Navýšenie počtu metinov v cidonii
-
- Lv.21
- Dal poděkování: 59 poděkování
- Dostal poděkování: 70 poděkování
Navýšenie počtu metinov v cidonii
Zdravím. Rád by som predniesol návrh o navýšení počtu metinov v cidonii po zabití selasa. Ak tam v jednu dobu dropujú už len 2-3 hráči s lepšími výbavami, poprípade dvojice, tak je metinov málo a na skolenie selasa je potreba min. 3 ľudí. Samozrejme ako to na ekure býva zvykom, s bossom nepomôže nikto ale metiny by chceli všetci takže sa dosť často stáva že ľudia ktorí selasa zabili tak sa reálne k tým metinom pomaly ani nedostanú. Žiadne proti v tom nevidím, na selasa chodí len zopár hráčov a tento problém pretrváva v obidvoch ríšach.
- qSTRoNgMANp
- Lv.27
- Dal poděkování: 440 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Navýšenie počtu metinov v cidonii
Já bych překopal celého Selase. 
A to tak, že by byl extra dung, obdobně jako HG, vstupenka by stála třeba 5 chitinu, portlo by to do jiné mapy, kde by byl Selas a po zabití by se spawnovali metiny, tak aby ve skupině 5 lidí se vstupné vrátilo.
Tento systém zabití Selase se mi moc nelíbí ... Souhlasím s tebou, že zučsastni se par lidi a na metinech cela říše. :DDD

A to tak, že by byl extra dung, obdobně jako HG, vstupenka by stála třeba 5 chitinu, portlo by to do jiné mapy, kde by byl Selas a po zabití by se spawnovali metiny, tak aby ve skupině 5 lidí se vstupné vrátilo.
Tento systém zabití Selase se mi moc nelíbí ... Souhlasím s tebou, že zučsastni se par lidi a na metinech cela říše. :DDD
![]() | qSTRoNgMANp | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
300k+ min Gen 2 109 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | P | P Y/O | G2 | 2 |
![]() | oSoSo | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
3,7k+ min 145 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | G2 |
- pikasek
- Lv.20
- Dal poděkování: 68 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
Žádné mínus v tom nevidíš ? To se musíš podívat i z té druhé strany víš, víc metinů=víc chitinů=menší cena chitinů
Takže za mě ne, jelikož cena chitinů už teď je docela směšná

-
- Lv.21
Vyjadri sa aj niaky clen tymu? Inak vidim tu 10 nie a napisany 1 nazor( na to druhe nema cenu odpovedat)
- Pajik
- Lv.20
- Dal poděkování: 42 poděkování
- Dostal poděkování: 255 poděkování
Tohle by se nám líbiloqSTRoNgMANp píše: ↑pon 01. čer 2020 15:37:12 Já bych překopal celého Selase.

- LordGabriel
- Lv.14
- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 127 poděkování
s týmto tak isto súhlasím, je to smiešne že si niekto sám zabije selasa a potom tam nemá čo sekaťPajik píše: ↑pon 08. čer 2020 17:37:38Tohle by se nám líbiloqSTRoNgMANp píše: ↑pon 01. čer 2020 15:37:12 Já bych překopal celého Selase.
Tento systém zabití Selase se mi moc nelíbí ... Souhlasím s tebou, že zučsastni se par lidi a na metinech cela říše. :DDDJako ono víc metinů to asi neřeší, protože by přišlo prostě asi víc lidí. Ale třeba něco, že bys zabil selase, pak se spawlo nějaké NPC a ten, kdo mu dal nejvíc dmg, případně ta skupina, co mu dala nejvíc dmg, by poté mohl zadat heslo pro vstup jako v tom HG. A portlo by to třeba do stejné mapy, klidně bez bossů a mobek, ale jen s těmi meteory.
![]()

![]() | rhetetopX | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
LosReyes | 150 | zruško ![]() | P | P | P |
-
- Lv.21
Ako zvlast mapa pre skupinu ktora zabila selasa by bolo fajn riesenie, ale pochybujem ze by to preslo- moc velka robota pre Saggiho atd. Navysenie poctu mi pride ako cesta najmensieho odporu, tym by nestala moc usilia a nam co chodime na metiny by to ciastocne riesilo problemPajik píše: ↑pon 08. čer 2020 17:37:38Tohle by se nám líbiloqSTRoNgMANp píše: ↑pon 01. čer 2020 15:37:12 Já bych překopal celého Selase.
Tento systém zabití Selase se mi moc nelíbí ... Souhlasím s tebou, že zučsastni se par lidi a na metinech cela říše. :DDDJako ono víc metinů to asi neřeší, protože by přišlo prostě asi víc lidí. Ale třeba něco, že bys zabil selase, pak se spawlo nějaké NPC a ten, kdo mu dal nejvíc dmg, případně ta skupina, co mu dala nejvíc dmg, by poté mohl zadat heslo pro vstup jako v tom HG. A portlo by to třeba do stejné mapy, klidně bez bossů a mobek, ale jen s těmi meteory.
![]()
- LordGabriel
- Lv.14
- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 127 poděkování
teda nie že by som sa v tom vyznal, ale spustenie duplicitnej mapy po zabití selasa a jedno okopčené NPC na štýl průvodcu by nemuselo byt až tolko robotydisaster1591 píše: ↑pon 08. čer 2020 21:09:41Ako zvlast mapa pre skupinu ktora zabila selasa by bolo fajn riesenie, ale pochybujem ze by to preslo- moc velka robota pre Saggiho atd. Navysenie poctu mi pride ako cesta najmensieho odporu, tym by nestala moc usilia a nam co chodime na metiny by to ciastocne riesilo problemSpoiler:Pajik píše: ↑pon 08. čer 2020 17:37:38Tohle by se nám líbiloqSTRoNgMANp píše: ↑pon 01. čer 2020 15:37:12 Já bych překopal celého Selase.
![]()

![]() | rhetetopX | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
LosReyes | 150 | zruško ![]() | P | P | P |
- Pajik
- Lv.20
- Dal poděkování: 42 poděkování
- Dostal poděkování: 255 poděkování
Nevidím důvod, proč by ztratil na ceně, kdyby byl stejný počet meteorů, jen jinde. A jinde by nebyly bossové a mobky. Zkrátka za mě stejný počet chitinů, jen méně rozprsklý. Ti, co chodí selase a baví je by neměli nervy z těch, co tam jen vyčkávají. Zabijeme selase a ve výsledku máme 28 chitinů, kdybychom šli plášťovat tak 60+. Moc význam to pro nás nemá, proč tedy plýtvat eliky, kosti, nějaký ten požeh, když ve výsledku my sami nemůžeme?LordGabriel píše: ↑pon 08. čer 2020 21:35:14teda nie že by som sa v tom vyznal, ale spustenie duplicitnej mapy po zabití selasa a jedno okopčené NPC na štýl průvodcu by nemuselo byt až tolko robotydisaster1591 píše: ↑pon 08. čer 2020 21:09:41Ako zvlast mapa pre skupinu ktora zabila selasa by bolo fajn riesenie, ale pochybujem ze by to preslo- moc velka robota pre Saggiho atd. Navysenie poctu mi pride ako cesta najmensieho odporu, tym by nestala moc usilia a nam co chodime na metiny by to ciastocne riesilo problemSpoiler:Pajik píše: ↑pon 08. čer 2020 17:37:38
Tohle by se nám líbiloJako ono víc metinů to asi neřeší, protože by přišlo prostě asi víc lidí. Ale třeba něco, že bys zabil selase, pak se spawlo nějaké NPC a ten, kdo mu dal nejvíc dmg, případně ta skupina, co mu dala nejvíc dmg, by poté mohl zadat heslo pro vstup jako v tom HG. A portlo by to třeba do stejné mapy, klidně bez bossů a mobek, ale jen s těmi meteory.
![]()
len teda je pravda že by týmto krokom, by ten chitin fakt dosť stratil na cene ...
Zrovna ty asi víš, jaká je situace třeba u nás ve žluté

Duplicitní mapa by byla si myslím adekvátní řešení, minimálně k tomu, aby ti hráči, alespoň byli motivováni k tomu pomoct nebo alespoň se chovat slušně. Byla situace, kdy jsme zabili selase a někteří jedinci vyloženě sekali do meteorů, u kterých jsme byli první (jemu samotnému se to pak nelíbilo, když přes den kluci chodili s ním sekat bosse

P.S. Sry, trošku jsem se zamotal v zájmenech

- qSTRoNgMANp
- Lv.27
- Dal poděkování: 440 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Já si myslím, že počet chitinu by byl stejný ...
Teď ještě jeden návrh, který mě napadl ...
U Velitele (obdobně jako u HG) by byla možnost vstoupit na bosse Selase (kdykoliv). Vstupné by bylo 5 - 10 chitinu na hlavu (nebo pokud má člověk VIP, tak by měl jedne pokus denně zdarma).
Pokud by se Selase povedlo zabít, tak by jeho respawn byl 2h, po zabití by se spawnuli meteory klasicky + například i bossové, kteří by měli např zredukovany spawn 50% tak aby to bylo lukrativní i mimo meteory.
Bylo by zajímavé i možnost navolit obtížnost Selase s tím, že by potom byl i jiný drop
Teď ještě jeden návrh, který mě napadl ...
U Velitele (obdobně jako u HG) by byla možnost vstoupit na bosse Selase (kdykoliv). Vstupné by bylo 5 - 10 chitinu na hlavu (nebo pokud má člověk VIP, tak by měl jedne pokus denně zdarma).
Pokud by se Selase povedlo zabít, tak by jeho respawn byl 2h, po zabití by se spawnuli meteory klasicky + například i bossové, kteří by měli např zredukovany spawn 50% tak aby to bylo lukrativní i mimo meteory.
Bylo by zajímavé i možnost navolit obtížnost Selase s tím, že by potom byl i jiný drop

![]() | qSTRoNgMANp | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
300k+ min Gen 2 109 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | P | P Y/O | G2 | 2 |
![]() | oSoSo | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
3,7k+ min 145 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | G2 |
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Mionix « pát 7:34 am »

@
Borda91 « čtv 3:09 pm »

@
Borda91 « čtv 2:21 pm »

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »