Zdravíčko, tohle bude téma, kam budu přidávat svoje videa z Ekury, pokud se teda k nějakým dokopu a udělám je.
Dnes Vám přináším video z páteční války říší. Válku jsem chtěl natočit celou, ale bohužel mi došlo místo na disku, takže místo celé války je tu jen takový kratičký sestřih.
S editorem se teprve učím, takže to podle toho vypadá, nicméně každou konstruktivní kritiku si rád vyslechnu!
Občasných lagů jsem si vědom, ale nic s nimi bohužel neudělám
Naposledy upravil(a) Akiryu dne úte 30. čer 2020 12:52:05, celkem upraveno 6 x.
„Perfekcionismus není o skutečném zlepšování sebe samé. Ve skutečnosti jde jenom o to, získat uznání ostatních. Je to snaha nedělat chyby, což člověku snadno zabrání v tom, aby vyzkoušel něco nového, co ještě neumí nebo co mu nedejbože nejde."
Mne sa video veľmi páčilo! dynamické, nie zbytočne dlhé a ukázalo/povedalo všetko čo bolo treba, za mňa big up
E: Určite som viac rád, že si dal takéto kratšie video, než celú war (možno aj keby je dajme tomu 5-10min by to bolo fajn) ale je to za mňa rozhodne lepšie keď je to takéto zostrihané a zároveň si tomu dal aj nejakú story. Takže určite aj do budúcna by som bol rád, keby boli skôr takéto krátke videá
Jo, proc ne, treba to udela trosku reklamu malym valkam Chtelo by to vic lidi z cervene a zlute, at modra tolik nedominuje .. Vybavy nejsou tak drahe, a koho alespon trosku bavi pvp, tak by tam mel hned nabehnout
Anderson píše: ↑sob 23. kvě 2020 8:37:37Mne sa video veľmi páčilo! dynamické, nie zbytočne dlhé a ukázalo/povedalo všetko čo bolo treba, za mňa big up
E: Určite som viac rád, že si dal takéto kratšie video, než celú war (možno aj keby je dajme tomu 5-10min by to bolo fajn) ale je to za mňa rozhodne lepšie keď je to takéto zostrihané a zároveň si tomu dal aj nejakú story. Takže určite aj do budúcna by som bol rád, keby boli skôr takéto krátke videá
Jojo, o to jsem se snažil, jsem rád, že se to v tvých očích povedlo!
Dobře, beru si to k srdci, díky
RAMHH píše: ↑sob 23. kvě 2020 8:55:08
Jo, proc ne, treba to udela trosku reklamu malym valkam Chtelo by to vic lidi z cervene a zlute, at modra tolik nedominuje .. Vybavy nejsou tak drahe, a koho alespon trosku bavi pvp, tak by tam mel hned nabehnout
Jojo, to byl taky záměr, aby to tam lidi nalákalo, i když si nejsem jistej, jestli se to podařilo Za mě to jsou, resp. byly, nejzáživnější války, protože tam nedostáváš oneshoty, narozdíl od středních, ale jak je tu taková převaha modrých, tak už to nikoho moc nebaví, ani nás, ani ostatní říše. A zároveň nepotřebuješ stovky miliard, jako ve velkejch, abys tam něco uhrál.
„Perfekcionismus není o skutečném zlepšování sebe samé. Ve skutečnosti jde jenom o to, získat uznání ostatních. Je to snaha nedělat chyby, což člověku snadno zabrání v tom, aby vyzkoušel něco nového, co ještě neumí nebo co mu nedejbože nejde."
Super video, jen tak dál . Lagy jsou neduh hry, dělá to napříč mapama kdykoliv se objeví postava nadohled. Vic lidí by to chtělo ze žluté. Červených je dost, včera jich bylo 18 a nás 19. Už vím kde si RomanBM ubral obran, aby si dal víc na šamany, 15k přes ochranu mluví za vše . Chtělo by to míň setíků a útoků a pak to bude vyrovnaný.
Určitě paráda. Jsem rád, že něco takového vzniká a doufám, že nadále vznikat bude. Kdokoliv, kdo váhá nad tím, jestli s nečím takovým začít, začněte. Vůbec bych se nebál, video mít trošku delší. Avšak rozhodně je to lepší, než nekomentované, holé 50 minutové video z války, takhle je to svižnější a ukážeš to, co ukázat chceš. Velké +, pokračuj.
Drachen píše: ↑sob 23. kvě 2020 11:01:30
Super video, jen tak dál . Lagy jsou neduh hry, dělá to napříč mapama kdykoliv se objeví postava nadohled. Vic lidí by to chtělo ze žluté. Červených je dost, včera jich bylo 18 a nás 19. Už vím kde si RomanBM ubral obran, aby si dal víc na šamany, 15k přes ochranu mluví za vše . Chtělo by to míň setíků a útoků a pak to bude vyrovnaný.
Pěkné videjko,Drachene kdyby nedej bože začali všichni válčit jako ty,taky myslím že by na tom videu bylo vidět jen klikání mřenek
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
Pekne video, tiez osobne nemam rad hodinove videa z valky to ani nepozerám. Sorry, ze použijem tvoju tému, ale môžem natočiť napr klasické pvp 1v1, ak by mal niekto záujem, tak dajte like na tento prispevok a môžem to zbuchat.
Díky Jojo, pro herní požitek to zase takovej problém není, ale v tom videu je to docela rušivej efekt, no Jo, to je pravda, no, snad se to dá do pořádku co nejdřív. To víš, meč je meč
Spoiler:
YungSinatra píše: ↑sob 23. kvě 2020 13:44:05
Určitě paráda. Jsem rád, že něco takového vzniká a doufám, že nadále vznikat bude. Kdokoliv, kdo váhá nad tím, jestli s nečím takovým začít, začněte. Vůbec bych se nebál, video mít trošku delší. Avšak rozhodně je to lepší, než nekomentované, holé 50 minutové video z války, takhle je to svižnější a ukážeš to, co ukázat chceš. Velké +, pokračuj.
Jsem rád, že se ti to líbilo, udělal bych ho delší, ale jak říkám, neměl jsem na nic většího záběry a i edit takhle krátkýho videa mi pár hodin zabral Příště se to ale pokusím udělat rozmanitější
Pěkné videjko,Drachene kdyby nedej bože začali všichni válčit jako ty,taky myslím že by na tom videu bylo vidět jen klikání mřenek
Díky, co se dá dělat, naštěstí už ty mřenky nerfli takže v tom zase takový problém nevidím
Spoiler:
Lejno píše: ↑sob 23. kvě 2020 14:14:05
Pekne video, tiez osobne nemam rad hodinove videa z valky to ani nepozerám. Sorry, ze použijem tvoju tému, ale môžem natočiť napr klasické pvp 1v1, ak by mal niekto záujem, tak dajte like na tento prispevok a môžem to zbuchat.
Díky, jasně, určitě něco natoč, rád se podívám na cokoliv z prostředí Ekury a myslím, že ostatní taky!
Tak sem si dal pár mřenek, nejsem první ani poslední kdo si je dá, a ještě když po mně de wikings jak slipka po flusu a pak stejně dostanou .Taky jsem je chtěl vyzkoušet, než to zas někomu bude vadit a zakážou se .
Mionix píše: @Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@Nonepovideeej, Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?