Nejko123 píše: ↑pát 10. črc 2020 11:30:54
Zase nie vždy je tam narvané, akurát dnes 10:00 na top spot nešiel nikto, samozrejme sa tam nájdu aj dementi ale väčšina ľudí už chápe že keď si na top spote prvý tak je to tvoje ... Cenu si seriete sami dole, keby ste predávali stále po 30kk/ ks tak sa predáva po 30, ja som predával vždy Chitin po 32-35kk/ ks a vždy sa proste našiel niekto kto to zobral, mapy tiež neviem kde si nabral cenu 200, akurát včera som predal 50ks máp po 220/ ks, mám hneď troch ľudí ktorý vykupujú stále po 220... No a k tomu zárobku, na top spote dáš v premene 60 - 70 ks + neaké mapy podľa lucku, hneď na druhom najlepšom spote dáš 40 - 55 ks ako kedy to padá no + nejaké mapy no a ešte som teda nevidel že by sa tam niekto niekedy hádal o to druhé naj miesto, tam sa skôr stáva v poslednom čase že tam hocikedy nikto nieje.
Nesouhlasím s tím, že většina lidí rozumí, protože konflikt na kopečku je skoro furt. Polovina borců si myslí, že když se tam naportí, že si můžou začít nahazovat výbavu a čepel a 20 vteřin se připravovat, než to naplášťujou. Někdo se tam portne, nikoho nevidí, naportuje a už je problém. Na kopci prostě bere ten, kdo první plášťuje, pač to je jediná možnost, jak dát jasně najevo, že je tam už plno, ale tomu někteří lidé odmítají rozumět.
V červené je plno furt, dokonce chodí lidi i ve 2, ve 4 a v 6 ráno, v modré taky, ve žluté jen občas, ale ve žluté zase Navaria, Křižáci + NextRoundS (Satorin) dělají problémy a tahají Selase na všechny, s kým nejsou kamarádi

Já chodil jen za červenou a zbytek mám od kamarádů z jiných říší.
Jinak bych chtěl vidět ty tvoje kupce, co berou chitiny za 32-35, protože bych jim to hned šel prodat. To samé s těmi mapami. Koukej je napráskat
Místo pod kopečkem, tam jako v průměru dávat 40-55 chitinů pod kopcem dáš jen, pokud stojíš na cestě a kradeš mobky z kopce a ignoruješ lidi, který tě okřikujou, že jim bereš mobky

Jinak se pod kopcem totiž dává 30-40, maximálně 45, jako všichni ostatní. Pokud zkusíš takhle brát mobky v červený, tak ti přistane Selas ani nevíš jak.
Co se kopce týká, tak taky nesouhlasím, protože 70 chitinů dáš možná 1 z 10 cidonek, když ti štěstí fakt přeje (a nebo máš rignutou postavu, což je možný, protože existujou i rozbitý postavy, který s identickou výbavou a technikou dají na kopci jen 20 chitinů, pač jsou prostě rozbitý), za mě (a x dalších lidí, co chodí/chodili cidonku na denní bázi) si tolik neodneseš, kór začátečník, ten bude na kopci na 50 chitinech dlouhou dobu a bez proměny to bude ještě horší.