uzavření říší

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno
Sabon
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 11 poděkování
Dostal poděkování: 21 poděkování

uzavření říší

Příspěvek od Sabon » ned 04. srp 2019 19:47:44

Zdravim,

Jako hráč, který hraje Ekuru a metin obecně nějakých 10let, mi přijde naproste "ujeté" nechat uzavřené říše. Od té doby co jsou uzavřené je v modré říší u skladu touhle dobou cca 50lidí, v červené okolo 20 a ve žluté 10. Metin je všeobecně převážně PVP hra a PVM výbavu všichni zakládají, aby se propracovali k té PVP, momentálně jsem měl delší pauzu od Metinu a chtěl bych se na Ekuru vrátit a mám PVM výbavu a rozdělanou PVP, ale když se podívám, od kolika jsou války, tak PVP u mě nemá moc smysl a kvůli PVM se mi to hrát nechce a myslím si, že nejsem jediný, kdo to tak má a proto je Ekura tam, kde se momentálně nachází. Ještě CCA před rokem se taky psalo jak je Ekura na upádku, ale to bylo ve městech okolo 50-70lidí což je o PŮLKU VÍC než je momentálně. Už v jiném tématu jsem narazil, že někdo psal, že ho to obtěžovalo, že ho někdo zabil u skladu..... Já když jsem začínal, tak jsem ty TOP hráče s PVP bral jako vzor a vždycky jsem chtěl být jako oni v té hře a to mě tak nějak táhlo kupředu. Ted si udělám pvp a stejně u skladu SE UŽ moc nebojuje, žádný pořádný cech už na Ekuře není, natož 2, aby se mohla dát nějaká válka a ty války říší prostě nestíhám.

Pokud se podívám na Války říší, tak ještě na konci roku chodilo dohromady +- 120 a ted nějakých 70.

Doufám, že tým půjde trošku na ruku hráčům, co chtějí, protože mi přijde, že se Ekura vydala špatnou cestou a to cestou prosazovat PVM a né PVP a právě kvůli PVP se ta hra hraje.

Doufám, že ještě uvidím nové hráče u skladu, metilandu apod.. Kam se ted podívám, tak jsou to přeážně hráči 110+

Nechci na Ekuru házet špatné světlo, protože mě ta hra baví a na jiný server bych už nešel, ale chtělo by s tím začít opravdu něco dělat.

Děkuji

INParadise
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 40 poděkování
Dostal poděkování: 60 poděkování

Re: uzavření říší

Příspěvek od INParadise » ned 04. srp 2019 19:59:57

Nebreč, máš malé války. Válka je 6x týdně. A rozmezí lvlu je tuším už od 70 až do 160. Máš hafo možností.
Nevím jak ty. Ale to, že zabiju skladníka u skladu to mě nikdy nic nepřidalo. Nevím co by to přidalo tobě že po tom tak dychtivě toužíš.
Jsem rád že máme momentálně ve žluté klid. A kdyby jsi pořádně četl nebo se poptal, tak se možná i dozvíš že je to krok k budoucím novinkám.

Mionix
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 614 poděkování
Dostal poděkování: 674 poděkování

Příspěvek od Mionix » ned 04. srp 2019 20:07:46

Dobrý den,
baví mě, jak někdo přijde po roce nehraní, aniž by si cokoliv zjistil a začne tu vše kritizovat, aniž by měl ponětí, kvůli čemu se první říše uzavřely. Ale nejste první ani poslední.

Pracuje se na velkých změnách, které ovšem nebudou během pár týdnů. Proto si musíte počkat a vydržet.

A mlácení se u skladu, vybíjení skladníků, jak již napsali jiní a je to i můj osobní názor, není to pravé PvP. A krom pondělku jsou tu války říší každý den. :-)

Mionix

disaster1591
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 59 poděkování
Dostal poděkování: 70 poděkování

Příspěvek od disaster1591 » ned 04. srp 2019 20:45:55

Z casti je to tym ze je leto,ludia su radsej vonku ako by sedeli za pc. No a ten zvysok je zabanovany alebo skoncil prave preto ze sa tu tak hromadne banuje, valky od nerfu hub a praporov za moc nestoja, a zvysok skrz cido a uzavreti risi a neochoty tymu nieco na tom zmenit to len cele podtrhava :)

Neves
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 35 poděkování
Dostal poděkování: 17 poděkování

Příspěvek od Neves » ned 04. srp 2019 21:18:58

Mionix píše: ned 04. srp 2019 20:07:46 Dobrý den,
baví mě, jak někdo přijde po roce nehraní, aniž by si cokoliv zjistil a začne tu vše kritizovat, aniž by měl ponětí, kvůli čemu se první říše uzavřely. Ale nejste první ani poslední.

Pracuje se na velkých změnách, které ovšem nebudou během pár týdnů. Proto si musíte počkat a vydržet.

A mlácení se u skladu, vybíjení skladníků, jak již napsali jiní a je to i můj osobní názor, není to pravé PvP. A krom pondělku jsou tu války říší každý den. :-)

Mionix
A načo sú tie ríše uzamknuté už pol roka keď sa na tých "velkých zmenách" pracuje? to nestačilo ich zamknúť pár dní vopred? jedine že by nám tu niekto klamal ;)
mionix.jpg

schvarz
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 124 poděkování
Dostal poděkování: 388 poděkování

Příspěvek od schvarz » ned 04. srp 2019 21:35:51

Ač jsem rád, že se připravují změny, tak nesouhlasím s důvodem, proč někteří lidé píší větu "máš 6 válek týdně". Šest válek týdně vyžaduje 3 nabušené postavy. S jednou mám maximálně 3 války týdně, se dvěma 5 a se třemi 6.

Jen jedna PvP postava, se kterou člověk nebude úplně neužitečný, vyjde na ohromné peníze. A investovat tolik času a peněz kvůli něčemu, co je jen 3x do týdně na hodinku? Tzn nemůžu si vybrat, kdy budu danou věc chtít hrát?
A potom ty velký peníze investovat ještě dvakrát, abych měl možnost zvýšit počet příležitostí ke hraní z 3 na 6... :? :?

To je jen věc, kterou bych chtěl vypíchnout, protože mi tvrzení "Přes týden se koná 6 válek" přijde směšné, neb na válku průměrný hráč nedosáhne a nemá motivaci se na ni sápat.

Krudan
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 88 poděkování
Dostal poděkování: 71 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krudan » ned 04. srp 2019 21:39:15

Tak ma napadlo team, suhlasim s uzavierkov prvych miest samozrejme. Ale, preco neotvorime druhe? Hraci co budu chciet bojovat si tam pockaju.. :) A druhe mesta aj tak nikdy neboli nejak extra vyuzite, max na odovzdavanie ulomkov a misie, dajme samozrejme hracom postih aby nemohli behat na konoch a domaci mohli, tym padom ziadne zdrhacky nebudu a aj male lvly budu vediet zdrhnut.. kto nebude chciet bojovat bude mat klud :) fakt nam to pvp chyba, prve mesta nech ostanu ake su, ale tie druhe aspon by sa otvorit mohli no..
Krudan / Akiel

Leader of NeverRun

Kaenos
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 78 poděkování
Dostal poděkování: 152 poděkování

Příspěvek od Kaenos » ned 04. srp 2019 21:42:39

Určitě, by si tým nedovolil tu něco tvrdit jen tak pro nic za nic. Pracuje se na mnoho věcech, bohužel nemůžeme ani naznačit co se chystá. Stejně jako ostatní si budeme muset počkat, až vše bude hotové a připravené na přidání do hry.

Téma se :lock:
[GM]Kaenos
Ekura tým
Členem týmu od 14.2.2019 do 8.6.2020

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Vydesenej « ned 3:24 pm »
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
@ Makarov « ned 2:57 pm »
Bisky píše: Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
yoyopinx nejsem ale odměnu bych si klidně za něj přebral :-))))
@ Bisky « ned 2:06 pm »
Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
@ TomasFoxx « ned 8:41 am »
a kazuro
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:

Who is chatting

offline Aliett 
offline DarkB 
offline Mionix 
offline marexanax