Zdravím

Návrh #1 - Vkladanie vecí do skladu:
vocogou - Pri vkladaní vecí do skladu za pomoci klávesy CTRL a klikania na danú vec všetko hádže na prvú stránku skladu. Bol by som za to, aby to pri tejto možnosti hádzalo vždy na tú stránku skladu, ktorá je práve otvorená.
Návrh #2 - Kupovanie vecí
vocogou - Veľmi podobný princíp ako pri návrhu číslo 1. Tzn., že pri nakupovaní napríklad elíkov od obchodnice, ich bude hádzať na tú stranu inventára, ktorá je práve otvorená nie automaticky na prvú.
Návrh #3 - Nastavenie Launcheru
vocogou - Možno zbytočný návrh, možno nie. Prijal by som, aby sa v nastavení launcheru dalo nastaviť, či chceme mať kameru oddialenú alebo priblíženú. Áno, zaberie to pár sekund, ale robiť to xy krát denne na xy postavách je otravné.
Návrh #4 - Toulec na elíky
vocogou - Rovnký princíp ako na šípy urobiť na elíky - forma dropu/vylepšovania/kúpy nechám na Vás, poprípade na návrhoch.
Návrh #5 - Lišta skillov
vocogou - Spodná lišta nám ponúka na výber 4 druhy možností no reálne sa využívajú iba 2. Preto navrhujem, lištu číslo 3 a lištu číslo 4 "locknúť" a hráč si tam može zostaviť lubovolné rozloženie a skilly poprípade iné veci sa na lištách 3 a 4 môžu "kopírovať" . Tzn. ak mám v lište 1 Kuzlo lečka a dám ju do lišty 3 alebo 4 tak mi nezmizne z lišty 1 a naopak. Takto by sa dalo vytvoriť viac variant a hráč by si vybral podľa situácie, ktoré rozloženie aktuálne využije (ent,cido,válka,....) . Je tu však potreba pridať jedna vec a to, skonkretizovať lištu, ktorá sa zobrazí po sltačení ALT. Momentálne je to vždy tá dalšia, ale ak ja si dám na lištu číslo 4 cidonku a stlačím ALT, tak mi hodí lištu čislo 1 a nie lištu 2
Jen upozorním, ne vše z naší strany mělo podporu, proto byla část odmazána, zůstalo 5 bodů, ale jelikož je to návrh jeden na více bodů, tak jsem udělal 2x klikátko pro každý jednotlivý bod. Kdo je pro něj, tak daný bod zahlasuje, kdo proti, dá NE. Prosím dopředu, vyvarujte se případnému spamu. Budeme pečlivě kontrolovat a schvalovat opravdu jen věci k tématu. Popravdě bych to rád viděl tak, že pokud se někdo chce vyjádřit, tak napíše bod číslo a vyjádření, druhý vyjádření atd., aby se v tom další uživatelé dobře orientovali.
Děkuji Mionix