postav tahám 8MoCKeR píše: ↑úte 23. čer 2020 16:49:20 Čau ano dá se prejit bez požehu 3 patrazaleži aj kolik postav jdeš ja si pomaham aj houbama ...mam bsko nevím jake to je ze schopkou ..sperky ebeny - drači naramek - bilý zlatý ze sílou ..boty mam extazky ale do 3 patra je lepší dračí na dmg ... ..ano 10/8 ... ano usekáš všechny bosse sám ..u crana zaleži hodne na vybave abys ho usekal ..promeny neni až tak podstatná podle me .. mam sepku a použivam promeny liliputa a orka a v klidu samozrejme ezo je ezo ..nevim jaky maš budget
...Každopadne si myslim že s WP to prejdeš rychlej
Proměny používej pouze 115 ork, 120 ezo, 130 ezo. Případně lze použít 125 ork, ale je takovej trochu vadnej. Úplně hraničně lze použít liliputa 110, ale ostatní proměny mají pomalejší rychlost útoku, případně dmg. Navíc čím vyšší lvl proměny, tím větší dmg.skvrnka101 píše: ↑úte 23. čer 2020 20:28:41postav tahám 8MoCKeR píše: ↑úte 23. čer 2020 16:49:20 Čau ano dá se prejit bez požehu 3 patrazaleži aj kolik postav jdeš ja si pomaham aj houbama ...mam bsko nevím jake to je ze schopkou ..sperky ebeny - drači naramek - bilý zlatý ze sílou ..boty mam extazky ale do 3 patra je lepší dračí na dmg ... ..ano 10/8 ... ano usekáš všechny bosse sám ..u crana zaleži hodne na vybave abys ho usekal ..promeny neni až tak podstatná podle me .. mam sepku a použivam promeny liliputa a orka a v klidu samozrejme ezo je ezo ..nevim jaky maš budget
výbavu mobky max šípy max a magii max jinak bych tam ani nešel taliky 2prům+příšera všude sépky 43+20 a 45+20 tak snad ho dám
nejde mi o to co je rychlejší ale chci změnu wp tahám už 4 roky a už mě to neba
a rychlost útoky v proměně kolik těch 200 nebo 240 ?
v proměně sem amatér
kolik bereš ty v proměně ?
![]()
Takže jestli chápu dobře tak do proměny s ezo min 240ru a na orky 115 když bude 240 tak budu prosekávat ? chodím do swampu na orky tak jich mám požehnaně ezáky v téhle době sponzorovat nechci při jejich cenáchschvarz píše: ↑úte 23. čer 2020 20:48:21Proměny používej pouze 115 ork, 120 ezo, 130 ezo. Případně lze použít 125 ork, ale je takovej trochu vadnej. Úplně hraničně lze použít liliputa 110, ale ostatní proměny mají pomalejší rychlost útoku, případně dmg. Navíc čím vyšší lvl proměny, tím větší dmg.skvrnka101 píše: ↑úte 23. čer 2020 20:28:41postav tahám 8MoCKeR píše: ↑úte 23. čer 2020 16:49:20 Čau ano dá se prejit bez požehu 3 patrazaleži aj kolik postav jdeš ja si pomaham aj houbama ...mam bsko nevím jake to je ze schopkou ..sperky ebeny - drači naramek - bilý zlatý ze sílou ..boty mam extazky ale do 3 patra je lepší dračí na dmg ... ..ano 10/8 ... ano usekáš všechny bosse sám ..u crana zaleži hodne na vybave abys ho usekal ..promeny neni až tak podstatná podle me .. mam sepku a použivam promeny liliputa a orka a v klidu samozrejme ezo je ezo ..nevim jaky maš budget
výbavu mobky max šípy max a magii max jinak bych tam ani nešel taliky 2prům+příšera všude sépky 43+20 a 45+20 tak snad ho dám
nejde mi o to co je rychlejší ale chci změnu wp tahám už 4 roky a už mě to neba
a rychlost útoky v proměně kolik těch 200 nebo 240 ?
v proměně sem amatér
kolik bereš ty v proměně ?
![]()
Mocker s tím, co píše, tak nedosáhne na 240 RÚ, ale nosí proměny, kde ho to tolik nebolí. Ačkoliv vždy je lepší dávat menší poškození a sekat rychleji (kvůli přebírání ZB). Ta rychlost útoku 240 je absolutně nutná u sépky, pokud budeš používat proměny 120 a 130. Samozřejmě se můžeš rozhodnout, že je používat nebudeš, ovšem dávají největší poškození (a uděláš s nimi největší dps), ale pokud budeš mít RÚ malou, tak naopak budou horší, než obyčejná 115.
Já jsem nic o proměně 115 a prosekávání nepsal. Prosekávání se týká pouze proměn 120 a 130. S jakoukoliv jinou proměnou můžeš sekat klidně s RÚ 100. Tam to ovlivňuje jen fakt to, jak rychle sekáš, ale nestane se ti, že sekneš a nedá to dmg.skvrnka101 píše: ↑úte 23. čer 2020 20:57:16
Takže jestli chápu dobře tak do proměny s ezo min 240ru a na orky 115 když bude 240 tak budu prosekávat ? chodím do swampu na orky tak jich mám požehnaně ezáky v téhle době sponzorovat nechci při jejich cenách