![]() |
Bjarni | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
549 | 6 | 13 | 17 | P |
Game booster mi pomože, aj ked mám integrovanu grafiku alebo to pomaha len ak máte tam tie Nvidie?DragonMaiden píše: ↑ned 29. pro 2019 1:32:46 Ahoj, ja moc tomu ako funguje metin ani parametrom PC zostavy nerozumiem, preto napíšem teda len to čo mne radil jeden chalan z hry. Mal rovnaký problém ako ty a napísal že mu táto "vychytávka" pomohla... Ak máte na to odlišný názor tak vás poprosím #Nohatenemám to odtestované a sama som nikdy vo swampe nebola.
Ževraj na lagy vo swampe pomáha "Smart Gamebooster v4.1.0.3079" (ak to skopíruješ do google tak na teba vyskočí hned download link). Písal, že bez neho už metin ani nezapína vraj to je neporovnateľný rozdiel. Neviem čo je na tom pravdy ale myslím si že za pokus nič nedáš. Vypýtala som ti aj screeny od neho ako to asi vyzerá v rozhraní.
Zázraky to asi nespraví ale dúfam že to aspoň trošičku pomôže
Gameboosterpreforum.jpg
Gameboosterpreforum1.jpg
Gameboosterpreforum3.jpg
Ahoj, neviem či tento konkretne funguje na integrovanú.. hľadala som to na google ale moc tam toho nie je. V FAQ maju asi 2 otázky a reddit tiež ničLejno píše: ↑ned 29. pro 2019 11:01:06Game booster mi pomože, aj ked mám integrovanu grafiku alebo to pomaha len ak máte tam tie Nvidie?DragonMaiden píše: ↑ned 29. pro 2019 1:32:46 Ahoj, ja moc tomu ako funguje metin ani parametrom PC zostavy nerozumiem, preto napíšem teda len to čo mne radil jeden chalan z hry. Mal rovnaký problém ako ty a napísal že mu táto "vychytávka" pomohla... Ak máte na to odlišný názor tak vás poprosím #Nohatenemám to odtestované a sama som nikdy vo swampe nebola.
Ževraj na lagy vo swampe pomáha "Smart Gamebooster v4.1.0.3079" (ak to skopíruješ do google tak na teba vyskočí hned download link). Písal, že bez neho už metin ani nezapína vraj to je neporovnateľný rozdiel. Neviem čo je na tom pravdy ale myslím si že za pokus nič nedáš. Vypýtala som ti aj screeny od neho ako to asi vyzerá v rozhraní.
Zázraky to asi nespraví ale dúfam že to aspoň trošičku pomôže
Gameboosterpreforum.jpg
Gameboosterpreforum1.jpg
Gameboosterpreforum3.jpg
![]() |
Bjarni | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
549 | 6 | 13 | 17 | P |
Potwora píše: ↑sob 28. pro 2019 23:45:59schvarz píše: ↑sob 28. pro 2019 23:09:24 Máš duální grafickou kartu. Nerad tě zklamu, ale tvoje NVIDIA není hrou využívána ani na jedno %. Metin je hloupá hra a umí využívat pouze integrovanou grafickou kartu. Můžeš si to snadno otestovat - zapni si správce úloh, když máš zaplou ekuru a ve sloupečku GPU uvidíš 0% u ekury.![]()