Ještě bych dodal prumku.. stačí ti klidně i +4 apod., já osobně mám +6 a kovat asi budu jen na flex, ale hlavně s bonusem na yang
A řeš prostě dmg, na obranu kašli

Enta bio je drahej luxus. Udělat enta bio (25 kol) je fakt ranec co do času a i náklady nejsou malý. Pokud postava nemá ducha, tak běháš do entu jak vocas. V průměru udělat 1 kolo může trvat tak 45 minut. To je přes 18 hodin práce. A potom máš ty finanční náklady - 25 střepů, 650 orchidejí + to, čím si dopravuješ do entu.

Je to tak, asi by mi postačilo Keri 1, které dává dokonce o 1% víc.schvarz píše: ↑pát 19. čer 2020 23:46:41Enta bio je drahej luxus. Udělat enta bio (25 kol) je fakt ranec co do času a i náklady nejsou malý. Pokud postava nemá ducha, tak běháš do entu jak vocas. V průměru udělat 1 kolo může trvat tak 45 minut. To je přes 18 hodin práce. A potom máš ty finanční náklady - 25 střepů, 650 orchidejí + to, čím si dopravuješ do entu.
Jako podle mýho názoru hotový kolo enta bia zvýší cenu o 10kkk jak nic.
Já kdybych takový BMko prodával, tak bych si řekl minimálně 30, ale možná i víc. Ono se takový BMka moc neprodávají.
Podle mě pokud to ulovíš pod 30, tak jsi vyhrál, ale úplně bych tomu nevěřil.

Až budeš dělat ent bio, jestli vůbecschvarz píše: ↑pát 19. čer 2020 23:46:41Enta bio je drahej luxus. Udělat enta bio (25 kol) je fakt ranec co do času a i náklady nejsou malý. Pokud postava nemá ducha, tak běháš do entu jak vocas. V průměru udělat 1 kolo může trvat tak 45 minut. To je přes 18 hodin práce. A potom máš ty finanční náklady - 25 střepů, 650 orchidejí + to, čím si dopravuješ do entu.
Já kdybych takový BMko prodával, tak bych si řekl minimálně 30, ale možná i víc. Ono se takový BMka moc neprodávají.
Podle mě pokud to ulovíš pod 30, tak jsi vyhrál, ale úplně bych tomu nevěřil.

Jenže VIP pečetě mají ještě větší hodnotu žejoTopTopiik píše: ↑sob 20. čer 2020 9:18:20Až budeš dělat ent bio, jestli vůbecschvarz píše: ↑pát 19. čer 2020 23:46:41Enta bio je drahej luxus. Udělat enta bio (25 kol) je fakt ranec co do času a i náklady nejsou malý. Pokud postava nemá ducha, tak běháš do entu jak vocas. V průměru udělat 1 kolo může trvat tak 45 minut. To je přes 18 hodin práce. A potom máš ty finanční náklady - 25 střepů, 650 orchidejí + to, čím si dopravuješ do entu.
Podle mě pokud to ulovíš pod 30, tak jsi vyhrál, ale úplně bych tomu nevěřil.tak to naflákej za vip pečetě, pokud máš.. třeba z eventu.
Bude to rychleji a navíc ušetříš ranec střepů + těch poníků třeba, ale to tolik nestojí

![]() | Sophya | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Shaman Dragon | Jinno | - | 150 | FULL | FULL | 4/5 | FULL |
![]() | Dvorah | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Ninja Archer | Jinno | Imagination | 148 | Full | G1 | 1/5 | FULL |

To asi záleží na konkrétním člověku. Kupříkladu já mám den časově tak, že nestihnu odevzdat karmu více jak 2x. Ale tu hodinu na enta bio si večer najdu. Takže u mých postav raději využiju tu možnost přeskočit těch 24 hodin u karmy, než to používat na to enta bio

rozdiel je to už pri 138, 145 by som fakt nechcel, nemam to vyskušané a ani nechcem