Netuším jaký návrh na co a o čem chcete hlasovat. Rozhodnutí o uzavření říší je rozhodnutí majitele. Tak že nemáte o čem hlasovat.
Mionix
Ano, WP za 2kkk, čistě 120tka, co se 20x logla, poslala zruško a zase dala relog, to bylo moc velké pvp.LycousOriginal píše: ↑stř 12. úno 2020 17:25:00 Noxi, tady se najde vždy pár plaček co brečí a vyhoví se jim, pvp tady nenajdeš kromě války říší - cidonie podělaná, žádná svatá není, do cizích měst nevstoupíš v entarianu wpčku ukradli zruško, spíše jeho vlastnost zrušit kouzla. Shrnutí a to je jen pár roků)). Co asi bude za pár měsíců/roků? Zruší snad i války říší? Kdo ví, ale jedna věc je jistá, války jsou pokažený už teď jsou dělaný pro dálkový postavy vyhrádně, který s vážně podprůměrnýma pvpčkama dávají CB. Více méně pvp na tomdle serveru už téměř není je tady nuda, je s toho stejně nudný server jako ty frašky, který se furt točí po CZ scéně, jediný co mě tady ještě drží je naděje, že ten update co má přijít otevře znovu říše, přidá se svatá pro velké a začne se server zaměřovat směrem PVP.
Prej koho to má zajímat? Víš koho to má zajímat? Provozovatele hry. Proč já se budu pokoušet tu hru hrát, když na to mám 2 hodiny denně a celý ty 2 hodiny z toho mě prudí nějaká lůza v entarianu, která chce jen lidem otravovat život? To tu hru hrát nebudu, žejo. Půjdu radši hrát něco jinýho, kde mi nikdo život otravovat nemůže.LycousOriginal píše: ↑stř 12. úno 2020 22:24:30 A koho to jako má zajímat? Pvp jako pvp, noa co? Ruší odlogni a máš klid zkus to jindy, co to jako má bejt špatný? Ve válce to je samej útokář a je to snad cituji moc velké pvp? Ne je to úplnej shit a to nikoho zajímat nemá? Máš pvp, tak se mu braň co jako nezabiješ 120 bez věcí? A čí je to problém, jejda no tvůj, seš lama, která hned začne brečet, že mu někdo ubližuje a co jako? Vždy je řešení, v případě Ekury - vymazat a omezit slabé postavy v PVP todle je teprve na![]()
![]()
![]()
![]()
![]()