráčů

Velryby budou platit víc, neplatící hráč se na to vykašle, což pro hru vůbec zdravé není. Alespoň si to myslím a můj názor je podpořen zkušeností z velkého množství MMORPG, které jsem v posledních 15 letech hrál
Mnohem víc bych uvítal zavedení nějakého super mounta, za kterého by se muselo platit (něco jako placená drezůra) - zkrátka přidat do hry věci, které jsou/budou výhodou, ale nejsou nutné, a ty zpoplatnit SD nebo nějakým členstvím. Protože ti, co platí, si zaplatí vždycky.
Toť můj názor, doufám, že mě za něj modi nezmasakrují, velmi jsem se snažil neporušit pravidla.