Anderson píše: ↑pon 22. čer 2020 11:56:17
Hoši, 3 mesiace starú tému vyťahujete
týpek už je vyexpený asi aj 2x za tú dobu

Ale aby som nebol off topic..
Do cido je to určite lepšie, ale limituje ťa práve to že nemôžeš ísť kedykolvek (čo do swampu môžeš ako nič, stačí mať krv) a + do cido je ovela drahšia výbava.. na množenie poskladáš výbavu za pár kkk (ak samozrejme nechceš mať s talíkmi či už na yang alebo na prum, i keď prum vo swampe asi zbytočnosť ak nejdeš práve na bažiny) a urobíš to za pár swampov s tým, že netreba investovať veľké yangy do výbavy do cido.. ak by si sa rozhodol v cido zostať na drop tak v tom prípade sa oplatí, ale inak podla mňa swamp ezo množenie, prémko na bzk, expák možno toho vtákopyska z IS a máš to tak rýchlo že sa ani nestihneš vo swampe ohriať 
Ja teraz nedávno keď som bol s mojim surom expiť zo 120, tak som urobil za 1 swamp 1 a pol lvla na urovni 120 a to som mal len expák a prémko.. a od 120 už sa to troška spomalí ten exp, čiže mať lvl 112 tak to letí bleskovo
Tak s tou dražší výbavou to je hovadina jak bejk. Já jsem postavil výbavu do cido (40k dmg) za 7kkk. DMG ti stačít 25k, na to stačí prumka 40+, krom zbraně všude 20 ještěr, v talíkách aspoň 3-4 průmky a případně nějaký příšery, ani zdobenky+9 mít vlastně nemusíš.
Víceméně ta výbava je identická, jako do swampu. Akorát místo talíků na yangy máš talíky na prumky (taky stačí 4), místo bonusů na eza máš bonusy na ještěry, nepotřebuješ ani antistun. Jedinej rozdíl jsou boty, který chceš nejlíp entarianský kvůli rychlosti útoku do proměny, pokud chodíš bez proměny, tak jakýkoliv boty, easy.
V cidonce uděláme 96-120 s plnou skupinou za 2 cidonky. A že nemůžeš jít kdykoliv - jednou za týden se ti to určitě sejde

A pokud nebudeš mít plnou skupinu, tak to uděláš za 4-5 cidonek, což je furt polovina toho, co to děláš ve swampu.
Ale jako klidně se choďte mořit do swampu, my aspoň budeme mít místo v cidonce.